Alzaboxy Q1 Alza Dny květen

Számítógépes és konzol játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Márkák
Típus
Játék
(3908)
DLC tartalom
(686)
Játékkredit
(137)
Platform
PC
(2001)
Xbox Series X
(1143)
Xbox One
(1135)
PlayStation 5
(872)
Xbox Series S
(720)
Licenc
Doboz
(1962)
Letölthető
(2838)
Kulcs
Steam
(1666)
Xbox Live
(939)
Nintendo eShop
(84)
Microsoft Store
(68)
Origin
(67)
Műfaj
Akció
(2733)
RPG
(779)
Stratégiai
(630)
Szimulátor
(563)
Lövöldözős
(455)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(505)
PlayStation 5 optimalizálás
(432)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(498)
Szöveg
CS
(488)
SK
(9)
EN
(4740)
DE
(3305)
HU
(132)
RU
(975)
UK
(11)
PL
(728)
FR
(1482)
ES
(1294)
IT
(1267)
RO
(3)
VI
(1)
Zh
(325)
KR
(16)
JP
(25)
Szinkron
CS
(38)
SK
(5)
EN
(4478)
DE
(1700)
HU
(16)
RU
(221)
UK
(6)
PL
(131)
FR
(563)
ES
(455)
IT
(449)
RO
(1)
HR
(1)
SL
(1)
VI
(1)
Zh
(53)
KR
(8)
JP
(24)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Számítógépes és konzoljátékok

A számítógépes és konzoljátékok kínálata hihetetlenül változatos. Találhatsz köztük akciót, stratégiait, logikait vagy például, sportjátékot is. Néhány játék felnőtteknek ajánlott, míg a többivel a kisebbek is bátran játszhatnak. A játékot boxban vagy elektronikus verzióban is megveheted - így rögtön a vásárlást követően, egy aktiváló kód formájában kapod meg. A még nem kiadott játékokat előrendelheted, így az elsők között lehetsz, akik a kiadást követően hozzájuk jutnak.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
4 803 termék
FRONT MISSION 1st: Remake - Limited Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG - 2090-ben a világ konfliktusainak megoldására a wanzereknek nevezett óriási harci gépeket használják. Csatlakozz a multinacionális O.C.U.-hoz vagy a rivális U.C.S.-hez, fejleszd a wanzereket, hozz stratégiai döntéseket, és használd a tűzerőt és a környezetet, hogy előnyre tegyél szert az ellenfeleddel szemben.
14 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0460
Koa and the Five Pirates of Mara - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Vágj neki egy 3D-s platformer kalandnak Koa és legjobb barátja, Napopo társaságában, amely a Mara óceánban elterülő trópusi szigetcsoporton játszódik. Fedezd fel a tágas óceánt, keresd meg az utat nyolc témájú sziget egyedi környezetein keresztül, és juss túl a kifinomult csapdákon.
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1323
Spells & Secrets - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és kaland - Egy olyan világban és időben játszódó kalandjáték, amely nem tér el a miénktől. Üdvözöl a Greifenstein varázsló akadémia! Az első évfolyam diákjaként izgatottan várod, hogy együtt tanulj diáktársaiddal és egy fedél alatt élj professzoraiddal a jövő varázslóinak kiképzésére szolgáló impozáns várban.
12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0583
Koa and the Five Pirates of Mara Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Vágj neki egy 3D-s platformer kalandnak Koa és legjobb barátja, Napopo társaságában, amely a Mara óceánban elterülő trópusi szigetcsoporton játszódik. Fedezd fel a tágas óceánt, keresd meg az utat nyolc témájú sziget egyedi környezetein keresztül, és juss túl a kifinomult csapdákon.
20 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0582ce
GYLT - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és logikai - Éld át a Sally nevű kislány történetét. Élete sosem volt könnyű, de attól a pillanattól kezdve, amikor eltűnt kis unokahúga Emily, a helyzet még rosszabbra fordult. Miután el kellett menekülnie egy banda zsarnok elől, Sally szülővárosának egy torz változatában találja magát, ahol félelmei és rossz emlékei gonosz és nagyon valóságos módon jelennek meg.
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0581
Koa and the Five Pirates of Mara: Collectors Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Vágj neki egy 3D-s platformer kalandnak Koa és legjobb barátja, Napopo társaságában, amely a Mara óceánban elterülő trópusi szigetcsoporton játszódik. Fedezd fel a tágas óceánt, keresd meg az utat nyolc témájú sziget egyedi környezetein keresztül, és juss túl a kifinomult csapdákon.
Leárazás -5 %
19 890 Ft 20 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1559ce
GYLT - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és logikai - Éld át a Sally nevű kislány történetét. Élete sosem volt könnyű, de attól a pillanattól kezdve, amikor eltűnt kis unokahúga Emily, a helyzet még rosszabbra fordult. Miután el kellett menekülnie egy banda zsarnok elől, Sally szülővárosának egy torz változatában találja magát, ahol félelmei és rossz emlékei gonosz és nagyon valóságos módon jelennek meg.
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1558
Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - A Disney Dreamlight Valley egy küldetésekben, felfedezésekben és szórakoztató tevékenységekben gazdag életszimulátor kalandjáték régi és új Disney- és Pixar-barátokkal. Az egykor idilli földnek számított Dreamlight Valley olyan hely volt, ahol a Disney és a Pixar karakterei harmóniában éltek – egészen a Felejtésig.
19 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0456
Bomb Rush Cyberfunk - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Red egy graffitiművész, aki elvesztette a fejét, és helyette egy cyber-fejet használ. Miközben a gyökereit keresi, csatlakozik a Bomb Rush Crew-hoz, melynek tagjai Tryce és Bel. Együtt úgy döntenek, hogy All Citybe mennek, hogy a város legjobb graffiti csapatává váljanak.
15 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0455
Bluey: The Videogame - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Legyen részed egy vadonatúj történetben, amely 4 interaktív kalandban játszódik le. Ez az első alkalom, hogy ikonikus helyszíneket fedezhetsz fel, mint például a Ház, Játszótér, Patak és egy bónusz tengerparti helyszín. Játszd a tévésorozat kedvenc játékait, mint például a Keep Uppy, Chattermax Chase és sok egyéb mást.
15 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0447
Cry Babies Magic Tears: The Big Game - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek - A Cry Babies Magic Tears animációs sorozat kedvenc karakterei készen állnak a versenyre! A bajnokságokban elnyerhető arany cumi új helyszínekre varázsolja el őket, amelyeket a sorozat világába ültettek: a Cumisüveg Völgytől kezdve a Fantasy hegységen, Tutti Frutti öbölön és Icy World-ön át egészen egy vadonatúj világig - a Tear bolygóig!
13 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1548
Catan Super Deluxe Console Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai - Játszd a hivatalos CATAN videojátékot konzolon! Szerezz nyersanyagokat, sajátíts el új stratégiákat és építsd ki településed a teljes felszínen, amely életre kel.
9 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0548
Talisman: Digital Edition 40th Anniversary Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az ikonikus fantasy társasjáték hivatalos adaptációja. A Talisman: Digital Edition 40th Anniversary Collection digitális változatban tartalmazza az összes kiegészítőt, amely valaha megjelent fizikai formában a társasjátékhoz, így egy soha véget nem érő kalandban lesz részed.
15 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1544
DreamWorks Trolls Remix Rescue - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, kaland, árkád és gyerekeknek - Játssz Poppy, Branch és más DreamWorks kedvenc Trollok szerepében, miközben felfedezed, törsz-zúzol, táncolsz és harcolsz, hogy megmentsd a Troll Királyságot egy gonosz dallammestertől, aki szeretné megváltoztatni a Troll dalok harmóniáját!
14 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1288
War Hospital
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai - Kezelj rettenetes háborús sérüléseket egy hadikórház parancsnokaként. Hozz létre egy létesítményt a gyógyításukra, miközben a tüzérségi gránátok fülsiketítően közel robbannak. Használj valódi első világháborús felszereléseket és kísérd figyelemmel, hogyan fejlődnek eszközeid és módszereid. Döntéseid hosszantartó hatással lesznek.
10 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1426
Sword Art Online Last Recollection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
18 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1526
Survivor: Castaway Island - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party - Készülj fel az életbenmaradás egyedülálló próbatételére a Survivor: Castaway Island kalandjátékban, amely a világhírű valóságshow alapján készült. Ahhoz, hogy tovább maradj a versenyben, mint mindenki más, szükséged lesz a túlélő ösztönödre és stratégiai képességeidre, miközben gyorsan fel kell térképezned az ismeretlen, új környezetet.
15 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0522
The Light Brigade - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és virtuális valóság - Roguelike VR lövöldözős játék valósághű fegyverhasználattal és lenyűgöző fényvarázslattal. Emelkedj fel a Fénybrigád ranglétráján, hogy úgy új fegyvereket, fejlesztéseket, osztályokat és képességeket oldj fel, miközben azért harcolsz, hogy visszahozd a sötétségben a fényt.
10 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0515
Survivor: Castaway Island - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party - Készülj fel az életbenmaradás egyedülálló próbatételére a Survivor: Castaway Island kalandjátékban, amely a világhírű valóságshow alapján készült. Ahhoz, hogy tovább maradj a versenyben, mint mindenki más, szükséged lesz a túlélő ösztönödre és stratégiai képességeidre, miközben gyorsan fel kell térképezned az ismeretlen, új környezetet.
15 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1523
Dead Cells: Return to Castlevania Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és árkád - Roguelike akció platformjáték a metroidvania zsánerében. Kutasd át a hatalmas, folyamatosan változó várat... Feltételezve, hogy a Dark Souls sorozat ihlette brutális 2D küzdelmekben képes leszel legyőzni annak őrzőjét.
Leárazás
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1514
Agatha Christie Hercule Poirot: The London Case - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - Kísérd Hercule Poirot-t, a fiatal magánnyomozót Londonba egy látszólag egyszerű feladat teljesítése céljából, amely során egy közelgő kiállításra szánt értékes kép elszállítását kell felügyelnie, és oldj meg egy bonyolult új esetet.
14 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0415
Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Az 199X. évet írjuk, és a nukleáris háború elpusztította New York városát, így a polgároknak a túlélésért kell küzdeniük, miközben lázadások és bűnözés borítja el az utcákat. A várost bűnbandák vették át, akik a romok alatt terrorizálják a várost, miközben a teljes uralomért harcolnak.
9 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0412
Super Crazy Rhythm Castle - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat
Leárazás -50 %
4 890 Ft 9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1505
Super Crazy Rhythm Castle - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat - A Super Crazy Rhythm Castle egy kaotikus ritmus kaland! Egy rejtvényekkel teli co-op mashup, amilyenről még soha nem hallottál – dolgozzatok össze, gondolkozzatok a dobozon kívül, miközben megtartod a kombóidat. Egyedül vagy bandában, maximum 3 fővel… Le tudod győzni a várat?
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1255

Számítógépes és konzol játékok

Számítógépes és konzol játékok

A Számítógépes és konzol játékok kategóriában összesen 4810 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó számítógépes és konzol játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább számítógépes és konzol játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb számítógépes és konzol játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: számítógépes és konzol játékok vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ