Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Concept RM3270

Termékkatalógus
Concept RM3270
4,8 40 értékelés
Aprítógép - 500 W teljesítmény, 1200 ml-es edény, 2 sebességfokozat, 1 db edény, anyaga: üveg
14 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CONSP460 Termékszám:  rm3270

Concept RM3270

A nagy teljesítményű Concept RM3270 aprítónak nem szabad hiányoznia semmilyen otthonból sem, ahol aktívan főznek. A modernfekete szín és a rozsdamentes acél kivitel gyönyörűen kiegészíti a konyha belsejét. A gép megbízható és könnyen kezelhetőa hús, gyümölcs, zöldség, dió és gyógynövény aprítása közben. Az aprítónak nagyméretű, ellenálló üvegből készült, 1,2 literes tartálya van. A ConceptRM3270 szinte bárhol tárolható, és egyszerűen használható. Az ételek előkészítése és főzés közben is nagy hasznát veszed majd.


Nagyszerű teljesítmény

Egyszerű kezelés és karbantartás

Lehetőség van jég aprítására is


A Concept RM3270 aprító főbb jellemzői

  • Modern fekete színű és rozsdamentes acél
  • Játékosan kezeli a hús, gyümölcs, zöldség, dió és fűszernövények darabolását
  • Az RM3270 egy nagy, 1,2 literes tartályt tartalmaz
  • Könnyű tárolás és egyszerű kezelés
  • A nagy teljesítményű motor magvakat vagy jeget is képes aprítani.
  • Kettős rozsdamentes acél vágókéssel rendelkezik
  • 2 sebesség közül választhatsz
  • Csúszásmentes szőnyeg biztosítja a biztonságod.

Erőteljes Concept aprító

A Concept RM3270 segít hús, gyümölcs, zöldség vagy friss fűszernövény aprításában. A nagy teljesítményű motor kemény magvakat vagy jeget is képes aprítani. A nagy üvegtartályba több ételt tölthetsz be. Nemcsak finom desszerteket, de kenyereket, szószokat és bébiételeket is készíthetsz vele. 

Könnyű karbantartás és üzemeltetés

A Concept RM3270 üzemeltetése egyszerű, és mindenki kezelheti. Egyszerűen töltsd fel a nagyméretű tartályt, majd zárd le a fedelet, hogy beindítsd a motort, és válasz ki a darabolási sebesség lehetőséget. 2 sebesség közül választhatsz, egyszerű szabályozással az aktuális igényeid szerint. A biztonságot csúszásmentes szőnyeg biztosítja, amely megakadályozza a mozgást a működés közben. A munka elvégzése utánszedd le a borítót és óvatosan mossa le folyó víz alatt.

Zúzó jég

Használhatod a jég zúzásának lehetőségét koktélok keverésénél vagy finom jégkrémek készítésénél. A Concept RM3270 kettős rozsdamentes acél aprítóval rendelkezik, amely gyorsan és egyszerűen képes a jég aprítására.



Paraméterek

Teljesítmény
500 W Kész!
Tartály térfogata
1 200 ml Kész!
Edény anyaga
Üveg Kész!
Sebességfokozatok száma
2 Kész!
Edények száma
1 db Kész!

Tulajdonságok

Teljesítmény
500 W Kész!
Tartály térfogata
1 200 ml Kész!
Edény anyaga
Üveg Kész!
Sebességfokozatok száma
2 Kész!
Edények száma
1 db Kész!
Zajszint
67 dB Kész!
Hordozható palack
Nem Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Érdekelne, hogy hús darálása egyértelműen használható-e, mert égettem le már így szeletelőt, ahol az ígéret szerint húst is lehet vele darálni. Biztosan tudnom kell! Válaszukat előre is köszönöm!

Szép napot. Szeretném tudni hogy mákot daráló e? Válaszát előre is köszönöm

Kérdések és válaszok: Concept RM3270
Kiegészítők: Concept RM3270 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept RM3270. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept RM3270. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept RM3270.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ