AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

BOSCH MUM5XL72

Termékkatalógus
BOSCH MUM5XL72
4,8 6 értékelés
Konyhai robotgép Bosch MUM5 - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, műanyag burkolat, 3,9 l-es keverőtál, 7 sebességfokozat, PULSE gomb, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, ballon habverő, turmix feltét, húsdaráló, kétoldalas korong, keverőtál, habverő, habverő kar, beöntő karima és keksz készítő, 3 szeletelő korong, tömege 8,8 kg, mérete 28,2 × 28 × 27,1 cm (Ma×Sz×Mé), szürke kivitel
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BOSKR406 Termékszám:  MUM5XL72 Gyártó honlapja:
BOSCH MUM5XL72 229 890 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Akciós szettek

232 920 Ft
Szett megvásárlása
234 280 Ft
Szett megvásárlása

BOSCH MUM5XL72

BOSCH MUM5XL72 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Szerezz magadnak örömöt az új BOSCH MUM5XL72 konyhai robotgéppel. 1000 W-os motort kapott, amely a legigényesebb alapanyagokat is megbízható teljesítménnyel, gyorsan és tökéletesen dolgozza fel. Igény szerint könnyedén módosítható a motor teljesítménye 7 lehetséges sebességi fokozatban, így olyan gyorsaságot választunk, amire éppen szükség van. Hála a bolygómozgásnak, amikor is a robotfej és a keverőfej egymással ellentétes irányban mozog, az egyes összetevők tökéletes keveréke biztosítva van. A kényelmes tésztával való munka érdekében a robotgépet ellátták egy minőségi tállal, melynek térfogata 3,9 l, amely ideális minden többszemélyes háztartás számára. Olyan lényeges előnyökkel rendelkezik, mint PULSE (Turbo) gomb. A remek Bosch konyhai robotgép megjelenését szürke szín egészíti ki.

Konyhai robotgép BOSCH MUM5XL72 ...
Konyhai robotgép BOSCH MUM5XL72 ...

BOSCH MUM5XL72 konyhai robotgép leglényegesebb tulajdonságai

  • A nagyszerű Bosch konyhai robotgép nagy segítség lesz az ételek készítése során
  • 1000 W teljesítményű motorral szerelték
  • 7 sebességi fokozat közül választhatjuk ki a megfelelőt
  • Az alapos keveréshez ideális a bolygómozgás
  • A keverőtál térfogata 3,9 l
  • Terméksorozat: Bosch MUM5
  • Olyan funkciói vannak, mint habverés, keverés és dagasztás
  • A pulzáló funkciónak köszönhetően, az alapanyagokat sokkal alaposabban és gyorsabban tudjuk összedolgozni
  • Szürke szín dobja fel a készülék megjelenését

A remek BOSCH MUM5XL72 konyhai robotgép funkciói

Az ügyes Bosch konyhai robotgéppel a különféle nagyszerű fogások elkészítésének szakértőjévé válhatsz. Felverhetjük vele például a tojást vagy tojásfehérjét, esetleg tejszínhabot vagy más habkrémeket. Öntetek, krémek vagy töltelékek készítésére is tökéletesen alkalmas. Tökéletesen összedolgozza a különféle tésztákat, és gondoskodik róla, hogy azok kellően könnyűek és levegősek legyenek. A dagasztó funkció garantálja, hogy ezután bármilyen nehéz tésztát könnyedén elkészítünk majd. Játszva megalkotja kedvenc pizzánk, desszertünk vagy kenyerünk tésztáját. Ellátták mixer funkcióval is. Nagyszerűen alkalmas levesek, zabkása és tápanyagban gazdag, egészséges turmixok előállítására, emellett dióféléket vagy jeget is darálhatunk vele. Így valóban kényeztethetjük magunkat a legfinomabb ízekkel. A daráló képes a húst mind durvára, mind finomabbra is aprítani. Az otthoni darált hús készítése során a jó minőség garantált, és emellett az ízesítést is mi határozzuk meg.

Konyhai robotgép BOSCH MUM5XL72 ...
Konyhai robotgép BOSCH MUM5XL72 ...

Ismerd meg a nagyszerű Bosch konyhai robotgép extra funkcióit

Eme BOSCH MUM5XL72 konyhai robotgép egy nagyszerű segítőtárs az ételek készítése során. Pulzáló funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi az alapanyagok alaposabb és gyorsabb összedolgozását. Az ügyes Bosch Konyhai robotgép segítségével könnyebben és gyorsabban végzünk a feladatokkal.

Konyhai robotgép BOSCH MUM5XL72 ...

A strapabíró Bosch konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékokkal érkezik, mint keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, ballon habverő, turmix feltét, húsdaráló, kétoldalas korong, keverőtál, habverő, habverő kar, beöntő karima és keksz készítő és 3 szeletelő korong. A tartozékok széles választékának köszönhetően eme BOSCH MUM5XL72 konyhai robotgép egyszerre több különálló eszköz munkáját végzi el, ezzel időt, pénzt és helyet spórolhatunk meg.

Burkolat anyaga:

műanyag

Belső áttétel anyaga:

műanyag

Méretei:

28,2 × 28 × 27,1 cm (Ma×Szé×Mé)

Súlya:

8,8 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Tartozékok
Keverőszár, Dagasztószár, Szeletelő feltét, Ballon habverő, Turmix feltét, Húsdaráló, Kétoldalas korong, Keverőtál, Habverő, Habverő kar, Beöntő karima, Keksz készítő Kész!
Keverőtál űrtartalma
3,9 l Kész!
Szeletelő korongok száma
3 Kész!
Teljesítmény
1 000 W Kész!

Tartozékok

Tartozékok
Keverőszár, Dagasztószár, Szeletelő feltét, Ballon habverő, Turmix feltét, Húsdaráló, Kétoldalas korong, Keverőtál, Habverő, Habverő kar, Beöntő karima, Keksz készítő Kész!
Keverőtál űrtartalma
3,9 l Kész!
Szeletelő korongok száma
3 Kész!

Anyag

Burkolat anyaga
Műanyag Kész!
Belső áttétel anyaga
Műanyag Kész!

Méret & súly

Mélység
27,1 cm Kész!
Szélesség
28 cm Kész!
Magasság
28,2 cm Kész!
Tömeg
8,8 kg Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Bosch konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BOSCH MUM5XL72
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ