Akvizice ApF HU Slevy s AP+

CANDY ROW 4966DWHC \ 1-S

Termékkatalógus
CANDY ROW 4966DWHC \ 1-S
5 2 értékelés
Gőz mosó-szárítógép - A, mosógép / szárító kapacitása 9/6kg, maximális sebessége 1400 fordulat / perc, mosási /centrifugálási / szárítási zajszint 51/77 /56 dB, Wifi + Bluetooth kapcsolat, kompatibilis az Alexa, a Snap&Wash alkalmazással - fényképezd le a mosnivalót, és a mosógép maga határozza meg a mosási ciklsut és egyéb beállításokat. 8 gyors 1 órás program, háromszintű érzékelő szárítás, biztonsági ajtó zár, szivárgás elleni védelem, habzásgátló, vízszintes érintőképernyő az ajtó szélén, inverteres motor Speed Drive, Shiatsu dob, az ajtó szélessége 35cm, nyitási szöge 180 °
Kód:  CANPS018 Termékszám:  31008898 Gyártó honlapja:

CANDY ROW 4966DWHC \ 1-S

Praktikus segítség a háztartásban

Azok számára, akiknek nincs lehetőségük beltéren vagy a szabadban megszárítani a frissen mosott ruhákat, a Candy ROW 4966DWHC\1-S ideális választás. Elegáns kialakítása mellett modern funkciói teszik használatát kellemessé és a lehető legegyszerűbbé. Az 1400 fordulat/perc sebességű és nagy befogadóképességű dob (9 kg mosás/6 kg szárítás) garancia arra, hogy a ruhaneműt nem csak patyolattisztára mossa, hanem tökéletesen meg is szárítja. A készülék A energiaosztályba tartozik, azaz meggyőző energiahatékonyság terén is.

A Candy ROW 4966DWHC\1-S legfontosabb jellemzői

  • Elöltöltős mosó-szárítógép a Candytől
  • Szabadon álló készülék A energiaosztályban
  • 9/6 kg ruhanemű mosására/szárítására tervezték
  • Késleltetett indítás max. 24 óra
  • 14 praktikus program
  • Snap&Wash funkció a mosási program gyors meghatározásához
  • Diagnosztika és vezérlés WiFi és Bluetooth segítségével
  • Vízszintes érintőképernyő az ajtó felett
  • Easy Iron gőz funkció a könnyebb vasalás érdekében
  • Csendes működésű Speed Drive inverteres motor
  • Szenzor szárítás - három fokozat: extra száraz, vasalásszáraz,szekrényszáraz
  • Kompatibilis az Alexa (Amazon) és a Google hangvezérléses alkalmazásokkal (csak angolul)
  • Antiowerflow vízszivárgás elleni védelem és túlhabzásgátló
  • Vízfogyasztás ciklusonként - mosás + szárítás (teljes terhelés) (l) 135

Intuitív működés és programok széles köre - ez jellemzi a Candy mosó-szárítógépet

A Candy ROW 4966DWHC\1-S speciális Shiatsu dobot kapott, amely kiemelkedően bánik a textíliákkal és szövetekkel. 14 program közül választhatsz, vagy használhatod a modern Snap & Wash funkciót. Csak készíts egy képet a szennyesről az okostelefonoddal, a Snap&Wash felismeri, hogy melyik ciklus a legmegfelelőbb a ruhanemű mennyiségéhez, típusához és színéhez. Az ideális programmal együtt a helyes hőmérsékletet és centrifugálási sebességet is automatikusan beállítja. Az egyszerűen használható Candy ROW 4966DWHC\1-S kijelzője könnyen kezelhető felülettel és forgatható gombbal rendelkezik.

Csendes, gazdaságos mosás és szárítás

A gép szíve a csendes Speed Drive inverteres motor. Mosáskor a zajszint max 51 dB. Centrifugáláskor pedig  nem haladja meg a 78 dB-t. A már egyébként is gazdaságos készülékkel még több pénzt takaríthatsz meg a kényelmes késleltetett indítási funkció használatával. Ezzel a lehetőséggel megadhatod a mosás kezdetének időpontját 24 órán belül. Tehát megtervezheted a mosást úgy, hogy az a kedvezőbb díjszabású időszakra essen és a készülék éjszakai áramot használjon. WiFi-n és Bluetooth-on keresztül a SimlyFi alkalmazás segítségével távolról is kommunikálhatsz a mosógéppel.

Hét program a gyors és kiváló minőségű szárításhoz

A RapidÓ sorozat mosó-szárítógépei 7 gyors programmal rendelkeznek, amelyek kevesebb, mint 90 perc alatt megszárítják a ruhaneműt. Többé nem kell sokáig várnod a csontszáraz eredményre. Az alkalmazás telepítése és a szárítógép okostelefonnal való párosítása után további 20 programhoz is hozzáférhetsz, így könnyen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbet. Így tökéletesen száraz ugyanakkor gyűrődésmentes ruhát kapsz.

A mosógép nyolc egyedi gyors programot kínál, legfeljebb egy órás ciklusidővel

A Candy ROW 4966DWHC\1-S elöltöltős mosógép Speed Drive Motor technológiával rendelkezik, így akár 50% -kal is hatékonyabban képes mosni a ruhákat, mint az a korábbi gépeknél megszokott volt (a hagyományos motorokhoz képest). Most nem kell kompromisszumot kötnöd az időmegtakarítás és a tökéletesen mosott ruhanemű között. A tökéletes eredmény garantált még gyors mosási ciklusok használatakor is.

Gondolkodj gazdaságosan és öko-tudatosan

Az Easy Case-nek köszönhetően felhasználhatod a szárítás után megmaradt vizet. Ez az ergonomikus tartály közvetlenül a szárító ajtajában található, és könnyen eltávolítható: az összegyűjtött vizet felhasználhatod például vasalásra vagy virágok öntözésére.

Kényelmes munkavégzés a Candy mosó-szárítógéppel

A Candy RapidÓ sorozat gépeit úgy tervezték, hogy a használatuk minél stresszmentesebb legyen, ugyanakkor minden igényt kielégítsenek. Ez az oka annak, hogy a Candy ROW 4966DWHC\1-S extra széles ajtót kapott az egyszerű be- és kipakoláshoz, és kimondottan nagy kapacitással rendelkezik: 9 kg ruha mosását és 6 kg ruha szárítását végezhetjük el benne. Az alkalmazás vagy a letisztult kijelző és a forgatható gomb biztosítja a Candy mosó-szárítógép egyszerű és kényelmes kezelését.

Csatlakoztasd a mobiltelefonodhoz

Vezeték nélküli kapcsolat és a SimplyFi applikáció segítségével csatlakoztathatod a ROW 4966DWHC\1-S mosó-szárítógépedet az okostelefonodhoz annak érdeklében, hogy kihasználd a szolgáltatások még szélesebb körét. Ezután távolról is indíthatsz mosást és szárítást, még otthon sem kell lenned. A SimplyFi továbbá a következőket kínálja Neked:

  • Tippek és trükkök ruhák mosásához és szárításához
  • Hozzáférés további mosási és szárítási ciklusokhoz
  • A mosás és szárítás teljesítményének és hatékonyságának statisztikái
  • A mosó-szárító folyamatok támogatása és karbantartási információi
  • Lehetőség a hangvezérlés használatára

Programok

Gyors napi 39 perc
Gyors színes 59 perc
Gyors pamut 59 perc
Gyors napi higiénikus 59 perc
Gyorsan kíméletes 59 perc
Gyors energiatakarékos eco 14, 30, 44 perc
Leeresztés + centrifugálás
Kézi mosás
Szintetikus
Pamut
Szárítás gyapjú - Woolmark Apparel Care
Szárítás szintetikus
Szárítás pamut
Wifi programok


A terméket a gyártó tesztelte, így lehetséges, hogy szállítás közben vízszivárgás tapasztalható.

Paraméterek

Modell típusa
Szabadonálló Kész!
Tömeg
68 kg Kész!
Mosógép kialakítása
Szárítóval Kész!
Típus
Elöltöltős Kész!
Programok száma
14 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes termékek csomagolásában két energiacímke is lehet, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Ezekkel a termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.
  • A terméket a gyártó tesztelte, így lehetséges, hogy szállítás közben vízszivárgás tapasztalható.
» Böngészd végig teljes mosógép kínálatunkat, melyek között elöltöltős és felültöltős mosógépek is megtalálhatók. Sőt, akár szárító funkcióval felszerelt mosó-szárítógépek közül is választhatsz!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CANDY ROW 4966DWHC \ 1-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY ROW 4966DWHC\1-S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CANDY ROW 4966DWHC\1-S.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ