A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

Forever SW-500 fekete

Termékkatalógus
Forever SW-500 fekete
3,5 2 értékelés
Okosóra - 1.3" érintőképernyő, GPS, pulzusmérés, fizikai aktivitás figyelés, alvásmérés, IP66, bejövő hívások és SMS-ek, telefonos értesítés, Bluetooth 4.0, Android/iOS kompatibilitás, 5 napos akkumulátor élettartam, hőmérő, barométer, magasságmérő
Kód:  FRV021 Termékszám:  SMAWASW500TFOBK

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Forever SW-500 fekete

Elegancia, praktikum, tartósság - mindez jellemző a Forever SW-500 okosórára. Ideális társ a sportolóknak. A fekete kialakítású, 1,3"-os IPS érintőképernyő Gorilla Glass védelemmel ellátott. A nagy akkumulátor kapacitásnak, és egyszerű működésnek köszönhetően az óra nélkülözhetetlen segítővé válik. Az alap időkijelzésen kívül a Forever SW-500 intelligens érzékelővel, és számos funkcióval rendelkezik, amelyek biztosítják edzésed hatékonyságát. 



A Forever SW-500 okosóra fő előnyei

  • Elegáns és praktikus
  • Nyomon követi a távolságot és a tempót
  • A számlap megjelenése beállítható
  • Nagyon ellenáll a pornak és a víznek
  • Napi tevékenység nyomon követése, pulzusszám, alvásfigyelés
  • Készenléti állapotban 5 napos működés
Chytré hodinky Forever SW-500

Odolnost vůči prachu a vodě

IP66 ellenállás

Elsősorban ellenálló

A Forever SW-500 okosóra egy 1,3"-os IPS érintőképernyővel rendelkezik, amelyet Gorilla Glass véd. A kijelző karc, és esés ellen is védett. Az IP66 védelmet órákhoz használják, amely a pornak is ellenállnak, a vízcseppek mellett. Fuss az esőben, anélkül, hogy bármilyen időjárási körülmény között aggódnod kellene. 


Rengeteg funkció

A beépített érzékelőnek köszönhetően könnyen megtekintheted az útvonalat, a pulzusszámot vagy a magasságot, és a nyomást. Lépésszámláló funkcióval, valamint fejlett alvásfigyeléssel, magasságméréssel, barométerrel és hőmérővel is rendelkezik. Természetesen a hívásokat, SMS-üzeneteket, naptáreseményeket és figyelmeztetéseket is kijelzi. Az intelligens eszközzel vezérelheted a zenét, a fényképezőgép kioldását a telefonodon, vagy akár kihangosítóként is használhatod az órát.

Nabízejí mnoho funkcí nejen pro sportovce

Na výběr několik designů ciferníku

Számos óra tervezés

Alakítsd a design, ahogy neked tetszik

Állítsd be az okosóra megjelenését a saját ízlésednek megfelelően. A Forever SW-500 számos számlap megjelenési lehetőséget kínál, így biztosan megtalálod a saját stílusod.


GPS helymeghatározás

A GPS-érzékelőnek köszönhetően megbízhatóan rögzítheted az utad, amelyen haladtál, utaztál. Nem csak a telefonodon megtalálható okos alkalmazásban tekintheted meg. 

Hodinky mají vestavěnou GPS

Kompatibilitás

A Forever SW-500 az Androidot futtató okostelefonokkal és táblagépekkel kompatibilis (4.4 vagy újabb), valamint iOS (7.0 vagy újabb) eszközökkel. A telepítés és a követés a Forever Smart alkalmazáson keresztül történik, amely letölthető az App Store-ból. Az okos eszközzel teljes mértékben kihasználhatod az okosórát.


Mi a helyzet az állóképességgel? 

A Forever SW-500-at 350 mAh kapacitású Li-pol akkumulátor működtet. Készenléti állapotban akár 5 napig is tart. Bekapcsolt állapotú GPS-szel kb. 9 órán át tart. Az óra beépített hangszórót, mikrofont, GPS-t tartalmaz, valamint kezeli a Bluetooth 4.0-t. Tömege 150 g.

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Jóga, Síelés, Triatlon, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
120 óra (5 nap) Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
150 g Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
150 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth, GPS Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Jóga, Síelés, Triatlon, Evezés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Útvonalrögzítés, Tempó Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés Kész!
Smart funkciók
Zenelejátszó az órában Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
120 óra (5 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
9 óra (0,38 nap) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Forever SW-500 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Forever SW-500 černé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Forever SW-500 čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Für immer SW-500 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Für immer SW-500 schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ