30 dnů na vrácení Siguro kuchyňský robot

Concept SM3365

Termékkatalógus
Concept SM3365
4,4 57 értékelés
Turmixgép - 300 W teljesítmény, 1 sebességfokozat, pulzáló funkció, ajánlott smoothiehoz és jégtörésre, hordozható palack a csomag része, 3 tárolóedény a csomagban, 0,6 l-es tartály, tritán edény
12 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ECO216g Termékszám:  8595631002919 Gyártó honlapja:

Concept SM3365

A praktikus és gyors Concept SM3365 turmixgép segítségével elkészítheted ízletes gyümölcs- vagy zöldségturmixodat, jegeskávédat vagy koktélodat, és az italokat műanyag palackban magaddal is viheted az útra. Csak pakold be a felaprított hozzávalókat, nyomd meg a gombot és a finom nedű pillanatok alatt kész lesz. A csúszásmentes lábak megakadályozzák a készülék elmozdulását, a csavaros edény pedig garantálja, hogy a folyadék nem folyik mellé. Az ár összesen három mixer palackot tartalmaz - kettő 600 ml és egy 400 ml-eset.


BPA mentes

3 palack

Egyszerű kezelés


A Concept SM3365 mixer legfontosabb jellemzői

  • A csomag három darab, zárható palackot tartalmaz - 2 × 600 ml, 1 × 400 ml
  • BPA mentes - nem tartalmaz káros biszfenolokat
  • Beépített biztonsági kapcsoló
  • A Concept SM3365 mixer csúszásgátló lábakkal rendelkezik, így működés közben teljesen stabil
  • Könnyű kezelni, egyetlen gombnyomással elindul
  • A késes alkatrész kivehető
  • A finom turmixokon kívül akár egy ízletes jegeskávét is elkészíthetsz
  • A Concept SM3365 mixer rendkívül könnyen tisztítható

Élvezd a vitamindús, finom italokat

Ha kedveled a gyümölcs- és zöldségitalokat, biztosan örömet szerzünk neked ezzel a nagyszerű Concept SM3365 asztali mixerrel, amely segítségével ellenállhatatlan, frissítő, ízletes és vitaminokkal teli italokat mixelhetsz. A finom turmixokon kívül frissítő jegeskávét is készíthetsz a turmixgépben. Az italokat bárhová magaddal viheted a praktikus palackoknak köszönhetően, amelyek a csomag részét képezik.

Tartsd mindig magadnál az italodat

Korcsolyázni, biciklizni vagy csak sétálni készülsz? Ne felejtsd el magaddal vinni a kedvenc gyümölcs- vagy zöldségitalodat. A csavaros kupaknak köszönhetően a finom nedű soha nem fog kifolyni. Kényelmesen bepakolhatod a táskádba, kézitáskádba vagy a hátizsákodba. A Concept SM3365 asztali mixer nem hiányozhat a te konyhádból sem.

A Concept SM3365 gondol a biztonságodra

A Concept SM3365 mixer számos, a biztonságos működést garantáló jellemzővel rendelkezik. A csúszásgátlóval ellátott lábak mixelés közben megakadályozzák a készülék elmozdulását. A készülék beépített biztonsági zárja akkor aktiválódik, ha a keverőedény nincs megfelelően felhelyezve. Az SM3365 mixer csomag két darab 600 ml-es és egy 400 ml-es palackot tartalmaz. 

A Concept mixer könnyen és egyszerűen kezelhető egyetlen gombnyomás segítségével

A Concept SM3365 asztali mixer a rajta található gomb megnyomásával rendkívül könnyen kezelhető. A kedvenc italod vagy turmixod elkészítése innentől kezdve gyerekjáték lesz. A mixelés tritán anyagból készült palackban történik, amelyen keverés után elegendő a késes alkatrészt kicserélni egy fedőre és bárhová magaddal viheted az elkészült finomságot. A fedőn található kettős tömítésnek köszönhetően nem kell aggódnod azért, hogy az ital kifolyik. Ezenkívül a palackból kényelmesen elfogyasztható a tartalma.

A Concept SM3365 mixer BPA mentes tritán anyagból készült

A Concept SM3365 turmixgép edénye tritánból készült, amely egy BPA mentes műanyag. Ez a típusú anyag nem tartalmaz káros biszfenolokat. A tritán rendkívül erős, ugyanakkor könnyű, ellenáll a karcolásoknak és a hőnek, így az italodba nem kerülhetnek káros anyagok. A tritán anyag további figyelemreméltó előnye, hogy biológiailag lebontható.


Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítmény
300 W Kész!
Sebességfokozat
1 Kész!
Alkalmas
Smoothiehoz, Jégtörésre Kész!
Funkciók
Pulzáló funkció Kész!
Tartály térfogata
0,6 l Kész!

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény
300 W Kész!
Sebességfokozat
1 Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Smoothiehoz, Jégtörésre Kész!
Funkciók
Pulzáló funkció Kész!
Tartály térfogata
0,6 l Kész!
Edény anyaga
Tritán Kész!

Kiegészítők

Kiegészítők
Hordozható palack Kész!
Tárolók száma
3 db Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept SM3365 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept SM3365. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept SM3365. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept SM3365.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ