A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Siguro kuchyňský robot

BOSCH TASSIMO JOY TAS4501

Termékkatalógus
BOSCH TASSIMO JOY TAS4501
4,7 61 értékelés
Kapszulás kávéfőző - a szabadalmaztatott INTELLIBREW™ technológiával az eszköz felismeri és elkészíti az italt a kapszulán található vonalkódról olvasott információ alapján, Kompakt méret, gyors felmelegedés
Kód:  BOCJY450 Termékszám:  TAS4501 Gyártó honlapja:

BOSCH TASSIMO JOY TAS4501

Szeretnél egy olyan eszközt, amely képes számos különböző forróitalt elkészíteni, de nem szeretnél lemondani a remek minőség után áhítozó igényeidről sem? Akkor a Bosch TASSIMO JOY TAS4501-et neked találták ki. Ez a csodálatos eszköz kiváló minőségben képes rengeteg féle italkülönlegesség elkészítésére. Repertoárjában megtalálható a kávé, latte macchiato, cappuccino, kakaó és számos különböző teakülönlegesség. Minden egyes ital kiváló minőségű elkészítését a szabadalmaztatott INTELLIBREW vonalkód technológia biztosítja. A TASSIMO beolvassa a kapszulán található vonalkódot és pontosan a megfelelő mennyiségű vízzel, idővel és ideális hőmérsékleten készíti el. Állítható és kivehető pohártartójának köszönhetően a legtöbb bögréhez és csészéhez alkalmas.

A BOSCH TASSIMO JOY TAS4501 legfontosabb jellemzői

  • T Disc kapszulák
  • LED-es jelzőfények, amelyek informálnak az eszköz aktuális állapotáról
  • Szabadalmaztatott INTELLIBREW technológia
  • Állítható italerősség
  • 1,4 literes víztartály
  • Eltávolítja a felesleges klórt és ásványi anyagokat a vízből
  • Azonnali felmelegedés
  • Alacsony energiafogyasztás az automatikus készenléti üzemmódnak köszönhetően

Előkészítés és karbantartás mindenféle bonyodalom nélkül

A TASSIMO JOY TAS4501 mindig gondoskodik rólad és nem nehéz a karbantartása sem. Lehetőséget kínál az ital erejének beállítására aktuális preferenciádnak megfelelően, és minden lefőzés után automatikusan elvégzi az automatikus gőztisztítást. Így használata mindig tökéletes eredménnyel kecsegtet, és nem engedi, hogy a különböző italok ízei keveredjenek. A BRITA Maxtra vízszűrő eltávolítja a felesleges klórt és ásványi anyagokat a vízből. Nem pusztán jobb minőségű kávét készít jó minőségű vízzel, de nagyságrendekkel egészségesebbet is. A szűrő állapota egy digitális mutatóval nyomon követhető. Egyszerű működtetése természetesen egyetlen gombnyomással történik. Az első ital elkészítése azonnal elkezdődik - felmelegedés nélkül. Az információkat tartalmazó LED-es panel mutatja, ha után kell tölteni a vizet, vagy a készülékre ráfér egy tisztítás.

További információk:

Csomag tartalma:
Bosch TASSIMO JOY
BRITA Maxtra vízszűrő
1,4 literes víztartály

Víztartály térfogata:
1.4 l

Teljesítmény:
1300 W

Méretek (H × Sz ×M):
289 mm × 230 mm × 333 mm

Tömeg:
3,88 kg

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 300 W Kész!
Szivattyú nyomása
3,3 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
1,4 l Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Automatikus kikapcsolás Kész!
Karbantartási és tisztítási funkciók
Energiatakarékos mód Kész!

Kapszula

Kapszula típusa
Tassimo Kész!

Felszerelés

Karbantartás és tisztítás
vízkőtelenítő rendszer, Öntisztító rendszer Kész!

Méret & súly

Mélység
31 cm Kész!
Szélesség
27 cm Kész!
Magasság
34 cm Kész!
Tömeg
3,3 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Kapszulás Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Segítséget kérnék. Folyamatosan világít hogy nincs benne víz, hiába töltöm fel vízzel a tartályt. Első üzembe helyezés. Mi lehet a baj? Én vagyok béna, vagy a gép rossz?? Már minden videót megnéztem a neten. Ki veszem, víz, beteszem, és ennyi. És világít a piros jelzés, hogy töltsem fel...

Üdvözlöm. a bosch tassimo joy tas4501 kávéfőzőbe milyen fajta kapszulák jól?

Üdvözlöm! Magyar nyelvű tájékoztató nélkül kaptam meg a terméket. Ezért nem tudom, hogy mi a teendő a következő esetben. A termékleírásban az szerepelt, hogy a gép a kapszulán található vonalkód alapján felismeri milyen kávét kell készítenie. Két féle kapszulával próbáltam, Morning Cáfé, Caffé Crema. Mindkét esetben 2 dl kávét kaptam, amit megkóstoltam és kiöntöttem. (Nagyon rossz minőségű kávénak nem nevezném.) Nem mosogatólére vágyom, hanem egy finom kávéra. Milka forrócsoki kapszulát is próbáltam szintén 2 dl. Szeretnék segítséget kérni! Mi a teendő ilyen esetben? Köszönöm! Henrietta

Üdv! Kis segítséget szeretnék kérni. Szinte egy hónapja vásároltam a terméket mikor 70%-os leárazással volt meghirdetve, viszont csak múlthéten lett kibontva és gyanúm szerint selejtes. Az ábrák alapján a tartály fel lett töltve, tisztítókapszula beletéve, a "Start" gombot megnyomva azonban se kép se hang. Ha letelt a 14 nap visszacserélik a gépet?

Szeretném tudni, hogy hátul a tartály fölött mik azok a 25-100 % ???? Mire szolgál ?

magyar nyelvű leirást hol találok?

ÜDVÖZLÖM! ha pl latte machiatot akarok csinálni akkor hova öntöm a tejet?

hogyan kell beüzemelni

A tvben hirdetik közben régen elfogyott sz alza ezekszerint egy szélhámos társaság Gslyas Géza

Más kapszulát el sem fogad a gép?

12
Kérdések és válaszok: BOSCH TASSIMO JOY TAS4501
Kiegészítők: BOSCH TASSIMO JOY TAS4501 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH TASSIMO JOY TAS4501. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSCH TASSIMO JOY TAS4501. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOSCH TASSIMO JOY TAS4501. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOSCH TASSIMO JOY TAS4501.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ