Legnépszerűbb, legjobb playStation 5 (PS5) kalandjátékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PlayStation 5
(83)
PlayStation 4
(30)
Műfaj
Kaland
(83)
Akció
(49)
Gyerekeknek
(13)
RPG
(10)
Árkád
(5)
Next-gen optimalizálás
PlayStation 5 optimalizálás
(36)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(5)
Szöveg
CS
(13)
SK
(3)
EN
(82)
DE
(42)
RU
(1)
PL
(2)
FR
(6)
ES
(5)
IT
(5)
Szinkron
EN
(83)
DE
(23)
FR
(2)
ES
(1)
IT
(2)
JP
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Úgy gondoljuk, hogy a legjobbat érdemled. Ezen az oldalon a(z) playStation 5 (PS5) kalandjátékok találhatók, a legnépszerűbb terméktől a legkevésbé népszerű felé rendezve. 83 termék közül válogathatsz. Vásárlóink körében jelenleg a(z) Prince of Persia: The Lost Crown - PS5 örvend a legnagyobb népszerűségnek, amely 11 490 Ft-ért lehet a Tiéd. Amennyiben Téged a vásárlói visszajelzések alapján a legjobb playStation 5 (PS5) kalandjátékok érdekelnek, nézd meg a(z) playStation 5 (PS5) kalandjátékok vélemények és tesztek alapján kategóriát.
83 termék
Killer Frequency - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Bújj egy rádiós műsorvezető szerepébe, és oldd meg a feladványokat a betelefonálók megsegítése érdekében, akiket egy titokzatos gyilkos üldöz. Hogy miképpen állsz a beszélgetésekhez ebben a horror komédiában, a betelefonáló életéről és haláláról dönthet.
Leárazás -9 %
9 690 Ft 10 690 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0443
4,8
SpongeBob SquarePants Cosmic Shake - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Egy hableány könnyei, amelyek képesek kívánságokat valóra váltani, SpongyaBob és Patrik kezében... Vajon mi baj történhet? Persze, az univerzumot összetartó anyag elpusztulhat, és megnyílhatnak a kapuk egy lovagokkal, cowboyokkal, kalózokkal és őskori csigákkal teli Kívánságvilágba. Tehát semmi olyasmi, amivel a világszerte népszerű tengeri szivacs ne tudna megbirkózni.
11 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1223
Life is Strange: True Colors - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Éld bele magad a Haven Springs városából származó Alex Chen szerepébe, aki régóta elnyomta képességét, amelyet inkább átoknak tart. Pszichés ereje - az empátia lehetővé teszi, hogy magába szívja és megtapasztalja mások erős érzelmeit.
14 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0070
5,0
Syberia 3 - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és logikai - Merülj el egy elbűvölő karakterek lakta világ legmélyén, és légy részese egy újabb hihetetlen kalandnak.
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX985
Spirit: Luckys Big Adventure - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek - Indulj kincskereső kalandra Luckyval, és az ő hűséges musztángjával!
9 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX978
4,8
Subnautica: Below Zero - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Készítsd el felszerelésed, irányítsd tengeralattjárókat és járj túl az élővilág eszén, mialatt felfedezed a korallzátonyokat, a vulkánokat, a barlangrendszereket és más látnivalókat - miközben megpróbálod túlélni a barátságtalan vizű zónákat és a fagyos terepeket.
9 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0059
5,0
Life is Strange 2 - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland
Leárazás -7 %
8 090 Ft 8 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX721
4,7
Unravel 1+2 - Yarny Bundle - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland, kaland és logikai - A gyönyörű logikai platformer hőse Yarny, a svéd pamutfigura. És mivel Yarny csak egy piros pamutgombolyag, a feladatod az lesz, hogy úgy szövődj át a szintek buktatóin, hogy ne bogozódj ki teljesen. Az Unravel tökéletes minden olyan játékos számára, aki egy kis szünetre vágyik a megszokott játékokt közt, és egy kicsit rendhagyó kalandra vágyik.
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX589
5,0 12×
Subnautica - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - A játék egy idegen világ óceánjának mélyén zajlik. Lényege a feltárás, az alkotás és a felfedezés. Tudósként, aki egy ismeretlen világba csöppent, lehetőséged lesz arra, hogy megismerd a körülötted lévő világot, és befolyásold azt. Fedezz fel új helyszíneket az óceánban, gyűjts információkat és ismerd meg a különféle víz alatti szörnyeket és halakat. Mindezt úgy, hogy éppen a túléléssel próbálkozol.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX581
4,8
Lego DC Super Villains - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és árkád - Rossznak lenni jó. Élj át egy teljesen új kalandot a világ valaha látott legnagyobb gazembereként. Hozz létre egy teljesen új szuper gonosztevőt, majd játssz az ő szerepébe bújva. Okozz rémületet és válts ki borzalmat a nyitott LEGO világban játszódó DC akciótörténetben.
Szuper ár
6 890 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX526
4,9 19×
LEGO Marvel Super Heroes - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland, árkád és gyerekeknek, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Kalandjáték gyermekek számára.
Szuper ár
6 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX066
 
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 5 (PS5) kalandjátékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 5 (PS5) kalandjátékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 5 (PS5) kalandjátékok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ