Alzaboxy Q1 Alza Dny květen

Számítógépes és konzol játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Márkák
Típus
Játék
(3907)
DLC tartalom
(685)
Játékkredit
(137)
Platform
PC
(2001)
Xbox Series X
(1143)
Xbox One
(1135)
PlayStation 5
(870)
Xbox Series S
(720)
Licenc
Doboz
(1960)
Letölthető
(2838)
Kulcs
Steam
(1666)
Xbox Live
(939)
Nintendo eShop
(84)
Origin
(68)
Microsoft Store
(68)
Műfaj
Akció
(2732)
RPG
(779)
Stratégiai
(630)
Szimulátor
(562)
Lövöldözős
(454)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(505)
PlayStation 5 optimalizálás
(430)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(498)
Szöveg
CS
(487)
SK
(9)
EN
(4738)
DE
(3302)
HU
(131)
RU
(974)
UK
(11)
PL
(727)
FR
(1481)
ES
(1293)
IT
(1266)
RO
(3)
VI
(1)
Zh
(325)
KR
(16)
JP
(25)
Szinkron
CS
(38)
SK
(5)
EN
(4476)
DE
(1699)
HU
(16)
RU
(221)
UK
(6)
PL
(131)
FR
(563)
ES
(455)
IT
(449)
RO
(1)
HR
(1)
SL
(1)
VI
(1)
Zh
(53)
KR
(8)
JP
(24)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Számítógépes és konzoljátékok

A számítógépes és konzoljátékok kínálata hihetetlenül változatos. Találhatsz köztük akciót, stratégiait, logikait vagy például, sportjátékot is. Néhány játék felnőtteknek ajánlott, míg a többivel a kisebbek is bátran játszhatnak. A játékot boxban vagy elektronikus verzióban is megveheted - így rögtön a vásárlást követően, egy aktiváló kód formájában kapod meg. A még nem kiadott játékokat előrendelheted, így az elsők között lehetsz, akik a kiadást követően hozzájuk jutnak.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
4 808 termék
Dead Cells: Return to Castlevania Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és árkád - Roguelike akció platformjáték a metroidvania zsánerében. Kutasd át a hatalmas, folyamatosan változó várat... Feltételezve, hogy a Dark Souls sorozat ihlette brutális 2D küzdelmekben képes leszel legyőzni annak őrzőjét.
Leárazás
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1514
Agatha Christie Hercule Poirot: The London Case - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - Kísérd Hercule Poirot-t, a fiatal magánnyomozót Londonba egy látszólag egyszerű feladat teljesítése céljából, amely során egy közelgő kiállításra szánt értékes kép elszállítását kell felügyelnie, és oldj meg egy bonyolult új esetet.
14 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0415
Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Az 199X. évet írjuk, és a nukleáris háború elpusztította New York városát, így a polgároknak a túlélésért kell küzdeniük, miközben lázadások és bűnözés borítja el az utcákat. A várost bűnbandák vették át, akik a romok alatt terrorizálják a várost, miközben a teljes uralomért harcolnak.
9 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0412
Super Crazy Rhythm Castle - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat
Leárazás -50 %
4 890 Ft 9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1505
Super Crazy Rhythm Castle - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat - A Super Crazy Rhythm Castle egy kaotikus ritmus kaland! Egy rejtvényekkel teli co-op mashup, amilyenről még soha nem hallottál – dolgozzatok össze, gondolkozzatok a dobozon kívül, miközben megtartod a kombóidat. Egyedül vagy bandában, maximum 3 fővel… Le tudod győzni a várat?
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1255
Super Crazy Rhythm Castle - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat - A Super Crazy Rhythm Castle egy kaotikus ritmikus kaland! Egy kooperatív fejtörő játék, amilyenről még nem hallottál - működj együtt a többiekkel, gondolkodj kreatívan, és közben tartsd meg a kombót. Szólóban vagy akár hárman..... Be tudjátok venni a várat?
Szuper ár
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0403
Transformers: EarthSpark - Expedition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1504
Days of Doom - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0396
Days of Doom - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1498
Baby Shark: Sing And Swim Party - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád és gyerekeknek - Ússz keresztül a tág óceánon a Cápa Családdal, hogy kiélvezhesd az Fin-tastic Fesztivált. Válassz öt testreszabható karakter közül, és játssz futó vagy ritmikus módban. Énekelj és úszkálj fin-omenális dalokra és jutalmul rengeteg zenei kártyát kapsz, amelyeket hozzáadhatsz az albumodhoz.
11 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1497
Baby Shark: Sing And Swim Party - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád és gyerekeknek - Ússz keresztül a tág óceánon a Cápa Családdal, hogy kiélvezhesd az Fin-tastic Fesztivált. Válassz öt testreszabható karakter közül, és játssz futó vagy ritmikus módban. Énekelj és úszkálj fin-omenális dalokra és jutalmul rengeteg zenei kártyát kapsz, amelyeket hozzáadhatsz az albumodhoz.
Leárazás
12 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0395
Rainbow High Runway Rush - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - Üdvözlünk Rainbow High világában. Mindannyian arra törekszünk, hogy a kreativitáson, a divaton és a barátságon keresztül ragyogóvá váljanak valódi színeink. Ha sikerül teljesítened Rainbow High-t, akkor bármit képes vagy teljesíteni.
15 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0383
Rainbow High Runway Rush - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - Üdvözlünk Rainbow High világában. Mindannyian arra törekszünk, hogy a kreativitáson, a divaton és a barátságon keresztül ragyogóvá váljanak valódi színeink. Ha sikerül teljesítened Rainbow High-t, akkor bármit képes vagy teljesíteni.
16 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0468
Rainbow High Runway Rush - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - Üdvözlünk Rainbow High világában. Mindannyian arra törekszünk, hogy a kreativitáson, a divaton és a barátságon keresztül ragyogóvá váljanak valódi színeink. Ha sikerül teljesítened Rainbow High-t, akkor bármit képes vagy teljesíteni.
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1233
Rainbow High Runway Rush - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - Üdvözlünk Rainbow High világában. Mindannyian arra törekszünk, hogy a kreativitáson, a divaton és a barátságon keresztül ragyogóvá váljanak valódi színeink. Ha sikerül teljesítened Rainbow High-t, akkor bármit képes vagy teljesíteni.
15 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1491
PowerWash Simulator - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A nagy nyomású víz nyugtató hangjára elsodródnak a gondjaid. Építsd ki saját autómosó vállalkozásodat, oldj fel új gépeket, fejlesztéseket és egyéb funkciókat - mindezt az abból fakadó egyszerű elégedettséggel, hogy mindent ragyogóan fényesre mostál.
8 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0370
Gord - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai és kaland - Sötét, kaland-stratégiai játék egy ellenséges, elhagyatott világba ültetve, amelyet a szláv mitológia inspirált.
12 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0369
Killer Frequency - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Bújj egy rádiós műsorvezető szerepébe, és oldd meg a feladványokat a betelefonálók megsegítése érdekében, akiket egy titokzatos gyilkos üldöz. Hogy miképpen állsz a beszélgetésekhez ebben a horror komédiában, a betelefonáló életéről és haláláról dönthet.
11 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1214
Killer Frequency - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Bújj egy rádiós műsorvezető szerepébe, és oldd meg a feladványokat a betelefonálók megsegítése érdekében, akiket egy titokzatos gyilkos üldöz. Hogy miképpen állsz a beszélgetésekhez ebben a horror komédiában, a betelefonáló életéről és haláláról dönthet.
11 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1473
Killer Frequency - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Bújj egy rádiós műsorvezető szerepébe, és oldd meg a feladványokat a betelefonálók megsegítése érdekében, akiket egy titokzatos gyilkos üldöz. Hogy miképpen állsz a beszélgetésekhez ebben a horror komédiában, a betelefonáló életéről és haláláról dönthet.
10 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0443
Super Bomberman R 2 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád és party, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - SUPER BOMBERMAN R, a party battle sorozat legújabb címe! Az új kalandokkal és játék módokkal a sorozat történetének legnagyobb tartalmával rendelkezik!
14 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0350
Super Bomberman R 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és party, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - SUPER BOMBERMAN R, a party battle sorozat legújabb címe! Az új kalandokkal és játék módokkal a sorozat történetének legnagyobb tartalmával rendelkezik!
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1465
Greyhill Incident: Abducted Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Az utóbbi napokban bekövetkezett paranormális aktivitások jelentős növekedése Greyhill város megrémült és most már paranoiás lakóit meggyőzte arról, hogy a földönkívüliek köztük vannak. Senkiben sem bíznak. Greyhill kis negyede fél megszólalni, és a rendőrséghez fordulni, mert attól tartanak, hogy pszichiátriára küldik őket. Csak magukra számítva készülnek fel a harcra, bedeszkázzák az ablakokat és szomszédsági őrséget vezetnek be.
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0408
Anno 1800: Console Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0328

Számítógépes és konzol játékok

Számítógépes és konzol játékok

A Számítógépes és konzol játékok kategóriában összesen 4808 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó számítógépes és konzol játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább számítógépes és konzol játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb számítógépes és konzol játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: számítógépes és konzol játékok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ