Shop roku AP+ plus nový vizuál

Concept VP4080

Termékkatalógus
Concept VP4080
Álló porszívó - szőnyeghez, állatszőrhöz, szennyeződésekhez és padlóhoz, 18 V kapacitású, Li-ion akkumulátor, 4 óra töltési idő, 40 perc működési idő, mosható szűrő, 0,35 l-es portartály, töltő adapter, színe: sötétkék
Kód:  CONVT627 Termékszám:  VP4080

Concept VP4080

A Concept VP4080 rúdporszívó ideális választás az otthonod tökéletes kitakarításához. A kiváló minőségű Li-Ion akkumulátorral nincsen szükséged kábelekre, így pedig semmi sem akadályozza majd mozgásszabadságodat porszívózás közben. A Concept VP4080 rúdporszívó turbó keféje megbízhatóan szabadít meg a mélyen leülepedett szennyeződésektől is. Éppen ezért nagyszerű választás a gyerekes vagy háziállattartó családok számára a precíz tisztításhoz.

Precíz tisztítás

Minőségi Li-Ion akkumulátor

Turbó kefe

A Concept VP4080 rúdporszívó főbb jellemzői

  • Üzemidő töltésenként 40 perc
  • VP4080 porszívó praktikus töltőállomással
  • Motoros turbókefe szőnyegtisztításhoz
  • Az akkumulátor kapacitása 2200 mAh
  • A porszívó tömege tartozékok nélkül 2,2 kg
  • Porszívó behajtható fogantyúval
  • A portartály térfogata 350 ml
  • Mosható kétfokozatú szűrő
  • A Concept VP4080 porszívó akkumulátor állapotjelzővel is rendelkezik

Gyors és zavartalan tisztítás

A Concept VP4080 porszívó működéséhez nincsen szükséged kábelekre, így semmi sem korlátoz majd a mozgásban takarítás közben. Alacsony tömege és kompakt méretei teszik ezt a porszívót ideális segítőtárssá minden háztartás számára. A Concept VP4080 porszívóval könnyedén tisztíthatod meg még a nehezen elérhető területeket is. Emellett a porszívó egy mosható, két rétegű szűrővel és portartállyal is rendelkezik, utóbbi egyszerűen kiüríthető, miután az megtelt.

Concept VP4080 turbó kefével a szőnyegek tisztításához

A Concept VP4080 porszívó motorizált turbó kefével gondoskodik a szőnyegek páratlan tisztításáról, amellyel megszabadít még a mélyen leülepedett szennyeződésektől is. Ennek hála a kisgyerekes vagy háziállattartó családok remekül kihasználhatják. A Concept VP4080 porszívó kefés feje gyorsan szétszedhető, megtisztítható, majd újra összerakható, így valóban nagyon könnyű a karbantartása.

 Concept VP4080 minőségi porszívó akkumulátorral

A porszívó használatakor 2 üzemmód áll a rendelkezésedre. Ez az ECO mód a normál porszívózáshoz, illetve a TURBO mód a maximális teljesítményszint eléréséhez. A 2200 mAh kapacitású prémium minőségű Li-Ion akkumulátor biztosítja a porszívó hosszú élettartamát. Egyetlen töltéssel a Concept VP4080 porszívó üzemideje akár 40 perc is lehet, így az igazán nagy helyiségeket is kitakaríthatod vele. A töltöttségjelző tájékoztat az akkumulátor aktuális töltöttségi szintjéről.

Praktikus töltőállomás

A Concept VP4080 rúdporszívó töltőállomással érkezik a könnyű tároláshoz. Ha befejezted a porszívózást, egyszerűen helyezd a porszívót az állványra, így az teljesen feltöltött állapotban várja majd a következő használatot. Továbbá a Concept VP4080 porszívó összecsukható fogantyújával még biztonságosabb és könnyebb a készülék tárolása.


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Porszívócső anyaga
Műanyag Kész!
Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!
Tápellátás típusa
Mechanikus Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Műanyag Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Töltő adapter Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
85 W Kész!

Méret & súly

Szélesség
27 cm Kész!
Magasság
109 cm Kész!
Mélység
21 cm Kész!
Tömeg
2,2 kg Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept VP4080 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VP4080. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept VP4080. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept VP4080. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept VP4080.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ