Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Legdrágább plaion lövöldözős, FPS és akció játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Műfaj
Akció
(30)
RPG
(10)
Lövöldözős
(8)
Kaland
(3)
Szűrés
Az oldalon az alábbi plaion lövöldözős, FPS és akció játékok kategóriában található legdrágább termékekről kaphatsz bővebb információt. A termékeket a legdrágábbtól a legolcsóbbig rangsoroltuk. Bár ezek nem a világ legdrágább termékei, mégis ebben a legdrágább plaion lövöldözős, FPS és akció játékok felsorolásban a kínálatunkban megtalálható luxus termékeket listáztuk. A legdrágább plaion lövöldözős, FPS és akció játékok kategóriában számos kiváló termék található, amelyek széles választékban, akár különféle változatokban is elérhetőek. A legdrágább plaion lövöldözős, FPS és akció játékok kategóriában mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb terméket.
30 termék
5,0
Granblue Fantasy: Relink Day One Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Készítsd fel a harci csapatodat, válassz akár négy karaktert, amelyek egyedi képességekkel rendelkeznek, hogy megfeleljenek a harci stílusodnak, és szállj szembe az óriási ellenségekkel, amelyek látszólag az égig érnek. Vagy ugorj bele az online többjátékos kooperatív játékba akár három barátoddal, és küzdjetek meg együtt a kihívásokkal.
24 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0605
Granblue Fantasy: Rellink - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Készítsd fel a harci csapatodat, válassz akár négy karaktert, amelyek egyedi képességekkel rendelkeznek, hogy megfeleljenek a harci stílusodnak, és szállj szembe az óriási ellenségekkel, amelyek látszólag az égig érnek. Vagy ugorj bele az online többjátékos kooperatív játékba akár három barátoddal, és küzdjetek meg együtt a kihívásokkal.
24 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0605se
Granblue Fantasy: Relink Day One Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és RPG - Készítsd fel harci csapatodat, válassz akár négy karaktert, amelyek egyedi képességekkel rendelkeznek, hogy megfeleljenek a harci stílusodnak, és szállj szembe az óriási ellenségekkel, amelyek látszólag az égig érnek. Vagy ugorj bele az online többjátékos kooperatív játékba akár három barátoddal, és küzdjetek meg együtt a kihívásokkal.
24 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1440
Funko Fusion - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Küzdj meg az ellenfeleiddel, és oldj meg rejtvényeket lenyűgöző, változatos és kiterjedt világokban. Éld át újra kedvenc filmjeid, tévéműsoraid, képregényeid és még sok más filmed felejthetetlen pillanatait egy hiteles, új élményben, amelyet rajongók készítettek rajongóknak.
Előrendelési ár
23 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1387
Funko Fusion - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Küzdj meg az ellenfeleiddel, és oldj meg rejtvényeket lenyűgöző, változatos és kiterjedt világokban. Éld át újra kedvenc filmjeid, tévéműsoraid, képregényeid és még sok más filmed felejthetetlen pillanatait egy hiteles, új élményben, amelyet rajongók készítettek rajongóknak.
Előrendelési ár
23 990 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 13, 2024
Termékkód: XBSE0510
Funko Fusion - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Küzdj meg az ellenfeleiddel, és oldj meg rejtvényeket lenyűgöző, változatos és kiterjedt világokban. Éld át újra kedvenc filmjeid, tévéműsoraid, képregényeid és még sok más filmed felejthetetlen pillanatait egy hiteles, új élményben, amelyet rajongók készítettek rajongóknak.
Előrendelési ár
23 990 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 13, 2024
Termékkód: PSV0678
5,0
Fate: Samurai Remnant - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Fate sorozat egészének keretében a két Úr és hősi lelkek, akiket Szolgálóknak is ismerünk, történelmi háborúk sorozatában harcolnak a Szent Grálért, ahol a győztes páros egy ősi műtárgyat nyer el, ami teljesíti a vágyakat.
20 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1259
Fate: Samurai Remnant - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Fate sorozat egészének keretében a két Úr és hősi lelkek, akiket Szolgálóknak is ismerünk, történelmi háborúk sorozatában harcolnak a Szent Grálért, ahol a győztes páros egy ősi műtárgyat nyer el, ami teljesíti a vágyakat.
20 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0503
5,0
Fate: Samurai Remnant - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Fate sorozat egészének keretében a két Úr és hősi lelkek, akiket Szolgálóknak is ismerünk, történelmi háborúk sorozatában harcolnak a Szent Grálért, ahol a győztes páros egy ősi műtárgyat nyer el, ami teljesíti a vágyakat.
19 990 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1509
Funko Fusion - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Küzdj meg az ellenfeleiddel, és oldj meg rejtvényeket lenyűgöző, változatos és kiterjedt világokban. Éld át újra kedvenc filmjeid, tévéműsoraid, képregényeid és még sok más filmed felejthetetlen pillanatait egy hiteles, új élményben, amelyet rajongók készítettek rajongóknak.
Előrendelési ár
19 890 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 13, 2024
Termékkód: MSX1591
ARK: Survival Ascended - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG, lövöldözős és kaland - Alakíts törzset, szelídítsd meg és tenyéssz több száz egyedi dinoszauruszt és őskori állatot, fedezz fel, készíts, építs és harcolj a tápláléklánc csúcsára. Vár az új világod!
Előrendelési ár
17 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 25, 2024
Termékkód: XBSE0492
ARK: Survival Ascended - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG, lövöldözős és kaland - Alakíts törzset, szelídítsd meg és tenyéssz több száz egyedi dinoszauruszt és őskori állatot, fedezz fel, készíts, építs és harcolj a tápláléklánc csúcsára. Vár az új világod!
Előrendelési ár
17 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 11, 2024
Termékkód: PSV0641
5,0
HITMAN World of Assassination - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A Hitman World of Assassination tartalmaz mindent, ami a Hitman, a Hitman 2 és a Hitman 3 játékokban fantasztikus volt: a fő kampányt, a szerződés módot, eszkalációt, a megfoghatatlan célpontos árkádjátékot, és az új Hitman: Freelancer funkciót. A Hitman World of Assassination kém-thriller kampánya igazi világjáró utazás. Az ICA létesítményeitől kezdve a 47-es ügynök kiképzésén át egészen a romániai Keleti-Kárpátokban zajló drámai végkifejletig vezet az út, és közben a feladat, hogy semlegesítsd célpontjaidat, olyan kreatívan vagy titokban, ahogy csak szeretnéd.
16 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0500
Bomb Rush Cyberfunk - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Red egy graffitiművész, aki elvesztette a fejét, és helyette egy cyber-fejet használ. Miközben a gyökereit keresi, csatlakozik a Bomb Rush Crew-hoz, melynek tagjai Tryce és Bel. Együtt úgy döntenek, hogy All Citybe mennek, hogy a város legjobb graffiti csapatává váljanak.
15 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0455
Lords of the Fallen - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A legkegyetlenebb zsarnoki időszak után Adyr, a démoni isten végre vereséget szenvedett. De az istenek... halála nem örök érvényű. Most, egy örökkévalóság elteltével, közeleg Adyr feltámadása. Az emberiség egyetlen reménye Orian egyháza - a fény utolsó harcosai egy olyan világban, amely napról napra sötétebb. De ahhoz, hogy szembeszállj az istenekkel és visszaadd a fényt a világnak, el kell fogadnod a sötétséget.
15 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0267
4,9
Lords of the Fallen - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A legkegyetlenebb zsarnoki időszak után Adyr, a démoni isten végre vereséget szenvedett. De az istenek... halála nem örök érvényű. Most, egy örökkévalóság elteltével, közeleg Adyr feltámadása. Az emberiség egyetlen reménye Orian egyháza - a fény utolsó harcosai egy olyan világban, amely napról napra sötétebb. De ahhoz, hogy szembeszállj az istenekkel és visszaadd a fényt a világnak, el kell fogadnod a sötétséget.
15 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0312
System Shock - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A System Shock egy teljesen új átdolgozása az 1994-es, eredeti, úttörő játéknak, de az immár ikonikus játékmenetet egy teljesen új HD vizuális köntösbe öltöztették, korszerűvé tették az irányítást, feljavították az interfészt, és teljesen új hangokat és zenét adtak hozzá. Még az eredeti szinkronszínészt is meghívták, aki az egyik legikonikusabb rosszfiú, SHODAN hangját adta. Légy tanúja a valaha készült egyik legjobb és legnagyobb hatású játék újjászületésének.
Előrendelési ár
15 790 Ft
Megjelenés dátuma: május 21, 2024
Termékkód: XBSE0498
System Shock - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A System Shock egy vadonatúj átdolgozása az 1994-es, úttörő eredetinek, amely az immár ikonikus játékmenetet egy teljesen új HD vizuális köntösbe öltözteti, felfrissíti az irányítást, javítja az interfészt, és teljesen új hangokat és zenét ad hozzá. Még az eredeti szinkronszínészt is újból meghívták, aki az egyik legikonikusabb gonosztevő, SHODAN hangját adta. Légy tanúja a valaha készült egyik legjobb és legnagyobb hatású játék újjászületésének.
Előrendelési ár
15 790 Ft
Megjelenés dátuma: május 21, 2024
Termékkód: PSV0648
Teardown Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Tervezd meg a tökéletes betörést kreatív problémamegoldással, nyers erővel és bármilyen módszerrel! A Teardown teljesen elpusztítható és valóban interaktív környezetet kínál, ahol a játékos szabadsága és az innovatív játékmenet a hajtóerő. Rombolj le falakat robbanóanyagokkal vagy járművekkel, és hozz létre olyan rövidebb utakat, amelyekre senki sem gondolna!
15 490 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0571
4,8
Neon White - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Neon White, a bérgyilkos szerepében játszol, akit a pokolból rántottak elő, hogy versenybe szálljon más démonölőkkel a mennyben való örök élet esélyért – ez egy valódi lehetőség a megváltásra. Csak az a furcsa, hogy a többi bérgyilkos valahogy ismerősnek tűnik...
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1261
5,0
Blasphemous 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Egy különös új világban felébredve, a végső nyughelyéről kitépett bűnbánó visszaszorul az élet, halál és a feltámadás végtelen körforgásába, és nincs más lehetősége, mint felfedezni ezt a veszedelmes új világot, és feltárni rég elfeledett titkát.
14 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1256
Deep Rock Galactic: Special Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Dolgozzatok együtt csapatként, hogy felfedezzétek és kiássátok a hatalmas barlangrendszerekben található értékes nyersanyagokat, és megküzdjetek a bennük élő halálos ellenségek hordáival. A csapattársaid segítségére kell támaszkodnod, ha túl akarod élni a galaxis legellenségesebb barlangrendszerét.
13 690 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0552
Blasphemous 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Egy különös új világban felébredve, a végső nyughelyéről kitépett bűnbánó visszaszorul az élet, halál és a feltámadás végtelen körforgásába, és nincs más lehetősége, mint felfedezni ezt a veszedelmes új világot, és feltárni rég elfeledett titkát.
12 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0494
Teardown Deluxe Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Tervezd meg a tökéletes betörést kreatív problémamegoldással, nyers erővel és bármilyen módszerrel! A Teardown teljesen elpusztítható és valóban interaktív környezetet kínál, ahol a játékos szabadsága és az innovatív játékmenet a hajtóerő. Rombolj le falakat robbanóanyagokkal vagy járművekkel, és hozz létre olyan rövidebb utakat, amelyekre senki sem gondolna!
12 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0453

Legdrágább plaion lövöldözős, FPS és akció játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó lövöldözős, FPS és akció játékok Plaion Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább lövöldözős, FPS és akció játékok Plaion
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ