ApF HU ApF HU

Diktafonok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Tárhely kapacitása
4 GB
32768 MB
-
Felvétel formátuma
MP3
(26)
WMA
(13)
WAV
(10)
LPCM
(7)
AAC
(1)
Funkció
Bluetooth
(1)
NFC
(1)
USB
(21)
FM rádio
(1)
Felvétel hangészleléses indítás (VOR)
(8)
Max. akkumulátor üzemidő
2 óra
110 óra
-

A hangrögzítő elsősorban hangfelvételek készítéséhez és beszédek rögzítésére szolgál. Nagyszerű segédeszközök előadások jegyzetelésére, megbeszélések rögzítésére, riportok készítéséhez és egyéb tevékenységekhez. Ha a felvételt későbbi munkákhoz más eszközökön is szeretnéd hasznáni, célszerű memóriakártya-nyílással rendelkező vagy PC-hez csatlakoztatható diktafon megvásárlása.

Tovább

Milyenek a mai hangrögzítők?

A régi hangrögzítő a magnókazetták elvén működött, és főleg a régi krimikben és drámákban találkozhattunk vele. A mai hangrögzítők ezzel szemben megjelenésükben és méretükben már inkább egy mobiltelefonra hasonlítanak, így elférnek zsebben, táskában vagy hátizsákban is.

Digitális hangrögzítő

A digitális diktafon működéséhez nincs szükség kazettára, kábelekre vagy bármi hasonlóra. Csak töltsd fel az előadás vagy a munkanap előtt, és a hangrögzítő máris készen áll az órára vagy az interjúra.

i

A diktafon használat jogi oldala

Szeretnéd rögzíteni az előadást, hogy később otthon is visszahallgathasd? Ne feledd, a felvételhez az oktató engedélye szükséges. Ugyanez vonatkozik a videófelvételekre is.

Professzionális hangrögzítő vagy hagyományos diktafon?

Egy professzionális hangrögzítő számos tulajdonságban különbözik a hagyományos diktafon modellektől, beleértve a tároló méretét, a rögzítési formátumot, a rögzítési módot, az akkumulátor élettartamát és még sok más paramétert. Az alábbiakban áttekintjük ezeket a különbségeket.

Diktafon applikáció vs. klasszikus diktafon

Felmerülhet a kérdés, miért van szükség egy plusz kütyüre, amikor az okostelefon formájában ott van egy univerzális eszköz a zsebünkben. A telefon és alkalmazás kombó tökéletesen megfelel alkalmi hangrögzítésre, de egy diktafon a jobb beépített mikrofonokkal és memóriakártya nyílással alkalmasabb rendszeres használatra.

Miért jobb a hagyományos diktafon?

Okostelefonok, tabletek használatával lehetőség van diktafon alkalmazás használatára, azonban, ha hosszabb felvételeket készítenél, és jobb minőségben szeretnéd azokat visszahallgatni, ajánlott a klasszikus diktafon használata. A digitális diktafon előnye a bővíthető tárhelyben és a hosszú üzemidőben is megmutatkozik. A hanganyag későbbi feldolgozása szempontjából nem utolsó szempont az USB diktafon egyéb digitális eszközökkel való egyszerű csatlakoztathatósága sem.

 • Diktafon app. használatakor a felvétel minőségét az eszköz mikrofon minősége korlátozza.

Az akkumulátor élettartama és a felvételi mód

A hangrögzítő diktafon a beépített mikrofon(ok) függvényében mono vagy sztereó felvételeket készít. Egyes modellek esetében a külső mikrofon csatlakoztatásának lehetősége is adott. A diktafon menüjében legtöbbször beállítható a hangfelvétel frekvenciája, így készíthető kevesebb tárhelyet foglaló, gyengébb minőségű, vagy memóriaigényes, de akár CD minőségű felvétel is. Lehetséges feljátszási módok: PCM 1411 kbit/s, SHQ 192 kbit/s, HQ 96 kbit/s, SP 64 kbit/s, LP 8 kbit/s.

Az akkumulátor élettartama 6 és 110 óra között mozog, a készülékben lévő akkumulátor típusától és kapacitásától függően. A professzionális hangrögzítők esetében a felvételi módot is kiválaszthatod. Ez határozza meg, hogy a felvett hangot milyen formátumban használhatod később.

i

A diktafon a hanganyagokat különböző fájlformátumokban képes elmenteni. A leggyakrabban MP3, WMA vagy WAV formátumban kerülnek rögzítésre a hangrögzítő diktafon felvételei, amit sok esetben a felhasználó választhat ki.

A digitális diktafonok tárhelye

A diktafon belső memóriája 4 MB-tól 16 GB-ig terjedhet. A hétköznapi felhasználók számára megfelelő lehet egy memóriakártyás hangrögzítő, amellyel a tárhely 32 MB-tól 512 GB-ig bővíthető. 1 percnyi felvétel általában körülbelül 1 MB adatnak felel meg.

 • Egy 1 GB-os memóriakártyára 16 órányi hanganyagot rögzíthetsz.
 • Egy 5 GB-os memóriakártyán körülbelül 83 órányi felvételt lehet tárolni.

Nem tudod, milyen memóriakártyát válassz diktafon készülékedhez, telefonodhoz, fényképezőgépedhez vagy videokamerádhoz? Olvasd el az SD-kártyákról szóló cikkünket, amelyből minden fontos információt megtudhatsz.

A hangrögzítő használata

Mennyit fogod használni a digitális hangrögzítő eszközt? Ez a kérdés határozza meg a diktafon kiválasztását és árát. Az alábbiakban egy rövid áttekintést készítettünk, hogy segítsük a választást.

 • Alkalmi használat
  • Csak néha használnád a hangrögzítő készüléket? Egy belső memóriával és körülbelül 10 órás akkumulátoros üzemidővel rendelkező diktafon elegendő lesz erre a célra.
 • Heti többszöri használat
  • Hetente többször használnád a hangrögzítő eszközöd? Válassz egy SD-kártyás modellt, amelynek megbízható akkumulátora legalább 30 órát bír.
 • Mindennapi használat
  • A mindennapi használathoz fontos, hogy a hangrögzítő rendelkezzen memóriakártya-nyílással, valamint maximális akkumulátor üzemideje legyen, és egyéb funkciókra, például mikrofonbemenetre vagy állványmenetre is szükséged lehet.

Világkörüli utazást tervezel? Vigyél magaddal egy digitális hangrögzítő eszközt az utazásra, és rögzítsd gondolataidat és az utazások során szerzett tapasztalataidat. Amikor visszatérsz, akár egy bestsellert is írhatsz belőle!

A hangrögzítők extra funkciói

A digitális hangrögzítők extra funkciókkal is rendelkezhetnek, amelyek segítik a mindennapi használatot. Az újságírók értékelni fogják a hangvezérelt felvételt vagy a Bluetooth, USB vagy NFC funkciót, amelyek segítésével az adatokat gyorsan át lehet tenni a számítógépre.

 • A többsávos rögzítés extra funkció, amely nemcsak az újságíróknak, hanem például zenei producereknek is hasznos lehet.
 • Az állványmenet lehetővé teszi, hogy a felvevőt az íróasztalon kívülre helyezhesd. Ez tiszta hangzást biztosít, amelybe nem zavar bele az asztal kopogása, a papírok zörgése vagy a tollak kattogása.
 • A mikrofon vagy fejhallgató kimenet lehetővé teszi mikrofonok csatlakoztatását a tiszta hangzáshoz, valamint fej- és fülhallgatók csatlakoztatását a felvételek privát hallgatásához.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Olympus LS-P1 Szállításra kész > 5 db
Diktafon - 4096 MB tárhely, akkumulátor-üzemidő akár 39 óra, akár 32768 MB kapacitású Micro SDHC memóriakártya, USB, MP3 és LPCM formátumú felvétel, PCM felvételi mód, Jack (3,5mm) és USB-A, 1x AAA elem
44 990 Ft

2.
Olympus VP-20 black Szállításra kész 3 db
Diktafon - 8 GB tárhely, akkumulátor-üzemidő akár 50 óra, fejhallgató csatlakozó, MP3 formátumú felvétel, PCM felvételi mód
39 990 Ft

3.
Sony ICD-PX240 fekete Szállításra kész 2 db
Diktafon - 4 GB tárhely, akkumulátor-üzemidő akár 32 óra, USB és felvétel hangészleléses indítás (VOR), MP3 formátumú felvétel, SHQ felvételi mód, Jack (3,5mm) és mini USB, 2x AAA elem
31 020 Ft

39 termék
Classic Kategória
5,0
Olympus VP-20 black
Diktafon - 8 GB tárhely, akkumulátor-üzemidő akár 50 óra, fejhallgató csatlakozó, MP3 formátumú felvétel, PCM felvételi mód
39 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OL623a6
Arany középút
5,0
Philips DVT6110
Diktafon - 8 GB tárhely, akkumulátor-üzemidő akár 36 óra, akár 32 GB kapacitású Micro SD memóriakártya, MP3 és WMA formátumú felvétel, PCM felvételi mód, Jack (3,5mm), USB-A és USB-C, Li-pol akkumulátor
63 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: JU150n3
Arany középút
RELOOP TAPE
DJ tartozék - digitális diktafon, rögzítés USB flash vagy HDD lemezre, rögzítési minőség 192 vagy 320 kbps, hálózati adapter mellékelve
51 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: RLP005n
Premium Kategória
99 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HLMb2
4,7 39×
Sony ICD-PX240 fekete
Diktafon - 4 GB tárhely, akkumulátor-üzemidő akár 32 óra, USB és felvétel hangészleléses indítás (VOR), MP3 formátumú felvétel, SHQ felvételi mód, Jack (3,5mm) és mini USB, 2x AAA elem
31 020 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JU100h3
5,0
Olympus LS-P1
Diktafon - 4096 MB tárhely, akkumulátor-üzemidő akár 39 óra, akár 32768 MB kapacitású Micro SDHC memóriakártya, USB, MP3 és LPCM formátumú felvétel, PCM felvételi mód, Jack (3,5mm) és USB-A, 1x AAA elem
44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OL622a1
4,0
Philips DVT2010
Diktafon - 8192 MB tárhely, akkumulátor-üzemidő akár 38 óra, akár 32768 MB kapacitású Micro SDHC memóriakártya, FM rádio és felvétel hangészleléses indítás (VOR), MP3 és WAV formátumú felvétel, PCM, HQ, SP és LP felvételi mód, Jack (3,5mm) és Micro USB, 2x AAA elem
31 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: JU150c1
4,4
Philips DVT4110
Diktafon - 8 GB tárhely, akkumulátor-üzemidő akár 36 óra, akár 32 GB kapacitású Micro SD memóriakártya, USB, MP3 és WMA formátumú felvétel, PCM felvételi mód, Jack (3,5mm), USB-A és USB-C, Li-pol akkumulátor
47 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JU150l1
5,0
Philips DVT1160
Diktafon - 8192 MB tárhely, akkumulátor-üzemidő akár 44 óra, felvétel hangészleléses indítás (VOR), fejhallgató csatlakozó, WAV formátumú felvétel, PCM, HQ, SP és LP felvételi mód, Jack (3,5mm) és Micro USB, 2x AAA elem
16 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JU150a3
5,0
Philips DVT2110
Diktafon - 8 GB tárhely, akkumulátor-üzemidő akár 36 óra, USB és felvétel hangészleléses indítás (VOR), MP3 és WMA formátumú felvétel, Jack (3,5mm), USB-A és USB-C, Li-pol akkumulátor
41 090 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: JU150c2
Tascam DR-40X
Diktafon - akkumulátor-üzemidő akár 12 óra, akár 131072 MB kapacitású Micro SDXC memóriakártya, USB, MP3 és WAV formátumú felvétel, PCM felvételi mód, USB-A, Li-Ion akkumulátor
84 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: TSC014c
Philips DVT7110
Diktafon - 8 GB tárhely, akkumulátor-üzemidő akár 36 óra, akár 32 MB kapacitású Micro SD memóriakártya, USB, MP3 és WMA formátumú felvétel, PCM felvételi mód, Jack (3,5mm), USB-A és USB-C, Li-pol akkumulátor
73 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: JU150p2
5,0
Tascam DP-008EX
Felvevő készülék - nyolcsávos SD/SDHC felvevő, támogatott adathordozó: SD (512 MB - 2 GB), SDHC (4 - 32 GB), vonal kimenet, fejhallgató kimenet, USB Mini-B, Tuner, metronóm, LCD kijelző
121 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TSC001t02
5,0
Philips DVT6110
Diktafon - 8 GB tárhely, akkumulátor-üzemidő akár 36 óra, akár 32 GB kapacitású Micro SD memóriakártya, MP3 és WMA formátumú felvétel, PCM felvételi mód, Jack (3,5mm), USB-A és USB-C, Li-pol akkumulátor
56 250 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: JU150n3
5,0
Philips DVT6110
Diktafon - 8 GB tárhely, akkumulátor-üzemidő akár 36 óra, akár 32 GB kapacitású Micro SD memóriakártya, MP3 és WMA formátumú felvétel, PCM felvételi mód, Jack (3,5mm), USB-A és USB-C, Li-pol akkumulátor
51 620 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: JU150n3
Olympus WS-882
Diktafon - 4096 MB tárhely, akkumulátor-üzemidő akár 110 óra, akár 32768 MB kapacitású Micro SDXC memóriakártya, USB, MP3 és WMA formátumú felvétel, PCM, HQ és LP felvételi mód, Jack (3,5mm) és USB-A, 2x AAA elem
28 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OL607p4
71 940 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HLMb2
Philips DVT1600
Diktafon - 32768 MB tárhely, akkumulátor-üzemidő akár 2 óra, USB, WAV formátumú felvétel, PCM felvételi mód, USB-C, Li-Ion akkumulátor
33 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JU150b2
Olympus WS-883
Diktafon - 8192 MB tárhely, akkumulátor-üzemidő akár 110 óra, akár 32768 MB kapacitású Micro SDXC memóriakártya, USB, MP3 és WMA formátumú felvétel, PCM, HQ és LP felvételi mód, Jack (3,5mm) és USB-A, 2x AAA elem
36 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OL607p5
Olympus LS-P1 PCM Videogapher Kit
Diktafon - 4096 MB tárhely, akkumulátor-üzemidő akár 39 óra, akár 32768 MB kapacitású Micro SDHC memóriakártya, USB, MP3 és LPCM formátumú felvétel, Jack (3,5mm) és USB-A, 1x AAA elem
66 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OL607p3
Olympus VN-541PC, fekete + ME52 mikrofon
Diktafon - 4096 MB tárhely, akkumulátor-üzemidő akár 60 óra, WMA formátumú felvétel, Jack (3,5mm) és Micro USB, 2x AAA elem
28 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OL623b4
Tascam DP-006
Felvevő készülék - hatsávos SD/SDHC felvevő, támogatott kártyakapacitás: akár 32 GB, felvétel: 44,1 kHz/ 16 bit, 2 beépített kondenzátor mikrofon gömb iránykarakterisztikával, bemenetek link és külső mikrofon számára, bemenet hangszer számára, fejhallgató / link kimenet, beépített kromatikus hangoló, metronóm, mini USB konnektor, elemes tápellátás lehetősége
72 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: TSC001t01
HELMER OTR 211 Intelligens hangfordító
Diktafon - 8 GB tárhely, USB-C, Li-Ion akkumulátor
82 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HLMb1
Olympus LS-P1 PCM Podcaster Kit
Diktafon - 4096 MB tárhely, akkumulátor-üzemidő akár 39 óra, akár 32768 MB kapacitású Micro SDHC memóriakártya, USB, MP3 és LPCM formátumú felvétel, Jack (3,5mm) és USB-A, 1x AAA elem
58 090 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OL607p1
4K tvDirect LED: Mi az és hogyan működik? A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?

Diktafonok

A Diktafonok kategóriában összesen 39 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó diktafonok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább diktafonok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb diktafonok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: diktafonok vélemények
P-DC1-WEB12
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ