Shop roku AP+ plus nový vizuál

Bosch TDS2110

Termékkatalógus
Bosch TDS2110
5 1 értékelés
Gőzállomás - Serie 2, 2400W teljesítmény, PalladiumGlissée vasalótalp, 4,3 bar gőznyomás, 180g gőzlöket, "öko" üzemmód, i-Temp: beállítható hőmérséklet minden vasalható anyaghoz, ITA - a gőzmennyiség és hőmérséklet tökéletes kombinációja, 1,5 l-es víztartály, Secure funkció, rózsaszín
Kód:  BOSPG001 Termékszám:  TDS2110 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bosch TDS2110

A Bosch TDS2110 gőzállomás egy rendkívül nagy erejű, 2400 W-os teljesítménnyel rendelkező segítség a gyors és egyszerű vasaláshoz. Nagy bemeneti teljesítményének köszönhetően erőteljes gőznyomást képes létrehozni (akár 4,3 bar), így gőze képes a szövetek legmélyére hatolni. Az állandó gőznyomást (100 g/perc) a vasalótalp nyílásain keresztül adja le, amelyek arányosan helyezkednek el a speciális Palladium Glissé vasalótalp felületén. A Calc'nClean Easy-nek köszönhetően nem kell félned a vízkőlerakódás káros hatásaitól. Az I-Temp Advanced funkció biztosítja az optimális mennyiségű gőz kibocsátást az aktuálisan beállított hőmérséklet mellett. Az 1,5 literes, nagy víztartályának köszönhetően hosszú ideig vasalhatsz vele. Ezenfelül számos biztonsági funkcióval is rendelkezik, amelyek megbízhatóan védik a készüléket.

A Bosch TDS2110 gőzállomás legfontosabb jellemzői

  • Kompakt gőzállomás az egyszerű, gyors és biztonságos vasaláshoz
  • Rengeteg biztonsági és praktikus tulajdonsággal rendelkezik
  • 2400 W maximális bemeneti teljesítmény és erőteljes gőznyomás
  • A szövetek mélyére hatol, így gyorsan és könnyedén vasalhatsz
  • Kényelmesen kezelhető és egyszerűen karbantartható
  • Vízkő eltávolító program (Calc'n Clean Easy)
  • Calc'n Clean Timer - automatikusan emlékeztet az eszköz karbantartására
  • Mindig ideális mennyiségű gőz a beállított hőmérséklethez (i-Temp Advanced funkció)
  • Speciális és tartós Palladium Glissée vasalótalp
  • Folyamatosan utántölthető, nagy víztartály a hosszú vasaláshoz
  • Eco mód - magas gőz teljesítmény kevesebb víz- és energiafogyasztás mellett
  • Függőleges gőzölés a ruhadarabok gyors és könnyű felfrissítésére
  • Praktikus hálózati vezeték és gőzcső tároló rekesz a könnyű tárolás érdekében
  • Automatikus biztonsági kikapcsolás funkció

Bosch gőzállomás - rengeteg watt a nagyszerű teljesítményért

Szeretnéd felgyorsítani és hatékonyabbá tenni az otthoni vasalást? Egy kényelmesen használható és hatékony eszközt keresel a célra? Ne keress tovább, megtaláltad! A Bosch TDS2110 egy nagy teljesítményű gőzállomás, amely megduplázza a vasalás gyorsaságát. 2400 W maximális bemeneti teljesítményével akár 4,3 bar gőznyomást is képes létrehozni. Nagy teljesítménye gondoskodik arról, hogy szinte azonnal felmelegedjen, és elegendő energiát biztosít, hogy remek vasalási eredményeket érhess el a leggyűröttebb ruhadaraboknál is. A gőznyomás egy esszenciális tényező a gőzölésnél, ugyanis minél magasabb a nyomás, annál hatékonyabb eredményeket képes elérni a készülék. Szerencsére kellően nagy nyomással rendelkezik, így a gőz behatol a szövetek legmélyére és hatékonyan kiegyenesíti és simává varázsolja azokat, ezáltal gyorsabbá és könnyebbé teszi a vasalást. Az i-Temp Advanced technológia mindig ideális arányú gőz mennyiséget biztosít, a vasaláshoz beállított hőmérsékletnek megfelelően. Nagy teljesítménye és magas gőznyomása garantálja a kiváló minőségű vasalást. A Bosch gőzállomásának nem jelent akadályt egyetlen gyűrött ruha sem és akármilyen anyaggal képes megbirkózni.

Gazdaságos, de mégis hatékony vasalás a Bosch TDS2110-zel

A Bosch TDS2110 gőzállomás mindig kiváló eredményeket ér el a vasalásban. Erős és folyamatos gőznyomással rendelkező tulajdonságának köszönhetően könnyedén kezeli a vastag szövetek gyűrődéseit is. Egészen a szövetek legmélyéig hatol a gőz, amely gyorsan és egyszerűen simítja ki azokat. Ha a 100 g/perc erejű folyamatos gőznyomás sem lenne elég, akkor az Ultimate SteamBoost program képes ezt még tovább fokozni. Soha többé nem fogod úgy érezni, hogy a ruhák kifogtak rajtad. 180 grammos gőzlöketével a legtartósabb eredményeket és legnagyobb hatékonyságot nyújtja. Elegendő egyetlen gomb megnyomása, és a legproblémásabb anyagoknak esélye sem marad esélye a magas gőzlöket ellen. Gyors, megbízható, és költséghatékony. Az egyszerűen kezelhető ECO gomb lehetővé teszi a gőzölés optimalizálását, így egyszerre takaríthatsz meg vizet és energiát, még magas gőzkibocsátás esetén is.

Különleges Palladium Glissée vasalótalp

A Bosch TDS2110 gőzállomás egy minőségi Palladium Glissée vasalótalppal rendelkezik. A vasalótalp felületén található gőzcsatornák 3 zónás elrendezésűek. Vasalási technológiája 3 lépést alkalmaz - benedvesítés, szárítás és simítás. A jól megtervezett gőzcsatorna elrendezésével biztos lehetsz benne, hogy mindig az ideális gőzelosztást kapod maximális gőznyomás mellett, amely tökéletes siklást eredményez a kimosott ruhák felületén. A Palladium Glissée vasalófelület egy robusztus felépítésű, karcálló és optimális siklást biztosító felület a gyors és gyűrődésmentes vasaláshoz.

Garantált egyszerűség és kényelem

A gőzállomás egy nagy, 1,5 literes víztartállyal rendelkezik, így tetemes mennyiségű mosot ruha vasalását is lehetővé teszi. Vasalás közben bármikor könnyedén újratölthető vízzel és a karbantartása is pofonegyszerű. A gőzállomás karbantartásáról a praktikus Calc'n Clean Easy vízkőmentesítő program gondoskodik, amely lehetővé teszi a káros mészkő részecskék és egyéb szennyeződések eltávolítását, amelyeket külön tartályban gyűjt össze. Az eszköz időszerű tisztítására a Calc'n Clean Timer időzítő emlékeztet, hogy a Bosch TDS2110 sokáig maradhasson a háztartásod szolgálatában.

Biztonságos és okos vasalás a Bosch-tól

Termékeinek biztonsága mindig is elsődleges fontosságú volt a Bosch számára. Ezért a Bosch TDS2110 egy olyan megbízható biztosítékkal rendelkezik, amely megvéd téged, az otthonodat és magát a készüléket is. Az Intelligent Secure funkció biztosítja, hogy a vasaló három különböző helyzetben is automatikusan kikapcsoljon. Még akkor sem fog semmi baj történni, ha elfelejtetted kikapcsolni, ugyanis 8 percnyi tétlenség után automatikusan kikapcsol. Ez a kellemes, biztonságos és modern tulajdonsága nemcsak az otthonod biztonságát garantálja, de energiát is spórol. A Bosch márkanév garantálja a vasalás gondtalanságát.

A Bosch TDS2110 gőzállomás jellemzői:

  • Ultimate Steam Boost - Erőteljes, akár 180 grammos gőzlöket, amely a szövetek mélyére hatol 
  • Calc'n Clean Easy - Hatékony vízkő eltávolító program külön tartállyal
  • Calc'n Clean Timer - Emlékeztető funkció a vasaló karbantartására
  • I-Temp Advanced funkció - A hőmérséklet és a gőz ideális kombinációja minden vasalható anyaghoz
  • Eco mód - Optimális gőzmennyiség magas gőznyomás mellett, víz és energia megtakarításával
  • Függőleges gőzölés - A szövetek és a ruházat gyors és egyszerű frissítésére szolgáló funkció
  • Biztonsági funkciók - Az eszköz automatikus kikapcsolása hosszabb ideig tartó tétlenség után (3 helyzetben)

Felmelegedési idő:
3 perc

A készülék méretei (Szé × Ma × Mé):
235 × 208 × 350 mm

Tömege:
3,0 kg

Paraméterek

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Teljesítmény
2 400 W Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Funkciók és felszereltség

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 400 W Kész!
Gőzkibocsátás
100 g/perc Kész!
Gőzlövet
180 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Nerez s keramikou - Palladium Glissée Kész!

Szín

Szín
Fehér, Lila Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bosch TDS2110 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH TDS2110. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bosch TDS2110. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch TDS2110. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch TDS2110.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ