Slevy s AP+ Slevy s AP+

PS5 multiplayer játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(335)
DLC tartalom
(3)
Platform
PlayStation 5
(341)
PlayStation 4
(191)
Xbox Series X
(1)
Xbox One
(1)
Műfaj
Akció
(195)
Versenyzős
(61)
Árkád
(55)
Lövöldözős
(49)
Szimulátor
(41)
Next-gen optimalizálás
PlayStation 5 optimalizálás
(160)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(36)
Szöveg
CS
(42)
EN
(341)
DE
(278)
HU
(7)
RU
(30)
PL
(31)
FR
(56)
ES
(41)
IT
(42)
Zh
(6)
KR
(1)
JP
(1)
Szinkron
EN
(336)
DE
(195)
RU
(9)
PL
(8)
FR
(28)
ES
(26)
IT
(24)
Zh
(2)
KR
(1)
JP
(2)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Amennyiben az általad választott PS5 multiplayer játékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó PS5 multiplayer játékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő PS5 multiplayer játékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

PS5 multiplayer játékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha PS5 multiplayer játékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Megkönnyítjük a választást - használd előre beállított szűrőinket a PS5 multiplayer játékok kategóriára

Segítünk választani az alábbi PS5 multiplayer játékok közül. Listázd a termékeket az eladott mennyiség vagy vásárlói értékelés szerint.

PS5 multiplayer játékok - legolcsóbb vs. legdrágább

Ha a legjobb árú terméket keresed, az olcsó PS5 multiplayer játékok alkategóriában a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendeztük az árucikkeket.

PS5 multiplayer játékok – típusaik

A leírás elrejtése
341 termék
4,8 70×
Death Stranding - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A közeli jövőben a DEATH STRANDING néven ismert természetfeletti esemény kaput nyitott az élők és a holtak között, és ezzel szabadon engedte a túlvilági lényeket, amelyek most az elesett világot járják, ahol az emberiséget a pusztulás fenyegeti. Sam Bridges karakterén keresztül a küldetésed reményt adni az emberiségnek azáltal, hogy egyesíted a megtizedelt Amerika utolsó túlélőit.
3 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX463
4,6 37×
Tom Clancys The Division 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az MMO elemekkel megtűzdelt akció RPG játék folytatása. A The Division nyitott világa gazdag választási lehetőséget kínál.
Szuper ár
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX504
4,7 15×
Call of Duty: Black Ops Cold War - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Vesd bele magad a hidegháború 1980-as évek elején játszódó instabil geopolitikai csatáiba. Semmi sem az, aminek látszik ebben a vonzó kampányban, ahol a játékosok történelmi szereplőkkel kerülnek szembe és olyan ikonikus helyeken harcolnak, mint Kelet-Berlin, Vietnam, Törökország vagy Moszkva. Továbbfejlesztett verzió jobb frame-rate-tel, ray-tracing támogatással, rövidebb felvételi idővel és egyéb fejlesztésekkel.
12 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0008
4,3 11×
LEGO Star Wars The Skywalker Saga - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és party - A három fő trilógia mind a kilenc filmjét tartalmazza, beleértve a nyolcadik és a hamarosan megjelenő kilencedik epizódot, amelyek még nem jelentek meg LEGO játék formájában.
Szuper ár
7 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX646
4,9 49×
Rise of The Tomb Raider 20th Celebration Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Tomb Raider huszadik évfordulójának alkalmából megjelenő kiadás tartalmazza az alapjátékot, az összes DLC-t/Baba Yaga, a Blood Ties narratív részt Playstation VR támogatással, az új kooperatív Endurance módot, az új Extreme Survivor nehézségi szintet.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX336
4,5 17×
Sonic Forces - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád és gyerekeknek, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Lehetőség Modern Sonic, Klasszikus Sonic vagy egy híres hős létrehozására, új ellenségek elleni küzdelmek.
Szuper ár
8 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX0819
4,9 185×
Red Dead Redemption 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Amerika, 1899. A vadnyugati korszak vége elkezdődött és a törvény emberei az utolsó fennmaradó törvényen kívüli bandákra vadásznak. Azok, akik nem adják fel, vagy nem hódolnak be, meghalnak. A Grand Theft Auto V és a Red Dead Redemption alkotóitól származó Red Dead Redemption 2 Amerikában, a modern kor hajnalán játszódó nagyszabású történet.
16 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX355
4,9 99×
Crash Team Racing Nitro-Fueled - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az egyetlen igazi Mario Kart-rivális remaster változata. A Nitro-Fueled alcímű Crash Team Racing az egyjátékos módokon kívül helyi multiplayer játékot is kínál akár 4 játékos számára egyetlen képernyőn, valamint multiplayer online játékot is. Eredeti játékmódok, karakterek, power-up-ok és fegyverek várnak rád.
Leárazás -8 %
10 890 Ft 11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX592
4,5
EA Sports WRC - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Építsd meg álmaid autóját az eddigi legnagyobb rallyjátékban, az EA SPORTS™ WRC-ben. Íme, az FIA rally világbajnokság teljesen új hivatalos videojátéka, amelyet első alkalommal a DiRT Rally sorozat mögött álló, díjnyertes csapat fejlesztett.
14 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0547
4,7 19×
Need For Speed Unbound - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős - Versenyezz az idővel, járj túl a zsaruk eszén, és a heti selejtezőkön juss be a The Grand-ba, a végső Lakeshore versenykihívásba. Töltsd meg a garázst precízen hangolt egyedi járgányokkal, és menj az utcákra saját stílusodban exkluzív kiegészítőkkel, és élvezd a vibráló zenét a világ minden sarkából.
Szuper ár
8 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0354
4,4
Just Dance 2022 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party és testmozgás - Kapd el a barátaidat és a családodat, mert itt az ideje, hogy megnöveld a hangerőt és lazuljatok egy jót! A Just Dance 2022 40 új dallal és világgal tér vissza. Csatlakozz a világszerte több mint 138 millió játékosból álló közösséghez, és táncolj fel a csúcsra!
Leárazás -16 %
9 190 Ft 10 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0114
3,8 10×
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra. A C.O.D.E. kiadás tartalma: "Direct Action Pack" bónusz kód 3× Call of Duty Endowment (C.O.D.E) tárgy aktiválásához - Calling Card, Animated Emblem és Weapon Sticker.
25 990 Ft 26 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0530
4,8 15×
LEGO Movie Videogame - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Több, mint kilencven film- és képregényhős színes keveréke az új LEGO játékban.
7 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX066a
5,0
GRID Legends - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A játék adrenalint pumpáló élményt és izgalmas akciókat kínál versenypályákon szerte a világon. Hozd létre álmaid motorversenyeit, vegyÉL részt online versenyeken, légy részese egy egyedi és lebilincselő történetnek, és élvezD a látványos akcióversenyzés érzését.
Leárazás -38 %
4 890 Ft 7 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1169
4,7
Suicide Squad: Kill the Justice League - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A történet a Suicide Squad-ot követi, amely Harley Quinnből, Deadshotból, Boomerang kapitányból és King Sharkból áll, akiknek nehéz küldetésre kell vállalkozniuk, hogy megmentsék a Földet, és megöljék legjobb DC-hősöket a The Justice League-ből.
23 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0011
2,3
WRC Generations - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - 2022-ben a WRC bajnokság a hibrid korszakba lép. A rally világa számára ez egy olyan forradalmat jelent, amely jelentős hatással van a teljesítményre, az alkalmazott stratégiákra, és alkalmazkodásra kényszeríti a versenyzőket és a csapatokat. A játékmenetet tekintve új mechanikák kerültek a játékba, amelyek a hibrid motorok igényeit képviselik. A különleges szakaszok megnyeréséhez gondosan kell kezelned az akkumulátort a motortérkép testreszabása alapján.
10 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1326
Suicide Squad: Kill the Justice League: Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A történet a Harley Quinn, Deadshot, Boomerang kapitány és King Shark alkotta Suicide Squadot követi, akiknek egy félelmetes küldetésre kell vállalkozniuk, hogy megmentsék a Földet, és megöljék az The Justice League legjobb DC-hőseit.
32 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0011de
Lets Sing 2024 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party - A Let’s Sing 2024 egy izgalmas új karaoke élményt hoz el közvetlenül a nappalidba. Emelkedj a sztárok világába a vadonatúj karrier módban és válassz a 20 listavezető sláger és az időtlen klasszikusok közül. Mindezek révén és a VIP Pass segítségével elérhető még több dalnak köszönhetően garantált, hogy a barátaiddal torkotok szakadtából fogtok énekelni. Itt az ideje, hogy ragyogj!
12 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0559
4,7 47×
Gran Turismo 7 - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Akár profi vagy alkalmi versenyző, gyűjtő, tuningoló, tervező vagy fotós vagy, találd meg saját vonaladat a játékmódok lenyűgöző gyűjteményével, beleértve a népszerű kampányt, az arcade-ot és az autós iskolát.
11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1207
4,9 64×
God of War III Remaster Anniversary Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - a PS3 játékok egyik legmodernebb és egyben a legbrutálisabb játéka most technikailag kiváló remastered verzióban megérkezik PS4-re is - 1080p felbontással és 60 FPS-sel! Éld meg a kalandot a görög istenek legnagyobb ellenségével, a spártai harcossal, Kratos-szal.
Leárazás -46 %
3 390 Ft 6 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX147
4,2 23×
NHL 24 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport - Az NHL 24 az új játékfunkcióknak és elemeknek köszönhetően autentikus jégkorong élményt nyújt mindenhol, mindenkinek. Tapasztald meg az intenzitást és fáradtságot a nagy nyomás alatt játszott mérkőzések során a Kimerültség rendszer révén, élvezd a páratlan játékos irányítási lehetőségeket az új Vizuális passzrendszernek és a Teljes cselkontrollnak köszönhetően és változtasd meg a mérkőzés dinamikáját a fizikai alapú kontaktusokkal.
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0533
5,0
Payday 3: Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Térj vissza a nyugdíjas életből a bűnözéshez a Payday banda bőrébe bújva, amely a kollégák büszkesége és a rendfenntartók rémálma, bárhová is menjenek. Néhány évvel miután a banda Washingtonom DC feletti rémuralma véget ért újra összeállnak, hogy rendezzék a veszélyt, amely kirántotta őket a korai nyugdíjból.
51 190 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0471ce
4,8 19×
Mortal Kombat 1 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Eérkezett a Mortal Kombat univerzum újjászületése. Egy új történet, ikonikus hősök és gonosztevők, ahogy még soha senki nem látta őket.
Szuper ár
14 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PSV0442
4,8 64×
Call of Duty: WWII - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel Éld át a normandiai partraszállást, harcolj a háború sújtotta Európában, és tapasztald meg első kézből a II. világháború hangulatát.
Leárazás -3 %
9 590 Ft 9 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX4000

PS5 multiplayer játékok

PS5 multiplayer játékok

A PS5 multiplayer játékok kategóriában összesen 341 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó PS5 multiplayer játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb PS5 multiplayer játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: PS5 multiplayer játékok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ