30 dnů na vrácení Siguro kuchyňský robot

Concept RM3000 Food Processor 800W CUBE

Termékkatalógus
Concept RM3000 Food Processor 800W CUBE
2,7 9 értékelés
Konyhai robotgép Concept RM3000 - középoszlopos keverés, 800 W teljesítmény, rozsdamentes és műanyag burkolat, keverőtál anyaga műanyag, 3,5 l-es keverőtál, 2 sebességfokozat, PULSE gomb, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, nyomóprés, dagasztószár, turmix feltét, citrom/gyümölcs prés, kávédaráló, s alakú késrendszer, keverőtál és habverő kar, 5 szeletelő korong, zajszint 85 dB, tömege 4,65 kg, mérete 46 × 21,5 × 21,5 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
40 890 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CONKR222 Termékszám:  RM3000
Concept RM3000 Food Processor 800W CUBE 40 890 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Concept RM3000 Food Processor 800W CUBE

A modern Concept RM3000 Food Processor konyhai robotgépet egyetlen lelkes szakács sem hagyhatja ki otthonából. Az erőteljes robot könnyűszerrel képes kezelni kevert, reszelést, aprítást, dagasztást, habosítást, szeletelést, facsarást, továbbá fűszerek és kávé őrlését. Minden bizonnyal értékelni fogod a gazdag kiegészítő-választékot, amelyek segítenek az egyes ételek elkészítésében. A csomag egy keverővel ellátott edényt, dupla keverőt/habverőt, egy reszelőt 5 cserélhető kiegészítővel, egy aprító kést, egy műanyag dagasztóhorgot, egy citrusfacsrót, egy kávé- és fűszer darálót valamint egy smoothie tartályt tartalmaz. Nemcsak a konyhában töltött sok időt takarít meg számodra, de rengeteg helyet is spórol, hiszen minden szükséges eszközt egyetlen készülékben találsz meg.

Aprítás

Smoothie szűrő

Gazdag kiegészítő-választék


A Concept RM3000 Food Processor CUBE konyhai robotgép legfőbb jellemzői

  • Modern Concept RM3000 konyhai robotgép fekete kivitelben
  • Kever, reszel, aprít, turmixol, habot ver, szeletel, gyümölcslevet készít
  • Kávé és a különböző fűszerek dagasztását- illetve őrlését is képes kezelni
  • Két sebességgel és praktikus PULSE funkcióval rendelkezik
  • Praktikus fiók a kiegészítők tárolásához
  • A biztosíték nem teszi lehetővé a Concept RM3000 bekapcsolását, ha helytelenül állítják össze
  • Éles pengék gondoskodnak a tökéletes kockákról
  • Az 1,8 literes keverő hideg és meleg összetevők keverését teszi lehetővé
  • Praktikus szűrő
  • Reszelő 5 tartozékkal
  • Különleges tartozékok a dagasztáshoz és a felveréshez
  • Citrusfacsaró friss gyümölcsléhez
  • Kávédaráló, gyógynövények és fűszerek számára
  • A receptek megtalálhatók a Cooking Concept alkalmazásban

Sokoldalú segítség minden háztartáshoz

A Concept RM3000 Food Processor 800W CUBE konyhai robotgép kiegészítők széles választékát és remek teljesítményt kínál, amelynek köszönhetően tökéletes és ízletes ételeket készíthetsz magadnak és az egész családnak. Már nem kell külön-külön megvásárolnod az egyes készülékeket, hiszen minden szükséges eszköz egy helyen van. A konyhairobotgép kever, reszel, aprít, turmixol, habot ver, szeletel, gyümölcslevet készít. Még a kávé és a különböző fűszerek őrlését is képesek kezelni.

Nagy teljesítményű Concept RM3000 konyhai robotgép

A Concept RM3000 konyhai konyhai robotgép nemcsak modern formatervezéssel, de nagy teljesítményével is biztosan elbűvöl, amelynek köszönhetően szinte bármit feldolgozhatsz. 2 sebességgel és praktikus PULSE funkcióval rendelkezik, amely azonnal eléri a maximális teljesítményszintet.A konyhai robotgép előnye a praktikus fiók, amelyet kiegészítők tárolására használhatsz, így mindig minden kéznél lesz. Biztonsági zár gondoskodik az a használat közbeni védelemről, megakadályozva a Concept RM3000 indítását, ha nincs megfelelően összeállítva.

Tökéletes kockák salátához

A Concept RM3000 konyhai robotgép olyan speciális kiegészítőket is kínál, amelyek kockákat készítenek kedvenc zöldségedből és gyümölcsödből. Az éles kések pontos, egymásra hasonlító kockákról gondoskodnak.

A Concept RM3000 konyhai robotgép erős keverővel rendelkezik

Levesek, pürék vagy szószok keveréséhez nagyszerű a turmixgép, amely 1,8 literes térfogattal rendelkezik. A minőségi anyagnak köszönhetően a keverő lehetővé teszi meleg és hideg ételek keverését is. A praktikus szűrő segítségével pedig turmixokat és koktélokat készíthetsz. A szűrő megfog minden olyan apró gyümölcsszemet, amely különben zavarna egy ital elfogyasztása során.

Praktikus reszelő

A  Concept RM3000 konyhai robotgép egy praktikus reszelővel rendelkezik, amelyhez 5 kiegészítő tartozik. Egy pillanat alatt lereszelheted le az uborkát a salátához, vagy durva szeleteket is készíthetsz a finom házi sültkrumplihoz.

Az ételek aprításának leggyorsabb módja

A Concept RM3000 konyhai robotgép minőségi aprítóval büszkélkedhet, ez a leggyorsabb módja az ételek aprításának. A rendkívül éles kés szinte bármilyen alapanyagot képes kezelni. Egy pillanat alatt zöldségeket, gyümölcsöket, húst, gyógynövényeket vagy diót apríthatsz fel. Még a jégaprítással is képes megbirkózni, amit a forró nyári hónapokban biztosan értékelni fogsz.

Különleges tartozékok a dagasztáshoz és a habveréshez

A Concept CUBE RM3000 konyhai robotgép  speciális habverő- és dagasztó tartozékokkal rendelkezik, amelyek bármilyen tésztát és tejszínt könnyen kezelnek. A habverők segítségével gyönyörűen habos és finom krémet, kiváló tejszínhabot vagy finom jégkását készíthetsz. Ha szeretsz sütni, akkor minden bizonnyal kedvelni fogod a praktikus dagasztóhorgot, amely puha zsemle, kenyér vagy finom pizza elkészítéséhez alkalmas.

Készíts friss gyümölcslevet a citrusfacsaró segítségével

A vitaminokat egész évben pótolni kell. Éppen ezért a Concept RM3000 konyhai robotgép a citrusfélék facsarásához alkalmas kiegészítővel rendelkezik. Rövid idő alatt ízletes és friss gyümölcsleveket készíthetsz, tele vitaminokkal, amelyek hasznosak a szervezet számára.

Daráló fűszerekhez, kávéhoz és gyógynövényekhez

A Concept RM3000 konyhai robotgép nagyszerű előnye a speciális kávé- és fűszerdaráló. Ennek a nagyszerű kiegészítőnek köszönhetően minden nap készíthetsz  frissen őrölt kávét, amely nemcsak csodálatosan illatos, de ízletes is lesz. A kiegészítő bármely gyógynövényt, diót vagy fűszert képes feldolgozni. Ezenkívül adarálót átlátszófedéllel zárhatod le, így az őrlés során teljes áttekintést kapsz az őrölt összetevőkről.

A recepteket a Cooking Concept alkalmazásban találod meg

A Concept egy új Concept Cooking alkalmazást is készített számodra, amelyben rengeteg nagyszerű tanácsot és receptet találsz. Az alkalmazás iOS és Android rendszerekhez alkalmas. Válassz a könyvjelzők közül (desszertek, RAW, lekvárok, saláták, levesek, előételek stb.) és kezdj főzni. Az alkalmazás egyben inspirációval is szolgál a friss és turmixolt ízek felfedezéséhez. Akár saját meglévő készüléked alapján is válogathatsz.

További információk:

2 sebesség
PULSE funkció
Feszültség: 220–240 V
Energiafelhasználás: 800 W

Kiegészítők:

Kocka aprító
Munkaedény keverővel - 3,5 l (maximális tartalom 2 l)
Dupla keverés/habverés
Reszelő 5 cserélhető reszelővel
Aprító kés - pl hús aprításához
Műanyag dagasztóhorog - tészta elkészítéséhez
Citrusfacsaró
Daráló - kávé és fűszerek őrléséhez
Turmix tartály magszűrővel


Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Tartozékok
Keverőszár, Nyomóprés, Dagasztószár, Turmix feltét, Citrom/gyümölcs prés, Kávédaráló, S alakú késrendszer, Keverőtál, Habverő kar Kész!
Keverőtál űrtartalma
3,5 l Kész!
Szeletelő korongok száma
5 Kész!
Teljesítmény
800 W Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tartozékok

Tartozékok
Keverőszár, Nyomóprés, Dagasztószár, Turmix feltét, Citrom/gyümölcs prés, Kávédaráló, S alakú késrendszer, Keverőtál, Habverő kar Kész!
Keverőtál űrtartalma
3,5 l Kész!
Szeletelő korongok száma
5 Kész!

Anyag

Keverőtál anyaga
Műanyag Kész!
Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél, Műanyag Kész!

Méret & súly

Mélység
21,5 cm Kész!
Szélesség
21,5 cm Kész!
Magasság
46 cm Kész!
Tömeg
4,65 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Jellemzők

Funkciók
Habverés, Keverés, Dagasztás, Őrlés Kész!
Keverőtál anyaga
Műanyag Kész!
Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Keverőtál űrtartalma
3,5 l Kész!
Sebességfokozatok
3 Kész!
Teljesítmény
800 W Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept RM3000 Food Processor 800W CUBE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT RM3000 Food Processor 800W CUBE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept RM3000 Food Processor 800 W CUBE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONCEPT RM3000 Food Processor 800 Watt CUBE.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ