Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Bosch TES60523RW

Termékkatalógus
Bosch TES60523RW
5 2 értékelés
Automata kávéfőző - 1500 W, 19 bar nyomás, 1,7 literes víztartály, 300 g kávébab tartály, Silent CeramDrive daráló, OneTouch DoubleCup, IntelligentHeater, AromaPro Concept, egy gombnyomással megtisztítható MilkClean rendszer, max. 14 cm magasságúra állítható magasságú kávékifolyó, singlePortion tisztítás
Kód:  EAN3386j Termékszám:  TES60523RW Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bosch TES60523RW

Bizonyára tudod, azt az érzést, amikor felébredsz reggel, és hirtelen illata csodálatos aromája csak őrölt kávé készített friss szemek. Most a kedvenc kávé állítható elő egy teljesen automatikus felső kávéfőző Bosch. Csemegék rengeteg funkcióval, könnyű használat, a tapintás és a modern kialakítás, ami illeszkedik bármely konyhában, vagy étteremben. A készülék működése nagyon egyszerű, és a gombnyomásra szó ecstasy felkészülni a szájban. 

Félelmetes minden tekintetben

A készülék bemeneti 1500 W és erőteljes pumpa, amely eléri akár 19 bar nyomás, így a grind összenyomja maximális aláírt, elsősorban az erő és italok ízét. A víz nem kell, hogy töltse ki, ahányszor kivehető víztartály kapacitása akár 1,7 liter. Továbbfejlesztett kapacitást a kávébab tartály, amely akár 300 g kávé. Grain marás zajlik egy kiváló minőségű és többnyire néma kerámia daráló Silent CeramDrive.A művelet a kiválasztott program tájékoztatja olvasható kijelző és egy gombot, hogy amikor a folyamat kezd.

Teljes a nagy technológiai

Kávé számos kényelmi, amelyek segítenek az italt, hogy az eredmény tökéletes. Például az intelligens rendszer figyeli felmelegedés ideális hőmérséklet alatt párzás, amely mindig biztosítja a maximális élvezetet a kávét. Az ideális nyomás fenntartása az optimális aroma lehet nézni AromaPro Concept. Mindez és még sok más technológiák lehetővé teszik a pontos elkészíti az italt a választás és a lehetőségek korlátlanok. Kezdve a klasszikus kávé és eszpresszó túl is cappuccino, latte macchiato, Cafe Latte, tejhab és forró tej vagy forró vizet is, ami akkor öntsük a kedvenc tea. Továbbá, ha az eszköz tétlen egy ideig, automatikusan visszatér készenléti üzemmódba, az energiatakarékosság és a pénz. 

legfontosabb jellemzői

  • Csúcs teljesen automata kávé és stílusos design
  • Csendes köszörülés köszönhetően a kerámia daráló
  • OneTouch DoubleCup készíteni két italt egy időben
  • MilkClean egy teljes tisztítása a tej rendszer
  • Automatikus tisztítás és vízkőmentesítés rendszer
  • Egyszerű tisztítás eszközök

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bosch TES60523RW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH TES60523RW. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bosch TES60523RW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch TES60523RW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch TES60523RW.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ