Siguro kuchyňský robot

CONCEPT RM7030 1200W ELEMENT

Termékkatalógus
CONCEPT RM7030 1200W ELEMENT
4,4 23 értékelés
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 5 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, piros kivitel
Változat
Kód:  CONKR752 Termékszám:  RM7030

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CONCEPT RM7030 1200W ELEMENT

A modern Concept RM7030 ELEMENT konyhai robotgép nem hiányozhat egyetlen lelkes szakács vagy séf otthonából sem! A grafitszürke kialakítás gyönyörűen kiegészíti minden konyha belső terét. A magas teljesítményű konyhai robotgép planetáris keverőrendszert használ, ezáltal mindig tökéletesen összekevert keveréket kapsz, akár a tál oldalán, az alján vagy a közepén is egyformán. A Concept RM7030 konyhai robotgép fém szerkezete garantálja a hosszú élettartamot. A csomagban háromféle habverőt találsz kedvenc ételeid elkészítéséhez.

Planetáris keverőrendszer

5 sebesség

Minőségi fémmegmunkálás


A Concept RM7030 ELEMENT konyhai robotgép legfontosabb jellemzői

  • A Concept RM7030 ELEMENT egy modern konyhai robotgép bordó színkivitelben
  • Minőségi fémmegmunkálás
  • Nagy teljesítményű konyhai robotgép planetáris keverőrendszerrel
  • 5 különböző sebességi fokozat és a PULSE program közül választhatsz
  • Egy biztonsági zár biztosítja a biztonságodat a robotgép használata közben
  • A Smart Stop Position biztosítja, hogy a segédeszközök úgy álljanak meg, hogy kényelmesen eltávolíthatók legyenek
  • 3 féle habverő áll rendelkezésre a tökéletes sütés elérése érdekében

A Concept RM7030 ELEMENT konyhai robotgép mint sokoldalú segítő minden egyes háztartásban

A Concept RM7030 Az ELEMENT planetáris keverőrendszerű konyhai robotgép elvarázsol mindenkit modern megjelenésével, bordó színkivitelben, amely a konyhák büszkesége lesz minden bizonnyal. A robot gondoskodik a tészták, a különféle krémek, a tejszínhab és tojásfehérjék tökéletes elkészítéséről. 5 különböző sebesség és a PULSE funkció közül választhatsz. A biztonságos használat érdekében biztonsági zár is található a konyhai robotgépen.

Planetáris keverőrendszer az összetevők tökéletes összekeverése érdekében

Ahhoz, hogy az ételek mindig tökéletesen elkészülhessenek, köztudott, hogy minden hozzávalót egyenletesen kell összekeverni. A modern Concept RM7030 planetáris keverőrendszerű konyhai robotgép segít neked ebben, amely biztosítja a mozgást úgy, hogy a segédeszközök a tengelyük és a tál kerülete körül forogjanak. Így tökéletesen elegyített keveréket kapunk, még a tál oldalán, alján és közepén is. A tészta csodálatosan pihe-puha lesz, és az eredményre tényleg megéri várni! Az intelligens Smart Stop Position biztosítja, hogy a segédeszközök úgy álljanak meg, hogy a Concept RM7030 konyhai robotgépről kényelmesen eltávolíthatóak legyenek.

Még a sütés is szórakoztató lehet a Concept RM7030 ELEMENT konyhai robotgép segítségével!

Szeretsz sütni? Akkor a Concept RM7030 konyhai robotgépet minden bizonnyal neked találták ki, mivel háromféle habverővel rendelkezik, amelyek bármilyen tésztával és krémmel könnyedén megbirkóznak. Rövidke kis idő alatt gyönyörűen könnyed tésztát kaphatunk. A léggömbhabverő könnyű tészták, krémek, tejszínhab vagy kemény tojásfehérje felverésére szolgál. A dagasztóhorog nehéz élesztős tésztákat vagy nagy mennyiségű hozzávalót is képes kezelni. Segítségével finom házi zsemlét, kenyeret vagy akár pizzát készíthetsz. A keverő habverőt különösen kevert tésztákhoz és vajkrémekhez használhatod.

Kiegészítő információk és tartozékok:

  • Teljesítmény: 1 200 W
  • Méretek: 33 × 24 × 37 cm
  • 5 sebesség + PULSE
  • Fém belső fogaskerekek
  • Feszültség: 220 - 240 V ~ 50/60 Hz


Paraméterek

Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CONCEPT RM7030 1200W ELEMENT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT RM7030 1200W ELEMENT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONCEPT RM7030 1 200 W ELEMENT.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ