Stellar Blade Alzaboxy

Olcsó nacon számítógépes és konzol játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PC
(20)
PlayStation 5
(36)
PlayStation 4
(13)
Xbox Series X
(26)
Xbox One
(10)
Nintendo Switch
(12)
Licenc
Doboz
(95)
Letölthető
(1)
Műfaj
Akció
(23)
RPG
(11)
Stratégiai
(9)
Sport
(18)
Szimulátor
(38)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(23)
PlayStation 5 optimalizálás
(21)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(2)
Szöveg
EN
(96)
DE
(53)
RU
(1)
FR
(12)
ES
(1)
IT
(1)
Szinkron
EN
(96)
DE
(53)
FR
(3)
ES
(1)
IT
(3)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi nacon számítógépes és konzol játékok kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó nacon számítógépes és konzol játékok kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó nacon számítógépes és konzol játékok kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú WRC 5 FIA World Rally Championship - PC, amelynek bruttó ára 2 830 Ft. Az olcsó nacon számítógépes és konzol játékok oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
96 termék
WRC 5 FIA World Rally Championship - PC
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja szimulátor
2 830 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE001136
4,8
WRC Generations
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - 2022-ben a WRC bajnokság a hibrid korszakba lép. A rally világa számára ez egy olyan forradalmat jelent, amely jelentős hatással van a teljesítményre, az alkalmazott stratégiákra, és alkalmazkodásra kényszeríti a versenyzőket és a csapatokat. A játékmenetet tekintve új mechanikák léptnek életbe, amelyek a hibrid motorok igényeit képviselik. A gyorsasági szakaszok megnyeréséhez körülrekintően kell kezelned az akkumulátort a motortérkép testreszabása alapján.
4 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1364
2,0
Vampire: The Masquerade Swansong - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG - Mi lenne, ha a vámpírok valóban léteznének? Mi lenne, ha ezek a vérszomjas ragadozók titokban közöttünk élnének, és gondosan ősi összeesküvéseket terveznének? És mi lenne, ha Te is közéjük tartoznál? A Vampire: The Masquerade játékban ezen vonzó szörnyek egyikeként játszol egy kifinomult világban, ahol a valóság és a természetfeletti közötti határok mindig elmosódnak.
5 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0177
Blood Bowl 3 Brutal Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és sport - Brutális, őrült, taktikai... ez a BLOOD BOWL! A halál ikonikus sportja fantasy futballal teli új videojátékkal tér vissza, amely hű a társasjáték legújabb szabályaihoz és annak új tartalmához.
5 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0015
3,0
Tour de France 2020 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és szimulátor
5 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX811
Steelrising - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Steelrising a francia arisztokráciát védő és ellene harcoló robotok világát kínálja majd, és összességében ennek a konfliktusnak egy alternatív változatát mutatja be.
6 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0238
4,0
WRC 10 The Official Game - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A bajnokság 50. évfordulóját ünneplő WRC 10 tele van új tartalmakkal és szenzációkkal. Idézd fel a legizgalmasabb pillanatokat 1973-tól napjainkig! A WRC 10 History Mode 19 történelmi eseményen keresztül teszi próbára vezetési tehetségedet, ahol alkalmazkodnod kell az adott időszak versenyzési körülményeihez.
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1102
1,0
Vampire: The Masquerade Swansong - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG - Mi lenne, ha a vámpírok valóban léteznének? Mi lenne, ha ezek a vérszomjas ragadozók titokban közöttünk élnének, és gondosan ősi összeesküvéseket terveznének? És mi lenne, ha Te is közéjük tartoznál? A Vampire: The Masquerade játékban ezen vonzó szörnyek egyikeként játszol egy kifinomult világban, ahol a valóság és a természetfeletti közötti határok mindig elmosódnak.
6 590 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0014
Fell Seal: Arbiters Mark Deluxe Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja RPG - Élvezd az epikus és kiforrott történetet, amely több mint 40 konfliktuson keresztül bontakozik ki, és egy nagy próbatételt jelentő végjáték-kihívásban csúcsosodik ki.
7 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1374
My Fantastic Ranch - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja stratégiai - A My Fantastic Ranch egy fiatal játékosoknak szóló játékmenedzser, amely egy fantasztikus lények által lakott varázslatos világban játszódik. A játékosnak új sárkányokat és egyszarvúakat kell örökbe fogadnia, gondoskodnia kell róluk, lovasórákat kell szerveznie, a megfelelő diákokat a megfelelő állatokhoz kell társítania, és még sok minden mást.
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1101
4,0
WRC 10 The Official Game - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - A bajnokság 50. évfordulóját ünneplő WRC 10 tele van új tartalmakkal és szenzációkkal. Idézd fel a legizgalmasabb pillanatokat 1973-tól napjainkig! A WRC 10 History Mode 19 történelmi eseményen keresztül teszi próbára vezetési tehetségedet, ahol alkalmazkodnod kell az adott időszak versenyzési körülményeihez.
Szuper ár
7 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0077
5,0
My Fantastic Ranch - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai - A My Fantastic Ranch egy fiatal játékosoknak szóló játékmenedzser, amely egy fantasztikus lények által lakott varázslatos világban játszódik. A játékosnak új sárkányokat és egyszarvúakat kell örökbe fogadnia, gondoskodnia róluk, lovasórákat szerveznie, a megfelelő diákokat a megfelelő állatokhoz kell társítania, és még sok minden mást.
8 090 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1367
Session: Skate Sim - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - A Session: Skate Simet a gördeszkázás aranykora, az 1990-es évek ihlette. Lehetővé teszi az igazi gördeszkás kultúra megtapasztalását. Nincs pontozás, csak te, a helyed és a képzeleted!
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1168
5,0
Steelrising - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Steelrising a francia arisztokráciát védő és egyben ellene harcoló robotautomaták világát kínálja majd, és összességében ennek a konfliktusnak egy alternatív változatát mutatja be.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0276
Chef Life: A Restaurant Simulator Al Forno Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Hozd létre és vezesd álmaid éttermét! Étlap, bevásárlás, díszítés, személyzet, felszerelés, vendégek... és ne feledkezzünk meg az igazi főzésről sem! Ismerd meg egy vendéglős mindennapjait, és nyerj díjakat a Michelin Guide-tól.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1070
Session: Skate Sim - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - A Session Skate Sim játék a gördeszkázás aranykora, az 1990-es évek ihlette; lehetővé teszi az igazi gördeszkás kultúra megtapasztalását; nincs pontozás, csak te, a hely és a képzeleted!
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0219
WRC 9 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős - A WRC 9 ott folytatódik, ahol az előző epizód véget ért, és több tartalom- és játékmódot hoz a rajongóknak. Összesen 100 szakaszon fogsz haladni 14 országra osztva.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0030
Asterix & Obelix: Heroes
PC játék - dobozos változat, műfaja RPG - magával ragadó kártyajáték RPG mechanizmusokkal, amely lehetőséget ad a játékosoknak, hogy összegyűjtsék kedvenc gall hőseiket és felkészüljenek az epikus rómaiak elleni csatákra. A kaland során a játékosok új kártyákat szerezhetnek egyedi tulajdonságokkal, valamint az egész térképen részt vehetnek izgalmas kihívásokban és eseményekben.
9 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1425
Ad Infinitum
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Véget fog valaha érni a háború rémálma? Vajon eljön az a nap, amikor az elméd megnyugvásra lel? Az Ad Infinitum játékban egy német katona szerepében játszol, akit az első világháború borzalmai kísértenek. Miközben elméd a családi otthonod emlékei és a frontvonali lövészárkok között kalandozik, igyekszel megtörni a szenvedés véget nem érő ciklusát.
9 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1414
Asterix & Obelix: Heroes - Xbox
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG - magával ragadó kártyajáték RPG mechanizmusokkal, amelyben a játékosok összegyűjtik kedvenc gall hőseiket, majd felkészülnek a rómaiak elleni epikus csatákra. A kaland során a játékosok új kártyákat szerezhetnek egyedi jellemzőkkel, valamint izgalmas kihívásokban és eseményekben vehetnek részt az egész térképen.
9 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0425
Autobahn - Police Simulator 3 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Ülj a járőrkocsid volánja mögé, és teljesítsd az új feladatok és különleges küldetések teljes sorát. A rendőri pályafutásod legfontosabb feladata az autópálya biztonságának fenntartása.
9 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0239
Asterix & Obelix: Heroes - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - magával ragadó kártyajáték RPG mechanizmusokkal, amelyben a játékosok összegyűjtik kedvenc gall hőseiket, majd felkészülnek a rómaiak elleni epikus csatákra. A kaland során a játékosok új kártyákat szerezhetnek egyedi jellemzőkkel, valamint izgalmas kihívásokban és eseményekben vehetnek részt az egész térképen.
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1528
Pro Cycling Manager 2023
PC játék - dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Egy profi kerékpárosokból álló csapat irányítása: költségvetések meghatározása, fiatal tehetségek toborzása, versenyzők edzése és versenystratégiák kialakítása. Küzdj a helyezésekért, és juss a világranglista élére.
9 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1405
War Hospital
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai - Kezelj rettenetes háborús sérüléseket egy hadikórház parancsnokaként. Hozz létre egy létesítményt a gyógyításukra, miközben a tüzérségi gránátok fülsiketítően közel robbannak. Használj valódi első világháborús felszereléseket és kísérd figyelemmel, hogyan fejlődnek eszközeid és módszereid. Döntéseid hosszantartó hatással lesznek.
10 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1426

Olcsó nacon számítógépes és konzol játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó számítógépes és konzol játékok Nacon Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább számítógépes és konzol játékok Nacon
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ