CANDY CVST G384DM-S

Termékkatalógus
CANDY CVST G384DM-S
3,7 3 értékelés
Felültöltős mosógép A +++, 8kg, 1400rpm, zajcsökkentés 58 / 78dB (A), Antioverflow, 16 program + 40 intelligens érintés, késleltetés indítása, HxWxD 85x40x60cm, keverő rendszer +, felső ajtó leállítása, lassú dobnyitás, 30/44 perc .
Kód:  CANPR025 Élettartam: 6 hónap Termékszám:  31007562 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CANDY CVST G384DM-S

A Candy CVST G384DM-S ideális megoldás egy kis fürdőszobában

Ha a CANDY CVST G384DM-S készüléket választotta, először értékelni fogja a gazdaságos gazdaságot, a bizonyított A +++ osztályozást és az 196 kWh éves fogyasztást . A tökéletesen tiszta ruhanemű a szabadalmaztatott mosópor rendszernek köszönhetően vízzel egy különleges kamrában, majd a mosás során ezt a habot mosogatással mosogatja. Ez csökkenti a mosási időt, növeli a mosási hatékonyságot még alacsony hőmérsékleten is (20 ° C), csökkenti az energiát. Lehetővé teszi a fehér és a színes vászon együttes lemosását is.


 CANDY CVST G384DM-S

A Candy CVST G384DM-S hatékony és rendkívül hatékony mosási ciklust biztosít

A Compact Candy CVST G384DM-S szíve egy felületi masszázspontokkal rendelkező Shiatsu dob . A Candy CVST G384DM-S kényelmesen akár 8 kg szennyezett ruhát is elhelyezhet. A mosógép egy nagyobb család számára is alkalmas, sok ruhával. Élvezze a hatékony és rendkívül hatékony mosási ciklust, valamint a különböző típusú textilek széles választékát. A Candy szintén emlékezett a maximális biztonságra, így a mosógép rendelkezik Antioverflow túlfolyó védelemmel, túlcsordulással és gyermekzárral. Természetesen elégedett a naprakész frissítésekkel és az okos telefonvezérléssel.


A Candy CVST G384DM-S egy új generációs mosógép

Candy A CVST G384DM-S intelligens Smart Touch technológia, amelyet a Candy fejlesztett ki még kényelmesebb működés érdekében. Az NFC használatával a mosógépet csatlakoztatja az okostelefonhoz, és új felhasználási lehetőségeket kínál. Könnyedén elindíthatja a 40 Smart Touch program egyikét a mobilján, vagy 15 alapvető auto módban maradhat. Állítsa be a mosási ciklus végrehajtásához szükséges időt, és ellenőrizze a csekken vagy a hangvezérlést. Vessen egy pillantást a mosási és az energiafogyasztási statisztikákra, hogy mindent tökéletesen tudjanak irányítani.

 CANDY CVST G384DM-S

A Candy CVST G384DM-S legfontosabb jellemzői

  • Energiatakarékos A +++ osztály
  • Keskeny felső töltött (40 cm)
  • Modern design
  • A ruhanemű és a ruhanemű testreszabásának észlelése
  • SmartTouch vezérlés
  • A mosás kezdetének 24 órás késleltetése
  • Egyszerű vasalás - minimalizálja a ráncosodást
  • Fordulatszám-elforgatás beállítása

Paraméterek

Mosógép kialakítása
Szárító nélkül Kész!
Mosógép funkciói
Mobilos vezérlés Kész!

Tulajdonságok

Mosógép kialakítása
Szárító nélkül Kész!

Funkciók

Mosógép funkciói
Mobilos vezérlés Kész!
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes termékek csomagolásában két energiacímke is lehet, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Ezekkel a termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.
  • A terméket a gyártó tesztelte, így lehetséges, hogy szállítás közben vízszivárgás tapasztalható.
» Böngészd végig teljes mosógép kínálatunkat, melyek között elöltöltős és felültöltős mosógépek is megtalálhatók. Sőt, akár szárító funkcióval felszerelt mosó-szárítógépek közül is választhatsz!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CANDY CVST G384DM-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CVST G384DM-S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CANDY CVST G384DM-S.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ