Doručení zdarma Alzaboxy

Archív - Kalandjátékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

A legjobb kalandjáték a hardcore játékosok számára. A PC-re, Xboxra, PlayStationre és Nintendo Switchre készült játékokkal rengeteg műfaj közül választhatsz. Vannak sztori játékok és bűnügyi kalandjátékok, hogy átélhesd a váratlan élményeket. Merülj el velünk a kalandok világában és ismerd meg a kalandjátékok világát. Olvass tovább.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
259 termék
Luigi's Mansion 2 HD - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Ebben a grafikailag feljavított kalandjátékban az Evershade Valley kísértetjárta helyszínekre indulsz, ahol hemzsegnek a kellemetlen szellemek. Luigi szerencsére rendelkezik a megfelelő felszereléssel, hogy elbánjon velük.
Megszűnt
Termékkód: NSW1371
Embr - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció, kaland, kaland és logikai - Ebben az ingyenes, 4 játékosra szabott többjátékos módban csapatként kell megmentened az ügyfeleket a tűztől, és hatástalanítanod a rivális vállalati kémek által elhelyezett bombákat. De vigyázz a csapattársaidra... Nem mindenkiben lehet megbízni.
Megszűnt
Termékkód: NSW1346
Blue Fire - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció, RPG, kaland és kaland - Dark World Awaits - Utazz Penumbra romos világában, és fedezd fel az egyedi területeket, amelyek tele vannak változatos ellenségekkel, izgalmas 3D platform kihívásokkal, küldetésekkel, gyűjthető tárgyakkal és még sok mással
Megszűnt
Termékkód: NSW1345
Spy X Anya Operation Memories - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Anya Forger új feladatot kapott az iskolától: készítsen fotónaplót. Gyűjtsünk emlékeket úgy, hogy hétköznapokon iskolába járunk, szabadnapjainkon pedig különböző izgalmas helyekre, például a tengerpartra vagy a művészeti múzeumba megyünk, hogy találjunk fotózni való témákat.
Megszűnt
Termékkód: MSX1573
Spy X Anya Operation Memories - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Anya Forger új feladatot kapott az iskolától: készítsünk fotónaplót. Gyűjtsünk emlékeket úgy, hogy hétköznapokon iskolába járunk, szabadnapjainkon pedig különböző izgalmas helyekre, például a tengerpartra vagy a művészeti múzeumba megyünk, hogy találjunk fotózni való témákat.
Megszűnt
Termékkód: PSV0617
Prince of Persia: The Lost Crown - Deluxe Edition (Előrendelés) - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox S Series, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, Műfaj: Akció- és kalandjáték, az online játékhoz Xbox Live Gold előfizetés szükséges,
Megszűnt
Termékkód: MXESD2213
Prince of Persia: The Lost Crown (Előrendelés) - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, Műfaj: Akció- és kalandjáték, az online játékhoz Xbox Live Gold előfizetés szükséges
Megszűnt
Termékkód: MXESD2212
The Walking Dead: Destinies - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland
Megszűnt
Termékkód: XBSE0437
DreamWorks Trolls Remix Rescue - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland, árkád és gyerekeknek - Játssz Poppy, Branch és más DreamWorks kedvenc Trollok szerepében, miközben felfedezed, törsz-zúzol, táncolsz és harcolsz, hogy megmentsd a Troll Királyságot egy gonosz dallammestertől, aki szeretné megváltoztatni a Troll dalok harmóniáját!
Megszűnt
Termékkód: XBSE0433
5,0
Gloomhaven: Mercenaries Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG, stratégiai és kaland - Akár a kaland hív Gloomhaven földjére, akár a lelkes vágyakozás a sötétben csillogó aranyra, a sorsod ugyan az lesz. Gloomhaven, az elismert társasjáték digitális adaptációja, taktikus RPG-t és dungeon crawlert ötvöz magában.
Megszűnt
Termékkód: PSV0527
Gloomhaven: Mercenaries Edition
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG, stratégiai és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1527nad
Gloomhaven: Mercenaries Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG, stratégiai és kaland - Akár a kaland hív Gloomhaven földjére, akár a lelkes vágyakozás a sötétben csillogó aranyra, a sorsod ugyan az lesz. Gloomhaven, az elismert társasjáték digitális adaptációja, taktikus RPG-t és dungeon crawlert ötvöz magában.
Megszűnt
Termékkód: NSW1280
Gloomhaven: Mercenaries Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG, stratégiai és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Akár a kaland hív Gloomhaven földjére, akár a lelkes vágyakozás a sötétben csillogó aranyra, a sorsod ugyan az lesz. Gloomhaven, az elismert társasjáték digitális adaptációja, taktikus RPG-t és dungeon crawlert ötvöz magában.
Megszűnt
Termékkód: MSX1527
My Time at Sandrock: Collectors Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Látogass el Sandrock-ba, a sivatagi városba és öltsd magadra egy kezdő építész szerepét. Használd a megbízható szerszámaid nyersanyagok gyűjtésére, építs gépezeteket és alakítsd át fokozatosan a lestrapált műhelyed egy olajozottan működő gyártóközponttá, amellyel megmentheted a városkát a gazdasági összeomlástól!
Megszűnt
Termékkód: XBSE0420ce
Skull Island: Rise of Kong - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland
Megszűnt
Termékkód: XBSE0422
My Time at Sandrock: Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Látogass el Sandrock-ba, a sivatagi városba és öltsd magadra egy kezdő építész szerepét. Használd a megbízható szerszámaid nyersanyagok gyűjtésére, építs gépezeteket és alakítsd át fokozatosan a lestrapált műhelyed egy olajozottan működő gyártóközponttá, amellyel megmentheted a városkát a gazdasági összeomlástól!
Megszűnt
Termékkód: PSV0519ce
My Time at Sandrock - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Látogass el Sandrock-ba, a sivatagi városba és öltsd magadra egy kezdő építész szerepét. Használd a megbízható szerszámaid nyersanyagok gyűjtésére, építs gépezeteket és alakítsd át fokozatosan a lestrapált műhelyed egy olajozottan működő gyártóközponttá, amellyel megmentheted a városkát a gazdasági összeomlástól!
Megszűnt
Termékkód: XBSE0420
Avatar: The Last Airbender Quest for Balance - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az Avatar csapat visszatért! Éld át újra az eredeti Avatar: Aang legendája sorozat epikus eseményeit. Ebben az akció kalandjátékban maga Aang és barátai bőrébe bújva minden elemet az irányításod alatt tudsz, felfedezed a sorozatból ismert legegyedülállóbb helyeket, környezeti fejtörők teljes sorát oldod meg és átéled Aang történetének legmeghatóbb pillanatait.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0419
Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh: Collectors Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland
Megszűnt
Termékkód: NSW1219ce
Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh: Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland
Megszűnt
Termékkód: PSV0450ce
My Time at Sandrock: Collectors Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Látogass el Sandrock-ba, a sivatagi városba és öltsd magadra egy kezdő építész szerepét. Használd a megbízható szerszámaid nyersanyagok gyűjtésére, építs gépezeteket és alakítsd át fokozatosan a lestrapált műhelyed egy olajozottan működő gyártóközponttá, amellyel megmentheted a városkát a gazdasági összeomlástól!
Megszűnt
Termékkód: NSW1275ce
Asterigos: Curse of the Stars
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és kaland
Megszűnt
Termékkód: PSV0458nad
Asterigos: Curse of the Stars Collectors Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - Üdvözlünk Aphesben, a varázslatokkal és csodákkal teli városállamban, amelyet az ókori Róma és a klasszikus görög minták inspiráltak. Lehet Aphes eltereli a figyelmed lélegzetelállító látványával, a város mégsem a félénk természetűeknek való. Küzdj meg 60 különböző szörnnyel és 22 egyedülálló főellenséggel találod szembe magad, amelyek mindegyike saját egyedi harci mechanikával rendelkezik.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0372
Asterigos: Curse of the Stars Deluxe Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - Üdvözlünk Aphesben, a varázslatokkal és csodákkal teli városállamban, amelyet az ókori Róma és a klasszikus görög minták inspiráltak. Lehet Aphes eltereli a figyelmed lélegzetelállító látványával, a város mégsem a félénk természetűeknek való. Küzdj meg 60 különböző szörnnyel és 22 egyedülálló főellenséggel találod szembe magad, amelyek mindegyike saját egyedi harci mechanikával rendelkezik.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0371
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ