A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Concept SO2020

Termékkatalógus
Concept SO2020
4,8 38 értékelés
Aszalógép - 500 W teljesítmény 9 szárítólemez, szárítólemez átmérője 33 cm, digitális vezérlés, automatikus kikapcsolás, időzítő, hőmérséklet szabályozás 35 - 70 °C, műanyag szárítólemezek, aszalógép anyaga műanyag, mérete 37,5 × 33 × 33 cm (Ma×Sz×Mé)
32 890 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CONSO003 Termékszám:  so2020 Gyártó honlapja:

Concept SO2020

Hiányoznak a szezonális élelmiszerek, és akkor is szeretnéd egészségre gyakorolt jótékony hatásukat élvezni, amikor éppen nem találod meg őket a boltok polcain? A Concept fehér gyümölcsaszalójával könnyedén aszalhatod kedvenc gyümölcseidet, gombákat vagy gyógynövényekett. Az aszalás megőrzi az ételekben az értékes tápanyagokat. Az aszaláshoz kilenc darab 33 cm átmérőjű tárcsát kapsz. A gyümölcsaszaló nagyon praktikus, mivel átlátszó oldalán keresztül ellenőrizheted az aszalás állapotát, és folyamatosan szabályozhatod a hőmérsékletet 35-70 °C között. A készüléken van még LED kijelző és egy digitális időzítő, amelyet 1-48 óra között állíthatsz be. Az aszaló az aszalás végét sípolással jelzi, és automatikusan kikapcsol

A Concept SO2020 gyümölcsaszaló legfontosabb tulajdonságai

  • Concept gyümölcsaszaló fehér színben
  • Kilenc tárcsa, amelyek átmérője 33 cm
  • Folyamatos betekintés az aszalási folyamatba a készülék átlátszó oldalán keresztül
  • Aszalhatsz gyümölcsöt, gombát és gyógynövényt
  • Fokozatmentes hőmérsékletetállítás 35-70 °C között
  • Digitális időzítő, amely 1-48 óra között állítható, automatikus kikapcsolás
  • A beépített ventilátor gondoskodik az egyenletes aszalásról

Egyenletes és biztonságos aszalás

Az aszaló motorja a készülék alsó részén helyezkedik el, így a meleg fokozatosan halad felfelé. Az aszalás a különleges kialakítású rácsos tárcsákon egyenletesen történik, ebben segít a beépített ventilátor is. A Concept gyümölcsaszaló tökéletesen biztonságos, mivel egyrészt az időzítő automatikusan kikapcsolja a készüléket, másrészt pedig túlmelegedés elleni védelemmel is rendelkezik.

Aszalás egészséges RAW táplálkozáshoz

A készülékhez két különleges RAW tálca tartozik, ezeken könnyedén és gyorsan készíthetsz banánkenyeret, kókuszgolyót, és egyebeket. A RAW étrendben az ételek legfeljebb 42 °C-on készülnek, ezen az aszalón csak be kell állítanod a kívánt hőmérsékletet.

Méretek:
36,8 × 33,5 × 33,5 cm

Tömeg:
3,4 kg

Zajszint:
46 dB (A)

Feszültség:
220-240 V

Fogyasztás:
500 W

 

Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Aszalógép alakja
Kerek Kész!
Vezérlés típusa
Digitális Kész!
Maximális zajszint
46 dB Kész!
Motor elhelyezkedése
az alsó részben Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Aszalógép alakja
Kerek Kész!
Vezérlés típusa
Digitális Kész!
Maximális zajszint
46 dB Kész!
Motor elhelyezkedése
az alsó részben Kész!
Aszalógép anyaga
Műanyag Kész!
Teljesítményfelvétel
500 W Kész!

Funkciók

Funkciók
Hőmérséklet szabályozás, Időzítő, Automatikus kikapcsolás Kész!

Hőmérséklet szabályozás

Minimális hőmérséklet
35 °C Kész!
Maximális hőmérséklet
70 °C Kész!

Lemezek

Mennyiség
9 db Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Lemez átmérője
33 cm Kész!

Aszalógép méretei és tömege

Magasság
37,5 cm Kész!
Mélység
33 cm Kész!
Szélesség
33 cm Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Kérem szíves tájékoztatásukat, hogy az SO2020 tip. aszaló tálcaközei állíthatók-e, azaz lehet-e a készülékben szelet-méretnél vastagabb gyümölcsöket is szárítani?

Üdvözlöm! Érdeklődnék, hogy aszaló háló kapható-e a Concept SO 2020 aszalóhoz?

Kérdések és válaszok: Concept SO2020
Kiegészítők: Concept SO2020 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept SO2020. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept SO2020.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ