Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

CANDY CVFT G384TMH-S

Termékkatalógus
CANDY CVFT G384TMH-S
Felültöltős mosógép - A +++ (-30 %), 8 kg, 1400 fordulat/perc, 16 alapprogram + 40 Smart Touch, késleltetett indítás, inverter motor, M x SZ x M 85 x 40 x 60 cm, gőz funkció, Smart Fi+ technológia - NFC + Wifi kapcsolat - érintés nélküli kapcsolat a mosógép és okostelefon között, mellyel vezérelhető, új funkciók és ciklusok letöltése, hangvezérlés, mosási és energiafogyasztási statisztikák vezetése, Kg-detektor - a betöltött ruhanemű mennyiségének észlelése és a mosás ehhez való igazítása, MPS+, érintőképernyő, gyors program 14/30/44 perc, a dob ajtaja Techno polimerrel bevont a kíméletesebb kezelésért a nyitás során, Gentle Touch Opening - a Shiatsu dobajtó lassú kinyitása, fehér színben
Kód:  CANPR055 Termékszám:  31008456 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CANDY CVFT G384TMH-S

A felültöltős Candy mosógép nagyszerű választás, ha nincs elég helyed a fürdőszobában, hogy elférjen egy széles, elültöltős mosógép. A G384TMH-S CVFT modellje figyelemre méltódobkapacitással rendelkezik, amely akár 8 kg ruhaneműt képes befogadni, és csúcsminőségű inverteres motorja akár 1400 fordulatot is elér  centrifugáláskor. Ezenkívül a mosógép szabadalmaztatott Mix Power+ rendszerrel is rendelkezik, amely a mosószer hatékonyabb oldását szolgálja. Ennek köszönhetően a Candy CVFT G384TMH-S gyorsabban, hatékonyabban és kisebb fogyasztással mos.


A Candy CVFT G384TMH-S A mosógép legfőbb jellemzői

  • A mosógép akár 8 kg ruhát is képes befogadni 
  • Felültöltős mosógép csendes és megbízható inverter motorral
  • Smart Fi + - WiFi-hez vagy NFC-hez való érintés nélküli kapcsolódás lehetősége
  • Mix Power System+ - szabadalmaztatott rendszer a mosópor vízben való feloldására
  • 16 alapprogram + 40 Smart Fi+ program
  • Gentle Touch Opening – a dob ajtajának lassú kinyitása
  • Áttekinthető LCD érintőképernyő
  • Kg-detector - érzékeli a betöltött ruhanemű mennyiségét, és ehhez igazítja a mosást
  • Nagyméretű XXL, 21,5 cm-es nyílás a ruhák betöltésére
  • Biztonsági elemek (ajtózár, habzásgátló és túlfolyás-védelem)

Vezéreld a mosógépet távolról a telefonoddal

A mosógép modern irányítási módot kínál az okostelefonon keresztül – elegendő ingyenesen letölteni a Candy Simply Fi mobil alkalmazást. A Smart Touch technológia pedig lehetővé teszi az érintés nélküli NFC-kapcsolatot, mégpedig egyszerűen a telefon vezérlőpanelhez helyezése által. Harmadsorban a Candy CVFT G384TMH-S mosógép Smart-Fi+ funkcióval rendelkezik: lehetőséget nyújt vezeték nélküli WiFi-hez való kapcsolódásra, és gyakorlatilag bárhonnan irányítható.


Egyedi mosószer-adagoló rendszer

A Mix Power+ egy szabadalmaztatott mosószer-adagoló rendszer. A Candy CVST GP382DMS-S először egy speciális kamrában feloldja a mosóport a vízben, majd a kiválasztott mosási ciklus paraméterei szerint adagolja.


Nagy teljesítményű inverter motor garantáltan hosszú hibamentes működéssel

A Candy CVST GP382DMS-S mosógép inverter motorjának számos előnye van: erősebb, csendesebb és hosszabb ideig működőképes, mint amennyi a mosógépeknél megszokott. És hogy ne legyen kevés, a gyártó egészen tizenegy év garanciát vállal a motorra.


Hang segítség a megfelelő program kiválasztásához

A Candy CVFT G384TMH-S mosógép hang asszisztense segít a megfelelő mosási program kiválasztásában. A szövet típusán kívül meg akarja majd ismerni a ruhanemű színét és a szennyezettség mértékét. Az asszisztens ezután javasolja a megfelelő programot.


A Candy CVFT G384TMH-S A több mint 50 programot kínál

A Candy CVFT G384TMH-S 16 alapprogrammal és 40 Smart Fi+ programmal rendelkezik. Idővel további programok és funkciók is letölthetők lehetnek a frissítés során.


Automatikus diagnosztika

Minek köszönhető, hogy a Candy mosógépek hosszabb ideig működőképesek, mint a konkurens modellek? A válasz egyszerű - öndiagnosztikai program. Ez a funkció képes önmaga figyelni a mosógép állapotát, felismerni a rejtett hibákat vagy figyelmeztetni a karbantartásra (pl. a szűrő tisztítására). Bármilyen probléma esetén a Candy CVFT G384TMH-S javaslatot tesz a lehetséges megoldásokra. Súlyosabb hibák esetén a szerviz felkeresését ajánlja.


A Candy CVFT G384TMH-S A tárolja a mosási statisztikákat

A mosási statisztikák áttekintést nyújtanak a leggyakrabban használt programokról, csakúgy mint a víz- és villamosenergia-fogyasztásról. Ezeknek köszönhetően optimalizálhatod a Candy CVFT G384TMH-S mosógép fogyasztását.


Egyedi késleltetett indítási rendszer

A Candy CVFT G384TMH-S modellnél a késleltetett indítás másképp működik, mint a hagyományos mosógépeknél: saját magad választhatod ki a pontos időt, amikor a mosógépnek el kell kezdenie a mosást, és mikor kell a ciklusnak végetérnie.


A mosógép lassú és kíméletes kinyitása

A kíméletes nyitás céljából a dobajtó Techno polimerrel van bevonva, és tartalmaz egy Gentle Touch Opening nyitómechanizmust is a kíméletes dobnyitás érdekében.


Aquaplus vagy még egy plusz alapos öblítés

Az Aquaplus programnak köszönhetően a Candy CVFT G384TMH-S mosógép érzékenyebb bőrű felhasználók számára is alkalmas. Ennek a programnak ugyanis az a célja, hogy az összes mosószer-maradékot eltávolítsa a ruhákból, mégpedig oly módon, hogy a mosás során megismétli az öblítési ciklust.


A Candy CVFT G384TMH-S A beállítható éjszakai mosásra is

Ha olcsóbb villamosenergia-tarifát használsz éjjel, vagy egyszerűen csak szívesebben mosol éjszaka, a Candy CVFT G384TMH-S éjszakai mosást is kínál. Ez csökkenti az általános működési zajt, még centrifugálás közben is. A mosógép anélkül fog működni, hogy megszakítanád az alvást.


Háromfokozatú szennyeződésbeállítás

A Candy CVFT G384TMH-S készülékkel mosás előtt háromféle szennyeződésszint közül választhatsz. Ezek elősegítik az energia és a mosószer fogyasztásának optimalizálását.


Paraméterek

Modell típusa
Szabadonálló Kész!
Tömeg
56,5 kg Kész!
Centrifuga hatékonysági osztály
B Kész!
Mosógép kialakítása
Szárító nélkül Kész!
Típus
Felültöltős Kész!

Tömeg

Tömeg
56,5 kg Kész!

2021-es mosógép energia paraméterei

Centrifuga hatékonysági osztály
B Kész!

Tulajdonságok

Mosógép kialakítása
Szárító nélkül Kész!
Típus
Felültöltős Kész!
Modell típusa
Szabadonálló Kész!
Programok száma
16 Kész!

Mosógép méretei

Méret (mélység)
Standard (min. 50 cm) Kész!
Mélység
60 cm Kész!
Szélesség
40 cm Kész!
Magasság
85 cm Kész!

Funkciók

Mosógép funkciói
Inverter motor, Súlyérzékelés, Késleltetett indítás, Gyorsprogram, Kijelző, LED jelzőfények, Mobilos vezérlés, Gyerekzár Kész!

Mosógép színe

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes termékek csomagolásában két energiacímke is lehet, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Ezekkel a termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.
  • A terméket a gyártó tesztelte, így lehetséges, hogy szállítás közben vízszivárgás tapasztalható.
» Böngészd végig teljes mosógép kínálatunkat, melyek között elöltöltős és felültöltős mosógépek is megtalálhatók. Sőt, akár szárító funkcióval felszerelt mosó-szárítógépek közül is választhatsz!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CANDY CVFT G384TMH-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CVFT G384TMH-S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CANDY CVFT G384TMH-S.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ