Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Legdrágább CAPCOM számítógépes és konzol játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PC
(14)
PlayStation 5
(28)
PlayStation 4
(22)
Xbox Series X
(10)
Xbox One
(5)
Nintendo Switch
(3)
Licenc
Doboz
(44)
Letölthető
(13)
Műfaj
Akció
(57)
RPG
(17)
Stratégiai
(1)
Lövöldözős
(11)
Árkád
(1)
Virtuális valóság
(2)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(10)
PlayStation 5 optimalizálás
(13)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(1)
Szöveg
EN
(57)
DE
(49)
RU
(12)
PL
(10)
FR
(15)
ES
(15)
IT
(15)
VI
(1)
Zh
(6)
Szinkron
EN
(57)
DE
(29)
RU
(1)
PL
(1)
FR
(10)
ES
(10)
IT
(10)
Zh
(1)
Korhatár
7 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi CAPCOM számítógépes és konzol játékok kategóriában található legdrágább termékekről kaphatsz bővebb információt. A termékeket a legdrágábbtól a legolcsóbbig rangsoroltuk. Bár ezek nem a világ legdrágább termékei, mégis ebben a legdrágább CAPCOM számítógépes és konzol játékok felsorolásban a kínálatunkban megtalálható luxus termékeket listáztuk. A legdrágább CAPCOM számítógépes és konzol játékok kategóriában számos kiváló termék található, amelyek széles választékban, akár különféle változatokban is elérhetőek. A legdrágább CAPCOM számítógépes és konzol játékok kategóriában mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb terméket. Az itt található legmagasabb árú termék a prémium minőségű Dragons Dogma II - Deluxe Edition - PC DIGITAL, amelynek az ára bruttó 29 440 Ft. Böngéssz a kategória kínálatában, hogy megtaláld a számodra legalkalmasabb terméket.
57 termék
Dragons Dogma II - Deluxe Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és RPG - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: Akció és RPG
29 440 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005906
Monster Hunter Wilds - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: Akció és RPG
Előrendelési ár
28 790 Ft
Várható időpont: december 2025
Termékkód: XBSE0470
Monster Hunter Wilds - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - PS5 (mechanikával), dobozos változat, műfaj: Akció és RPG
Előrendelési ár
28 790 Ft
Várható időpont: december 2025
Termékkód: PSV0598
Dragons Dogma 2 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Dragons Dogma 2-ben a játékosok Arisen, egy bajnok történetét élhetik át, akinek a szívét ellopta egy sárkány. Míg a folytatás helyszíne a kultikus klasszikus Dragons Dogma és annak kiegészítője, a Dark Arisen buja dombjait tükrözi, addig az eredeti kaland egy párhuzamos világban játszódik, amely két nemzetet tartalmaz, amelyek különbözőképpen viszonyulnak a sárkányok fenyegetéséhez.
+Ajándék Videójáték kiegészítő Dragons Dogma 2 - Superior Weapons Quartet - Xbox Series X melynek értéke 1 690 Ft
26 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0464
4,5
Dragons Dogma 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Dragons Dogma 2-ben a játékosok Arisen, egy bajnok történetét élhetik át, akinek a szívét ellopta egy sárkány. Míg a folytatás helyszíne a kultikus klasszikus Dragons Dogma és annak kiegészítője, a Dark Arisen buja dombjait tükrözi, addig az eredeti kaland egy párhuzamos világban játszódik, amely két nemzetet tartalmaz, amelyek különbözőképpen viszonyulnak a sárkányok fenyegetéséhez.
26 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0590
Dragons Dogma II - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és RPG - A Dragons Dogma 2-ben a játékosok Arisen, egy bajnok történetét élhetik át, akinek a szívét ellopta egy sárkány. Míg a folytatás helyszíne a kultikus klasszikus Dragons Dogma és annak kiegészítője, a Dark Arisen buja dombjait tükrözi, addig az eredeti kaland egy párhuzamos világban játszódik, ahol két nemzet létezik, amelyek különbözőképpen viszonyulnak a sárkányok fenyegetéséhez.
25 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005905
Monster Hunter Stories Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Monster Hunter Stories egy RPG, amely új és izgalmas irányba viszi a Monster Hunter világát! Többé már nem vadászni fogsz szörnyekre, hanem felneveled őket! A gazdag és mély történet főszereplői a szörnylovasok: Te is közéjük tartozol majd, és életre szóló köteléket alakítasz ki velük.
Előrendelési ár
24 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: MSX1501
5,0
Resident Evil Village - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A játék az előző részből ismert Ethan Winters történet folytatása, ötvözi a lüktető akciót a túlélés jellegzetes borzalmával, ami egyet jelent a Resident Evil sorozattal. Az ellenségek egyedi támadási módjai a játékosokat arra sarkallják, hogy gyors döntéssel módosítsák stratégiájukat: harcba indulnak vagy a túlélés érdekében menekülnek.
24 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0026
3,0
Dragons Dogma 2
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Dragons Dogma 2-ben a játékosok Arisen, egy bajnok történetét élhetik át, akinek a szívét ellopta egy sárkány. Míg a folytatás helyszíne a kultikus klasszikus Dragons Dogma és annak kiegészítője, a Dark Arisen buja dombjait tükrözi, addig az eredeti kaland egy párhuzamos világban játszódik, amely két nemzetet tartalmaz, amelyek különbözőképpen viszonyulnak a sárkányok fenyegetéséhez
+Ajándék Videójáték kiegészítő Dragons Dogma 2 - Superior Weapons Quartet - PC melynek értéke 1 690 Ft
Leárazás -12 %
22 890 Ft 25 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1446
4,3
Monster Hunter Rise + Sunbreak - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Monster Hunter Rise játék világa még nagyobb és mélyebb lesz egy hatalmas bővítéssel, amely új szörnyeket, új helyszíneket és még sok más újdonságot tartalmaz!
22 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1042
Resident Evil 2 Deluxe Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció
20 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004028
Street Fighter 6 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
20 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1421
Street Fighter 6 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció
20 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0312
5,0
Street Fighter 6 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció
20 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0373
3,6
Monster Hunter Stories 2 Wings of Ruin - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Új kaland vár az RPG-sorozat folytatásában a Monster Hunter világából! A történet egy sorsszerű találkozással kezdődik Enával, egy wyveri lánnyal, akire rábíztak egy tojást, amelyből kikelhet a legendás Rathalos. Ha felébred, pusztító ereje katasztrófát okozhat.
20 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW823
4,9
Monster Hunter Rise - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Monster Hunter Rise történetében, amely Kamura falu nindzsa ihletésű területén játszódik, fedezd fel a helyi gazdag állatvilágot és növényvilágot, küzdj fenyegető szörnyekkel és válj a legjobb vadásszá.
20 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW766
Monster Hunter World: Iceborne Master Edition – PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és RPG
20 320 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005009
5,0
Resident Evil 3 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Resident Evil 3 videojátékban a S.T.A.R.S. alakulat tagja és egyben a sorozat legikonikusabb szereplője, Jill Valentine egy olyan városból próbál megmenekülni, amelyet elleptek az élőhalottak és egyéb rémisztő szörnyűségek. A Resident Evil 3 új aszimmetrikus 4vs1 Resident Evil Resistance online multiplayer móddal érkezik.
18 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO686
5,0
Resident Evil 2 – PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció
17 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004029
Resident Evil 4 Gold Edition (2023) - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Egy Leon S. Kennedy nevű ügynök nyomozásba kezd az elnök lányának a Los Illuminados néven ismert titokzatos kultusz általi elrablása ügyében. Leon-t egy európai vidéki faluba viszi a küldetése, ahol a legvadabb rémálmain túlmutató borzalmakkal találkozik, és szembe kell néznie, hogy megtudja, ki vagy mi áll az egész mögött. A Gold Edition tartalmazza a Separate Ways DLC-t és az Extra DLC Pack-et is.
17 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0482
Resident Evil 4 Gold Edition (2023) - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Egy Leon S. Kennedy nevű ügynök nyomozásba kezd az elnök lányának a Los Illuminados néven ismert titokzatos kultusz általi elrablása ügyében. Leon-t egy európai vidéki faluba viszi a küldetése, ahol a legvadabb rémálmain túlmutató borzalmakkal találkozik, és szembe kell néznie, hogy megtudja, ki vagy mi áll az egész mögött. A Gold Edition tartalmazza a Separate Ways DLC-t és az Extra DLC Pack-et is.
17 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0622
Resident Evil 4 Gold Edition (2023) - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Egy Leon S. Kennedy nevű ügynök nyomozásba kezd az elnök lányának a Los Illuminados néven ismert titokzatos kultusz általi elrablása ügyében. Leon-t egy európai vidéki faluba viszi a küldetése, ahol a legvadabb rémálmain túlmutató borzalmakkal találkozik, és szembe kell néznie, hogy megtudja, ki vagy mi áll az egész mögött. A Gold Edition tartalmazza a Separate Ways DLC-t és az Extra DLC Pack-et is.
17 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1575
Monster Hunter World: Iceborne Deluxe – PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és RPG
16 480 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005008
5,0
Resident Evil Village Gold Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A játék folytatja Ethan Winters történetét az előző részből, ötvözve a lüktető akciót a Resident Evil franchise jellegzetes túlélőhorrorjával. Az ellenség sajátos módon támad, ezért a játékosoknak úgy kell módosítaniuk stratégiájukat, hogy gyorsan el tudják dönteni, harcba bocsátkozzanak-e, vagy meneküljenek a túlélés érdekében. A Gold Edition a következőket tartalmazza: Resident Evil: Village játékot, Winters' Expansion, Trauma Pack DLC bővítményt. A VR módban való játékhoz töltsd le a PS Store-ból elérhető ingyenes kiegészítőt.
15 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0316

Legdrágább CAPCOM számítógépes és konzol játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó számítógépes és konzol játékok CAPCOM Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább számítógépes és konzol játékok CAPCOM
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ