AD květen univerzal Alzaboxy

Olcsó u&I Entertainment számítógépes és konzol játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PlayStation 5
(31)
PlayStation 4
(17)
Xbox Series X
(9)
Xbox One
(9)
Nintendo Switch
(27)
Műfaj
Akció
(35)
Gyerekeknek
(16)
Party
(15)
Árkád
(12)
Lövöldözős
(9)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(7)
PlayStation 5 optimalizálás
(14)
Szöveg
EN
(73)
DE
(25)
FR
(3)
ES
(3)
IT
(3)
Szinkron
EN
(70)
DE
(12)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi u&I Entertainment számítógépes és konzol játékok kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó u&I Entertainment számítógépes és konzol játékok kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó u&I Entertainment számítógépes és konzol játékok kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Weird West: Definitive Edition - PS5, amelynek bruttó ára 5 290 Ft. Az olcsó u&I Entertainment számítógépes és konzol játékok oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
73 termék
Weird West: Definitive Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Fedezd fel a vadnyugat sötét fantasy újragondolását, ahol rendfenntartók és pisztolyhősök osztoznak a határon fantasztikus lényekkel. Indulj el egy utazásra az atipikus hősök egy csoportjának eredettörténetein keresztül, akik legendákká váltak egy könyörtelen vidéken hozott döntések nyomán.
Leárazás -47 %
5 290 Ft 9 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0488
Ghost Song - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Lorian sivatagi holdján a régóta szunnyadó Deadsuit felébred álmából - felfegyverkezve és harcra készen, tiszta emlékekkel. De valami új ébredezik...
Leárazás -28 %
5 690 Ft 7 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1464
Ghost Song - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Lorian sivatagi holdján a régóta szunnyadó Deadsuit felébred álmából - felfegyverkezve és harcra készen, tiszta emlékekkel. De valami új ébredezik...
Leárazás -13 %
6 890 Ft 7 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0433
5,0
My Friend Pedro - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A Barátom, Pedro egy erőszakos balett a barátságról, a képzeletről és egy férfi azon törekvéséről, hogy egy érző banán parancsára mindenkit kiirt, aki az útjába kerül. Az osztott célzás, a lassított felvételek és a régi stílusú ablakbetörés stratégiai alkalmazása egyik szenzációs akciójelenetet a másik után hozza létre az erőszakos alvilágban zajló robbanásveszélyes csatában.
7 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1178
Days of Doom - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0396
Days of Doom - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0484
Days of Doom - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1498
5,0
L.O.L. Surprise! B.B.s BORN TO TRAVEL - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az öt játszható város 30 jelenetével hamarosan felépítheted a saját L.O.L. Surprise! figurákból, gyűjthető babákból és matricákból álló gyűjteményedet. Mutasd meg őket divatbemutatókon és zenei koncerteken, és működj együtt akár négy barátoddal a kooperatív többjátékos módban.
8 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1338
The Last Worker - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A magával ragadó, történetvezérelt kalandjáték, amely egy magányos munkás utolsó küzdelmére összpontosít egy egyre inkább automatizált világban, és amely a munkaszimuláció és a lopakodó stratégiai játék egyedülálló kombinációja.
8 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1184
Human Fall Flat: Dream Collection - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád, logikai és party - Szórakoztató, komolytalan fizikai platformjáték lebegő álombéli tájak világába ültetve, amelyet egyedül, felosztott képernyős helyi kooperatív módban 2 játékos vagy online akár 8 játékos játszhatja együtt, így még több nevetésben lesz részed!
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0459
Prodeus - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1415
Lawn Mowing Simulator: Landmark Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja szimulátor - Tapasztald meg a fűnyírás szépségét és részletességét a brit vidéken a Lawn Mowing Simulatorban, amely az egyetlen szimulátor, amely létező, autentikus, licencelt fűnyírók széles választékának irányítását adja a játékosok kezébe. Nyírd a füvet nagy presztízsű gyártók gépeivel!
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1337
Loop Hero - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG, stratégiai és kaland - A Lich időtlen hurokba vetette a világot, és lakosait végtelen káoszba taszította. Használd a misztikus kártyák bővülő pakliját, hogy ellenségeket, épületeket, és terepet helyezz el a bátor hősöd számára minden egyedi expedíciódban.
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1228
Celeste - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Segíts Madeline-nek legyőzni belső démonait a Celeste-hegy csúcsára vezető úton ebben a szuper izgalmas, kézzel készített platformjátékban, amelyet a többjátékos klasszikus TowerFall alkotói készítettek.
10 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1459
Days of Doom - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja stratégiai
10 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1248
4,0
Trek To Yomi - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A fiatal kardforgató, Hiroki esküt tett a haldokló mesterének, hogy minden fenyegetéstől megvédi a városát és az embereket, akiket szeret. A tragédiával mögötte és a kötelességgel maga előtt, a magányos szamurájnak most az életen és a halálon át kell utaznia, hogy szembeszálljon önmagával és döntsön az útjáról.
10 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1199
5,0
Prodeus - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1158
L.O.L. Surprise! B.B.s BORN TO TRAVEL - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - Az öt játszható város 30 jelenetével hamarosan felépítheted a saját L.O.L. Surprise! figurák, gyűjtőbabák és matricák gyűjteményedet. Mutogasd őket divatbemutatókon és zenei koncerteken, és működj együtt akár négy barátoddal a kooperatív többjátékos módban.
10 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1075
Elderand - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - A sötétség és örültség ellenére megígért a rád várakozó dicsőség. Kutasd át a torz lovecrafti világot, amelyet sötétség és őrület övez.
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1234
Human Fall Flat: Dream Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád, logikai és party - Szórakoztató, komolytalan fizikai platformjáték lebegő álombéli tájak világába ültetve, amelyet egyedül, felosztott képernyős helyi kooperatív módban 2 játékos vagy online akár 8 játékos játszhatja együtt, így még több nevetésben lesz részed!
11 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1226
5,0
Shadow Warrior 3 - Definitive Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Indulj egy valószínűtlen küldetésre, hogy visszaszerezz egy ősi sárkányt, amelyet Lo Wang véletlenül kiszabadított örök börtönéből, és a pengék és lövedékek dinamikus arzenálját használva vágd át magad egy töredezett, démonoktól hemzsegő földön.
11 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0400
Star Trek: Resurgence - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - Bújj Jara Rydek és Carter Diaz szerepébe, akik az USS Resolute legénység tagjai. Az ő feladatuk, hogy különböző földönkívüli frakciók között békét közvetítsenek. Miközben igyekszel gátat vetni a háborúnak egy sokkal nagyobb veszélyt fedezel fel: egy több évezredes és hatalmas erőt, amely azzal fenyeget, hogy elnyeli az egész galaxist.
11 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0439
Star Trek: Resurgence - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Bújj Jara Rydek és Carter Diaz szerepébe, akik az USS Resolute legénység tagjai. Az ő feladatuk, hogy különböző földönkívüli frakciók között békét közvetítsenek. Miközben igyekszel gátat vetni a háborúnak egy sokkal nagyobb veszélyt fedezel fel: egy több évezredes és hatalmas erőt, amely azzal fenyeget, hogy elnyeli az egész galaxist.
11 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1541
5,0
Shadow Warrior 3 - Definitive Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Indulj egy valószínűtlen küldetésre, hogy visszaszerezz egy ősi sárkányt, amelyet Lo Wang véletlenül kiszabadított örök börtönéből, és a pengék és lövedékek dinamikus arzenálját használva vágd át magad egy töredezett, démonoktól hemzsegő földön.
11 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1441

Olcsó u&I Entertainment számítógépes és konzol játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó számítógépes és konzol játékok U&I Entertainment Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább számítógépes és konzol játékok U&I Entertainment
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ