A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

Fekete hűtő

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiaosztály
A
(1)
B
(3)
C
(8)
D
(14)
E
(31)
F
(2)
G
(2)
Funkciók
No Frost
(9)
Total No Frost
(19)
Önleolvasztó fagyasztó
(2)
Automatikus leolvasztás
(14)
Párásító
(4)
Szín
Fehér
(1)
Fekete
(61)
Inox
(1)
Sötétszürke
(1)

A fekete hűtőszekrények megjelenésük szempontjából a modern konyhák rendkívül népszerű elemei. Egy fekete hűtő funkció közül azonban nem hiányoznak azok sem, amelyeknek köszönhetően hosszabb ideig frissen tartja az ételeket. A kiválasztás során leginkább a típusra és a belső térfogatra érdemes fókuszálni. Olvass tovább és megtudhatod, melyik fekete hűtőszekrény számodra az ideális választás.

Tovább

Hűtőszekrény fekete kivitelben – a modern konyhák dizájneleme

Az utóbbi időben a sötét belső terek egyre népszerűbbek. Nincs ez másként a sötét színekre hangol konyhákkal sem, ahol egy fekete hűtő tökéletesen beleilleszkedik a környezetébe, ellenben remekül mutat egy kontrasztos dizájnra tervezett világos színű konyhában is.

Fekete retró hűtőszekrény - a vintage stílus szerelmeseinek

A fekete retró hűtőszekrények alternatívát jelentenek a vintage stílus rajongói számára. A retró stílus a hegyes élek helyett lekerekített sarkokat használ, a hűtő fekete elülső felén pedig robusztus markolattal találjuk magunkat szembe.

A fekete hűtőszekrény kiválasztásakor koncentrálj elsősorban a műszaki paraméterekre, amelyeket az alábbiakban ismertetünk.

Kicsi, nagy vagy amerikai? Hűtőszekrény fekete színben többféle változatban is kapható

Fekete hűtőszekrények sokféle kivitelben és méretben kaphatók, így a kisebb és a nagyobb háztartásokban is megtalálják a helyüket. Vedd fontolóra, hogy melyik számodra az ideális: egy mini, vagy egy nagy, esetleg egy amerikai fekete hűtő.

  1. A mini fekete hűtőszekrény alkalmas egyszemélyes háztartásokba, valamint a kapacitás szempontjából kevésbé igényes párok számára. A kisméretű fekete hűtő minibárként is használható, például szállodákban vagy klubházakban. A fagyasztó nélküli kisméretű fekete hűtőszekrény térfogata 20 és 120 liter között mozog.
  2. A kombinált fekete hűtő elég tágas belső térfogatot kínál akár egy négytagú család számára is. Ez a legpraktikusabb fajta hűtő, ráadásul lehet alul- és felülfagyasztós is.
  3. Az amerikai fekete hűtőszekrények (side by side hűtők) rendkívül tágas készülékek. Lehet kétajtós, vagy négyajtós, valamint a fekete hűtőszekrények ezen kategóriájára jellemző a jégkocka készítő és a vízadagoló felszereltség is.

Guzzanti mini fekete hűtőszekrény
Mini hűtő

LG kombinált fekete hűtőszekrény fekete
Kombinált hűtőszekrény

LG amerikai fekete hűtőszekrény
Amerikai hűtőszekrény

Amica retro fekete hűtőszekrény
Retró hűtőszekrény

Mekkora kapacitást kínál egy fekete hűtőszekrény?

A szükséges kapacitás mértéke szoros összefüggésben van a háztartás tagjainak számával. Az ideális fekete hűtő fejenként körülbelül 70 literes hűtőteret és 25 literes fagyasztóteret biztosít. Egy négytagú család számára ideális fekete hűtőszekrény 180-240 liter körüli űrtartalmat kínál.

Tartsd szem előtt a fekete hűtő méreteit is

A fekete hűtőszekrény kiválasztása során a típusától függően vedd figyelme a konkrét méreteket is. A kisméretű, 70 cm-es fekete hűtőszekrények leginkább rekreációs célokra, vagy kevésbé igényes felhasználók számára alkalmasak, emellett a konyhapult alá is behelyezhetők. Ezzel ellentétben egy 200 cm-es fekete hűtő egy nagyobb háztartás számára is megfelelő.

Ne hagyd figyelmen kívül a fekete hűtőszekrény belső terében található polcok és fiókok számát és elrendezését sem.

Fagyasztókapacitás: a kombinált fekete hűtőszekrény képes kell, hogy legyen az élelmiszerek megfelelő lefagyasztására

Ha egy kombinált fekete hűtőszekrény került a látóteredbe, akkor mindenképp vedd figyelembe a következő paramétereket is:

  • A fagyasztási osztály határozza meg, hogy a fagyasztó milyen hőmérsékletre képes lehűteni az élelmiszert, és mennyi ideig alkalmas annak tárolásra. A fagyasztási osztályát csillagokkal jelzik.
  • A fagyasztókapacitás határozza meg, hogy a fekete hűtő fagyasztója mennyi ételt képes lefagyasztani 24 órán belül.

A fekete hűtőszekrény zajszintje

A hűtőszekrények általában nem tartoznak a zajos készülékek közé, és ez alól a fekete hűtőszekrény sem kivétel. Amikor azonban választásra kerül a sor, ne felejtsd el, hogy a készülék folyamatosan működni fog, így akár már egy halkabb zajszint is zavaró lehet.

  • A mini fekete hűtőszekrény 35 dB-ig terjedő zajszintjének köszönhetően működése szinte alig hallható.
  • A 35 dB-es zajszintet maghaladó fekete hűtőszekrény már zavarhatja a konyhában végzett munkavégzést és az éjszakai alvást is.
  • Általában azonban a fekete hűtőszekrények zajszintje nem haladja meg az 50 dB-t, ami az ablakon átszűrődő, esti utcazaj hangerejéhez hasonlítható.

i

Csökkentheted a fekete hűtőszekrény zajszintjét, ha úgy helyezed el, hogy a körülötte lévő elemek tompítják a hangját, de az is sokat segíthet, ha szőnyeget teszel alá, vagy behúzod elé a függönyt. Ügyelj arra is, hogy a fekete hűtő mind a négy lábán egyenletesen álljon, különben rezonáló hangot fog kiadni működés közben.

A fekete hűtőszekrény megfelelő elhelyezése

Ne feledd, hogy a hűtőszekrény nem állhat olyan hőforrások közelében, mint például a tűzhely, a fűtés, a sütő és egyebek. A megfelelő szellőzés érdekében fontos a készülék és a környező fal közti rés megtartása is. A fekete hűtőszekrények helyének megfelelő környezeti hőmérsékletét a klímaosztály paramétere határozza meg.

Milyen funkciókat kínálnak a fekete hűtőszekrények?

A felsorolható funkciók skálája rendkívül változatos, ennek köszönhetően a kínálatban különféle technológiákkal és kényelmi funkciókkal felszerelt fekete hűtőszekrények állnak rendelkezésre. Egy részük az energia-megtakarításra, mások a gyorsabb lehűtésre vagy a nem kívánt baktériumok elpusztítására szolgálnak. Annak érdekében, hogy a fekete hűtő működése a lehető leghatékonyabb legyen, összpontosíts a következő tulajdonságokra:

  1. Az ionizátor képes semlegesíteni a szagokat azáltal, hogy eltávolítja a baktériumokat és a gombákat.
  2. A nulla fokos zóna ideális környezetet teremt a gyümölcsök, zöldségek és sajtok tárolására.
  3. A No frost a levegő áramoltatásával megakadályozza a fekete hűtő falainak jegesedését.
  4. A MultiAirflow biztosítja a hűtőtérben a hideg levegő állandó áramlását és az egyenletes hőmérsékletet.
  5. A nyaralási üzemmód a távolléted ideje alatt stabil hőmérsékletet tart fenn a fekete hűtőszekrény belső terében.
  6. A szuperhűtés és szuperfagyasztás olyan funkció, amely lehetővé teszi az élelmiszerek gyors lehűtését azáltal, hogy hirtelen lecsökkenti a hőmérsékletet. Ez a funkció leginkább akkor bizonyul hasznosnak, amikor friss élelmiszerekkel töltöd fel a hűtőt.
  7. A jégkocka készítő és a vízadagoló az ajtó elején található - az amerikai hűtőszekrények tipikus jellemzője.

Fekete hűtő eladó akciós áron
Ha főleg a kedvezményes fekete hűtőszekrények érdekelnek, vedd szemügyre a fekete hűtő akció kínálatunkat és válogass kedvedre.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
CANDY CHASD4351EBC Szállításra kész > 5 db
Kis hűtő - fagyasztó nélküli, energiaosztály E, klímaosztály SN-ST, hűtőtér tárolókapacitása 42 l, jobb oldali zsanéros, 1 polc, 1 hűtőkör, fekete kivitel, párásító, kézi hőmérséklet-szabályozás, statikus hűtés, méretek 51 × 44,5 × 47,5 cm (Ma×Sz×Mé)
51 990 Ft

2.
Siguro BF-J140Y Arctic Szállításra kész > 5 db
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, összkapacitás 173 l, hűtőszekrény kapacitás 121 l, fagyasztó kapacitás 52 l, D energiaosztály, választható ajtónyitási oldal, rozsdamentes acél fogantyúk, 2 polc, kihúzható fiók friss élelmiszerre, 3 ajtópolc, 3 fagyasztórekesz, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, nyitott hűtőajtó jelzés, N/ST klímaosztály, mérete 142,5×49,5×56 cm (Ma×Sz×Mé), tömeg 39 kg, 3 év garancia, 12 év garancia a kompresszorra
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
109 990 Ft

3.
Siguro TF-J140S Fresh Szállításra kész > 5 db
Hűtőszekrény - felülfagyasztós, összkapacitás: 211 l, hűtőszekrény kapacitás: 170 l, fagyasztó kapacitás: 41 l, E energiaosztály, választható ajtónyitási oldal, polcok száma a hűtőszekrényben: 3, kihúzható fiók friss élelmiszerek tárolására, polcok száma az ajtón: 3, rozsdamentes acél palacktartó, rekeszek száma a fagyasztóban: 2, LED világítás, manuális hőmérséklet-szabályozás, sötétszürke/fekete, N/ST klímaosztály, mérete: 142,8 × 54 × 55,1 cm (ma×szé×mé), tömege: 40 kg, 12 év garancia a kompresszorra, 3 év garancia
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
96 790 Ft

Még több
61 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Siguro BF-J140Y Arctic - Hűtőszekrény Típusok
4,7 53×
Siguro BF-J140Y Arctic - 12 év garancia a kompresszorra
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, összkapacitás 173 l, hűtőszekrény kapacitás 121 l, fagyasztó kapacitás 52 l, D energiaosztály, választható ajtónyitási oldal, rozsdamentes acél fogantyúk, 2 polc, kihúzható fiók friss élelmiszerre, 3 ajtópolc, 3 fagyasztórekesz, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, nyitott hűtőajtó jelzés, N/ST klímaosztály, mérete 142,5×49,5×56 cm (Ma×Sz×Mé), tömeg 39 kg, 3 év garancia, 12 év garancia a kompresszorra
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
109 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_BF_J140Y
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
GORENJE NRK6202EBXL4, fekete - Hűtőszekrény Típusok
4,5 48×
GORENJE NRK6202EBXL4, fekete
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 235 l, fagyasztó kapacitás 96 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, no Frost, önleolvasztó fagyasztó, automatikus leolvasztás, kijelző, LED világítás, szuper fagyasztás, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nyaralási mód, méretek 200 × 60 × 59,2 cm (H×Sz×Mé)
198 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL160
Arany középút Kiváló ár/érték arány
GORENJE NRR9185EABXL - Side by side hűtő Típusok
4,3 14×
GORENJE NRR9185EABXL
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 358 l, fagyasztótér tárolókapacitása 192 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, no Frost, kijelző, LED világítás, szellőzés, Multi-AirFlow, méretek 178,6 × 91,5 × 67,1 cm (Ma×Sz×Mé)
274 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL206
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
HAIER HCR3818ENPT - Side by side hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
HAIER HCR3818ENPT
Side by side hűtő - négyajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 311 l, fagyasztótér tárolókapacitása 156 l, 3 polc, 6 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, total No Frost, kijelző, LED világítás, szuper hűtés, szuper fagyasztás, twin Cooling, méretek 181,5 × 83 × 65 cm (Ma×Sz×Mé)
410 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HALED064
Siguro TF-J140S Fresh - Hűtőszekrény Típusok
4,6 52×
Siguro TF-J140S Fresh - 12 év garancia a kompresszorra
Hűtőszekrény - felülfagyasztós, összkapacitás: 211 l, hűtőszekrény kapacitás: 170 l, fagyasztó kapacitás: 41 l, E energiaosztály, választható ajtónyitási oldal, polcok száma a hűtőszekrényben: 3, kihúzható fiók friss élelmiszerek tárolására, polcok száma az ajtón: 3, rozsdamentes acél palacktartó, rekeszek száma a fagyasztóban: 2, LED világítás, manuális hőmérséklet-szabályozás, sötétszürke/fekete, N/ST klímaosztály, mérete: 142,8 × 54 × 55,1 cm (ma×szé×mé), tömege: 40 kg, 12 év garancia a kompresszorra, 3 év garancia
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
96 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_TF_J140S
4,5
CANDY CHASD4351EBC
Kis hűtő - fagyasztó nélküli, energiaosztály E, klímaosztály SN-ST, hűtőtér tárolókapacitása 42 l, jobb oldali zsanéros, 1 polc, 1 hűtőkör, fekete kivitel, párásító, kézi hőmérséklet-szabályozás, statikus hűtés, méretek 51 × 44,5 × 47,5 cm (Ma×Sz×Mé)
51 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANCHL165
ETA 253790020E - Kis hűtő Típusok
4,1 11×
ETA 253790020E + 5 év kompresszor jótállás regisztráció után
Kis hűtő - felülfagyasztós, energiaosztály E, klímaosztály N-ST, hűtőtér tárolókapacitása 92 l, fagyasztótér tárolókapacitása 18 l, jobb oldali zsanéros, 1 polc, 1 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro design, fekete kivitel, LED világítás, méretek 90 × 55,2 × 61,7 cm (Ma×Sz×Mé)
98 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETCHL048
4,5
HISENSE RB440N4AFD
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 238 l, fagyasztó kapacitás 98 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, total No Frost, kijelző, nyitott hűtőajtó jelzés, twin Cooling, Multi-AirFlow, Fresh Converter, méretek 200,4 × 59,5 × 59 cm (H×Sz×Mé)
196 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HISCHL094
5,0
SNAIGE FR24SM-PRJ30E
Hűtőszekrény - felülfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 162 l, fagyasztó kapacitás 47 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, LED világítás, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, statikus hűtés, méretek 150 × 56 × 63 cm (H×Sz×Mé)
160 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SNGCHL041
4,9 11×
GUZZANTI GZ 85
Hűtővitrin - E energiaosztály, C zajkibocsátási osztály, hűtő űrtartalma 80 l, polcok száma 3, választható nyitási irány, méretek 84 × 47,4 × 44 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 23 kg, fekete kivitel
114 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GUZCHL014
5,0
Guzzanti GZ 24G
Hűtővitrin - E energiaosztály, A zajkibocsátási osztály, hűtő űrtartalma 23 l, polcok száma 1, választható nyitási irány, méretek 47,5 × 38 × 38 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,2 kg, fekete kivitel, LED világítás és kézi hőmérséklet-szabályozás
95 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GUZCHL021
4,8
GORENJE NRK6192SYBK IonAir
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 204 l, fagyasztó kapacitás 96 l, választható nyitási irány, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, no Frost, automatikus leolvasztás, kijelző, zero zone, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nyaralási mód, méretek 185 × 60 × 59,2 cm (H×Sz×Mé)
195 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL137
4,6 15×
GUZZANTI GZ 06B
Kis hűtő - felülfagyasztós, energiaosztály F, klímaosztály N és ST, hűtőtér tárolókapacitása 42 l, választható nyitási irány, 1 polc, 1 hűtőkör, fekete kivitel, párásító, kézi hőmérséklet-szabályozás, méretek 49,5 × 44,4 × 48,5 cm (Ma×Sz×Mé)
Leárazás -3 %
47 990 Ft 49 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EPV305c
4,4 25×
GUZZANTI GZ 44
Kis hűtő - fagyasztó nélküli, energiaosztály G, klímaosztály N és ST, hűtőtér tárolókapacitása 33 l, választható nyitási irány, 2 polc, 1 hűtőkör, fekete kivitel, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, méretek 54,5 × 40,5 × 44,3 cm (Ma×Sz×Mé)
73 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EPV301d
SAMSUNG RS67A8811B1/EF - Side by side hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,6
SAMSUNG RS67A8811B1/EF
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 409 l, fagyasztótér tárolókapacitása 225 l, 4 polc, 4 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, total No Frost, vízcsatlakozás, jégkocka készítő, jégkása készítő, vízadagoló, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, twin Cooling, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nyaralási mód, antibakteriális tömítés, méretek 178 × 91,2 × 71,6 cm (Ma×Sz×Mé)
438 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SACHL082
GORENJE ONRK619DBK-L - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
GORENJE ONRK619DBK-L
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 204 l, fagyasztó kapacitás 96 l, bal oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, no Frost, automatikus leolvasztás, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, Multi-AirFlow, méretek 194 × 60 × 66,1 cm (H×Sz×Mé)
357 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL174
4,6 22×
Amica KGC15634S
Hűtőszekrény - felülfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 162 l, fagyasztó kapacitás 44 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, statikus hűtés, méretek 144 × 55 × 61,5 cm (H×Sz×Mé)
161 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMICH26
Hisense RS711N4WFD - Side by side hűtő A kiszállítás
ingyenes
5,0
Hisense RS711N4WFD
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály D, hűtőtér tárolókapacitása 355 l, fagyasztótér tárolókapacitása 192 l, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, total No Frost, twin Cooling, méretek 178,6 × 91,5 × 67 cm (Ma×Sz×Mé)
296 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HISCHL089
HISENSE RB390N4BFC - Hűtőszekrény Típusok
3,8
HISENSE RB390N4BFC
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 207 l, fagyasztó kapacitás 97 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, automatikus leolvasztás, LED világítás, Multi-AirFlow, méretek 186 × 59,5 × 59 cm (H×Sz×Mé)
208 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HISCHL076
Amica KS15614S - Kis hűtő Típusok
4,5 19×
Amica KS15614S
Kis hűtő - felülfagyasztós, energiaosztály E, klímaosztály ST, hűtőtér tárolókapacitása 95 l, fagyasztótér tárolókapacitása 13 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 1 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro design, fekete kivitel, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, statikus hűtés, méretek 86 × 55 × 61,5 cm (Ma×Sz×Mé)
122 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMICH31
4,6 14×
GUZZANTI GZ 28
Kis hűtő - fagyasztó nélküli, energiaosztály G, klímaosztály SN-T, hűtőtér tárolókapacitása 23 l, jobb oldali zsanéros, 1 polc, 1 hűtőkör, fekete kivitel, kézi hőmérséklet-szabályozás, méretek 47,5 × 38 × 38 cm (Ma×Sz×Mé)
66 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EPV301a
4,2
HOOVER HOCT3L517EB2
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 186 l, fagyasztó kapacitás 74 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, szuper hűtés, szuper fagyasztás, LowFrost, méretek 176 × 54,5 × 55 cm (H×Sz×Mé)
145 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HOOVCH017
5,0
HOOVER HOCE4T618EB
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 222 l, fagyasztó kapacitás 119 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, total No Frost, automatikus leolvasztás, kijelző, LED világítás, szuper hűtés, szuper fagyasztás, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nyaralási mód, antibakteriális tömítés, smart, méretek 185 × 59,5 × 65,8 cm (H×Sz×Mé)
159 900 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HOOVCH015
Maxxo BC237L-C
Hűtővitrin - C energiaosztály, C zajkibocsátási osztály, hűtő űrtartalma 237 l, polcok száma 6, választható nyitási irány, méretek 140 × 54 × 56 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 47 kg, fekete kivitel, automatikus leolvasztás, LED világítás, szellőzés és kézi hőmérséklet-szabályozás
200 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MAXVT001

Fekete hűtő

cikkA hűtő és a fagyasztó leolvasztása (ÚTMUTATÓ) Szeretnéd ha a fagyasztó és a hűtő leolvasztása gyorsan és könnyen menne? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, amelyben egyszerű útmutatót kínálunk e feladat végrehajtására. Néhány hasznos tippet és tippet is hozzáteszük, amelyek segítenek meghosszabbítani a...
A fagyasztó és hűtőszekrény ideális hőmérséklete igen fontos tényező. Ha megfelelően hűtjük és fagyasztjuk le az ételeket, frissességüket sokkal hosszabb ideig őrzik meg. Cikkünkből megtudhatod, milyen a fagyasztó és a hűtő optimális hőmérséklete, illetve hasznos...

Fekete hűtő

A Fekete hűtő kategóriában összesen 61 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fekete hűtő
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ