Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

DAIKIN MC55W

Termékkatalógus
DAIKIN MC55W
Légtisztító - 330 m³/h légtisztító teljesítmény, 37 W teljesítményfelvétel, 53 m² max. ajánlott szobaméret, 19 - 53 dB(A) zajszint, HEPA, karbon szűrő, funkciók: automatikus kikapcsolás, teljesítmény szabályozás, levegő ionizálás, 3 tisztítási mód, allergiásoknak ajánlott, szűrőcsere jelzése, közvetlenül a készüléken, távirányítóval vezérelhető, 2 szűrő, szilárd szennyeződések, szagok és toxikus anyagok szűrése, kábel hossza 180 cm, felszereltség: porérzékelő és távirányító, méret: 50 × 24,3 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), 6,8 kg súly
225 690 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BENCV001 Termékszám:  4548848856824

DAIKIN MC55W

Allergiával vagy egyéb felső légúti megbetegedéssel küzdesz? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ezen Daikin MC55W légtisztító. Használatával kiszűrhetjük a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészgombákat és baktériumokat. Ez a légtisztító készülék allergiásoknak képes kiszűrni a levegőből nem csak a különböző szennyeződésektől, hanem az összes allergént is. Jelentősen javítja a levegő minőségét, miközben csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. A korszerű technológia és a hatékony HEPA, szén szűrő biztosítja, hogy minden lélegzetvételeddel tiszta és friss levegőt élvezhess. Erős teljesítményének köszönhetően 53 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ajánlott. Szokatlan és vonzó kialakításán kívül olyan modern funkciókkal látták el, mint automatikus kikapcsolás, levegő ionizálás és teljesítmény-szabályozás.

Légtisztító DAIKIN MC55W Lifestyle
Légtisztító DAIKIN MC55W Jellemzők/technológia

DAIKIN MC55W levegőtisztító leglényegesebb tulajdonságai

  • Egy ilyen praktikus Daikin légtisztító berendezés hatékonyan eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Megszabadulhatsz vele a levegőben lévő allergénektől is
  • Maximális tisztaságú levegő érhető el 2 szűrővel
  • Filter típusa: HEPA és szén
  • A szűrőmechanizmus szilárd szennyeződések, szagok és toxikus anyagok eliminálására használható
  • 53 m² alapterületű helyiségek levegőjét képes megtisztítani
  • 330 m³/h mennyiségű levegőt szűr meg játszi könnyedséggel
  • 3 tisztítási móddal funkcionál az optimális szűrés érdekében
  • A levegő ionizációs funkció eltávolítja az allergéneket
  • Igény szerint szabályozhatjuk a teljesítményét
  • A fizikai gombok vagy a távirányító segítenek a beállításban
  • A szűrőcsere szükségét jelző figyelmeztetés
  • A porérzékelővel nyomon követhető a porszemcsék mennyisége
  • Egy ilyen Daikin levegőtisztító teljesítménye 37 W
  • A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 19 dB(A), és ez az érték legfeljebb 53 dB(A)
  • A kábel hossza 180 cm

Bátran bízd otthonod levegőjét erre a nagy teljesítményű légtisztítóra a népszerű Daikin gyártótól

Egy ilyen hasznos Daikin légtisztító számos olyan praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapokat. Kiváló szűrési képességének köszönhetően tökéletesen gondoskodik az allergének levegőből való eltávolításáról. Nélkülözhetetlen minden olyan háztartásban, ahol allergiások élnek. Ez a fejlett levegő tisztító 3 tisztítási móddal rendelkezik az optimális szűrés érdekében. Lehetőség van a teljesítmény beállítására, így kiválaszthatjuk az adott igényeinknek megfelelő legjobb tisztítási szintet. Nagyon hasznosak az olyan funkciók, mint az automatikus kikapcsolás. Amikor ellenőriznünk kell, esetleg cserélni a szűrőt, megjelenik egy szűrőcsere jelző.

Légtisztító DAIKIN MC55W Jellemzők/technológia
Légtisztító DAIKIN MC55W Képernyő

Kényelmes kezelés és modern felszereltség

Egy ilyen Daikin légtisztító nem csak a nagyon felhasználóbarát működése miatt fog tetszeni, hanem azért is, mert csökkenti a por mennyiségét a szobában, így időt takaríthatunk meg a takarítás során. A légtisztító hagyományosan a készüléken található fizikai gombokkal vezérelhető vagy a mellékelt távirányítónak köszönhetően. A távirányítóval kényelmesen beállíthatjuk a levegő tisztítót anélkül, hogy fel kellene kelnünk a kanapéról. A porszemcsék koncentrációját egy porérzékelő figyeli, amely ezután beállítja a légtisztító teljesítményét, hogy hatékonyan felfogja a porszemcséket.

Ezen Daikin légtisztító modern funkciókkal vesz le a lábadról

Ezen Daikin levegőtisztító segítségével friss környezetben élvezhetjük a kellemes otthoni klímát. A levegő ionizálás funkcióval biztosítja a negatív ionok jelenlétét, amelyek aktívan eltávolítják az allergéneket. Felgyorsítja a porszemcsék összecsomósodását, és ezáltal növeli a szűrési hatékonyságot. Az ionizátor feladata a teljes folyamat hatékonyságának növelése, és még azokat a részecskéket is eltávolítani, amelyek egyébként a levegőben maradnának.

A verhetetlen szűrőrendszer mindent tökéletesen kiszűr

Egy ilyen praktikus Daikin levegőtisztító beszívja a levegőt, és áthalad egy szűrőrendszeren, amely felfogja a szennyeződések és gázok 99,9%-át. Kiválóan tiszta levegőt garantál 2 szűrő használatával. A HEPA-szűrő nagy hatékonysága biztosítja, hogy minden szilárd részecske, baktérium, vírus, penész, atka és allergén kiszűrésre kerüljön. A szénszűrő specialitása a szagok eltávolítása és a mérgező füst, például a kén-dioxid megkötése. A szűrőt szilárd szennyeződések, szagok és toxikus anyagok hatékony semlegesítésére fejlesztették ki. A készülék teljesítménye kulcsfontosságú tényező. Ezen Daikin levegőtisztító 330 m³/h kapacitású. Nem kell aggódnunk amiatt, hogy a tisztító túlságosan zavarni fogja a nyugalmat. A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 19 dB(A), illetve az érték legfeljebb 53 dB(A).

Méretei:

50 × 24,3 × 27 cm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

6,8 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Szín
Fehér Kész!
Mélység
270 mm Kész!
Szélesség
243 mm Kész!
Magasság
500 mm Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Méret

Mélység
270 mm Kész!
Szélesség
243 mm Kész!
Magasság
500 mm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Méret & súly

Szélesség
24,3 cm Kész!
Mélység
27 cm Kész!
Magasság
50 cm Kész!
Tömeg
6,8 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.
» Nézz körül teljes párásító kínálatunkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DAIKIN MC55W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DAIKIN MC55W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DAIKIN MC55W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DAIKIN MC55W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DAIKIN MC55W.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ