Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

BOSCH WTX87KH1BY

Termékkatalógus
BOSCH WTX87KH1BY
4,9 12 értékelés
Szárítógép - gőzölős, kondenzációs, szabadonálló, A++ energiaosztály, A szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, zajszint 62 dB, becsült éves energiafogyasztás 259 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, gőzprogram, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár, Wi-Fi csatlakozás, Home Connect kompatibilis, mérete 84,2 × 59,8 × 59,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 54,7 kg, lefolyó csatlakozó készlet a csomag része
Kód:  BOSU016 Termékszám:  WTX87KH1BY Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BOSCH WTX87KH1BY

Problémát jelen számodra, hogy otthonodban nincs elég hely a ruhaszárításhoz? Ebben ez esetben a szabadonálló Bosch szárítógép választása a legmegfelelőbb alternatíva. Ez a készülék kondenzációs típusú. A kondenzációs szárítógép a legkeresettebb típus a felhasználók körében. Előnye az egyszerű és problémamentes telepítés, amely nem igényel bonyolult szerkezeti módosításokat. A gazdaságos BOSCH WTX87KH1BY szárítógép optimális gondoskodást biztosít a ruháidnak és Neked. Olyan népszerű funkciókkal büszkélkedhet, mint a praktikus lefolyóhoz csatlakoztatható, öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, gőzprogram, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár. Az okosszárítógép képes csatlakozni egy intelligens mobileszközhöz, így távolról is bekapcsolhatod vagy változtathatsz programot. A kompakt Bosch szárítógép mérete 84,2 × 59,8 × 59,9 cm (ma×szé×mé). Tömege 54,7 kg.

Szárítógép BOSCH WTX87KH1BY ...
Szárítógép BOSCH WTX87KH1BY ...

A modern BOSCH WTX87KH1BY szárítógép legfontosabb tulajdonságai

  • A szabadonálló szárítógép helytakarékos és hatékony szárítást biztosít a ruhákhoz
  • Kondenzációs típusú
  • Töltetkapacitását figyelembe véve 9 kg ruhát képes kezelni
  • Zajszintje 62 dB
  • Csatlakozás Wi-Fi kapcsolaton keresztül Home Connect használatával
  • A késleltetett indítás funkcióval kihasználhatod az olcsóbb éjszakai áram előnyeit
  • A beépített kijelző a beállításról vagy a folyamatban lévő programról ad tájékoztatást
  • Gőzprogrammal
  • Gyors szárítóprogram a ruhák szupergyors szárításához
  • A belső világítás megkönnyíti a ruha maradéktalan kivételét
  • Az alacsony hőmérsékletű szárítás mérsékli a ráncosodást
  • A kondenzátor öntisztító funkcióját biztosan értékeled majd
  • Mellékelt lefolyó-csatlakozó készlet

A korszerű BOSCH WTX87KH1BY szárítógép innovatív funkciói ámulatba ejtenek

A nagy kapacitású Bosch szárítógépnek köszönhetően gyorsabban és hatékonyabban befejezheted a ruhaszárítást, így sok időt és munkát takaríthatsz meg. A szárítógép belső világítása megkönnyíti a benne lévő összes ruhadarab kivételét, miközben tökéletes áttekintést biztosít a tartalmáról. A lakat ikon aktív gyermekzárat jelez a kijelzőn kisgyermekeid maximális biztonságáért. Az előlapon található informatív kijelző tájékoztat Téged a beállításokról és az aktuális programról.

Szárítógép BOSCH WTX87KH1BY Műszaki vázlat
Szárítógép BOSCH WTX87KH1BY ...

Válts zöldre, ebben segít az energiatakarékos BOSCH WTX87KH1BY szárítógép

A zöld energia prioritást élvez - szárítóink minimális villamos energiát használnak. Az új szárítótechnológia lehetővé teszi a kondenzátor automatikus tisztítását a szárítás során , ez a funkció időt és energiaköltséget takarít meg, valamint a szárító karbantartását is könnyíti. Késleltetett indítás funkcióval felszerelt, ami azt jelenti, hogy teljes mértékben az olcsóbb éjszakai árammal száríthatsz. Ha úgy állítod be a szárítógépet, hogy olyan időpontokban kapcsoljon be, amikor alacsonyabbak az áramárak, pénzt takaríthatsz meg az energiaszámlán.

Válassz programot a ruha típusa alapján

A sokoldalú Bosch szárítógép alkalmas mindenféle ruhaneműhöz, beleértve az olyan finom darabokat is, mint az ingek vagy a szaténruhák. Gőzfunkcióval felszerelt, amely alatt a behatoló gőz hatékonyan fertőtleníti a ruhákat. A gőzölős ruhaszárítás megszabadítja ruháidat a baktériumoktól, vírusoktól és poratkáktól. Egy reggeli kávéfolt az ingeden nem a világ vége, még akkor sem, ha állásinterjúra készülsz. Egyszerűen csak mosd ki és használd a gyors szárítóprogramot, amely rövid idő alatt megszárítja az inget. Az alacsony hőmérsékleten történő szárítás minimalizálja a ráncokat és kisimítja a finom, gyűrődésre hajlamos szöveteket. A gyűrődésgátló program minimálisra csökkenti a vasalás szükségességét.

Szárítógép BOSCH WTX87KH1BY ...

A kiváló Bosch szárítógép műszaki tulajdonságai

A szárítógép időt takarít meg a nagy mennyiségű ruha szárításakor és nélkülözhetetlen háztartási segítőd lesz. A költséghatékony BOSCH WTX87KH1BY szárítógép A++ energiaosztályú. Az átlagos éves energiafelhasználása 2,1 kWh. A szárítógép legfeljebb 9 kg ruha szárítására alkalmas. A készülék zajszintje 62 dB. A szárítási hatékonyság az a tényező, amely megmutatja, hogy a ruhák milyen hatékonyan és gyorsan száradnak a szárítógépben. A hatékony Bosch szárítógép A hatékonysági osztályú, ami azt jelenti, hogy a normál program esetében a víz több mint 90%-át képes kivonni a ruhákból.

A szárítógép energiacímkével kapcsolatos információi:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép BOSCH WTX87KH1BY Energia címke

Méretei:

84,2 × 59,8 × 59,9 cm (ma×szé×mé)

Súly:

54,7 kg

Hatékonyság:

A

  • Mosógép és szárítógép összeépítéséhez összeépítő keret megvásárlása válhat szükségessé, amennyiben az nincs feltüntetve a terméknél a csomagolás részeként
    (ezek a tartozékok adott márkákhoz/modellekhez érhetők el)

Paraméterek

Energiaosztály
A++ Kész!
Energiafelhasználás
2,1 kWh Kész!
Töltetkapacitás
9 kg Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
259 kWh/év Kész!
Zajszint
62 dB Kész!
Hatékonyság
A Kész!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás
Wi-Fi Kész!
Kompatibilitás
Home Connect Kész!

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály
A++ Kész!
Töltetkapacitás
9 kg Kész!
Hatékonyság
A Kész!
Zajszint
62 dB Kész!
Energiafelhasználás
2,1 kWh Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
259 kWh/év Kész!

Tulajdonságok

Modell típusa
Szabadonálló Kész!

Szárítógép méretei

Mélység
59,9 cm Kész!
Szélesség
59,8 cm Kész!
Magasság
84,2 cm Kész!
Tömeg
54,7 kg Kész!

Funkciók

Szárítógép funkciói
Lefolyóhoz csatlakoztatható, Öntisztuló kondenzátor, Késleltetett indítás, Gőzprogram, Kijelző, Gyorsprogram, Belső világítás, Gyűrődésgátló rendszer, Gyerekzár Kész!
Lefolyó csatlakozó készlet
IGEN Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes szárítógép kínálatunkban, ahol akár töltetkapacitás vagy szárítógép márka alapján is választhatsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BOSCH WTX87KH1BY
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ