A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku MPLA317262

Bethesda Softworks számítógépes és konzol játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(23)
DLC tartalom
(1)
Platform
PC
(5)
PlayStation 5
(5)
PlayStation 4
(5)
Xbox Series X
(8)
Xbox Series S
(1)
Xbox One
(4)
Nintendo Switch
(6)
Licenc
Doboz
(19)
Letölthető
(5)
Kulcs
Steam
(2)
Xbox Live
(1)
Uplay
(1)
GOG.com
(1)
Nintendo eShop
(4)
Műfaj
Akció
(19)
RPG
(9)
Lövöldözős
(12)
Kaland
(2)
Virtuális valóság
(1)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(5)
PlayStation 5 optimalizálás
(1)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(3)
Szöveg
EN
(24)
DE
(14)
RU
(4)
PL
(2)
FR
(5)
ES
(5)
IT
(5)
Szinkron
EN
(23)
DE
(8)
RU
(2)
PL
(2)
FR
(2)
ES
(2)
IT
(2)
Korhatár
16 éves kortól
18 éves kortól
-
Játék és filmsorozat
DOOM
(9)
Fallout
(3)
Indiana Jones
(1)
The Elder Scrolls
(1)
Wolfenstein
(4)

Amennyiben az általad választott Bethesda Softworks számítógépes és konzol játékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó Bethesda Softworks számítógépes és konzol játékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Bethesda Softworks számítógépes és konzol játékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Bethesda Softworks számítógépes és konzol játékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha Bethesda Softworks számítógépes és konzol játékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Bethesda Softworks számítógépes és konzol játékok – típusaik

A leírás elrejtése

Legtöbbet eladott

1.
Doom Eternal - Nintendo Switch Szállításra kész 5 db
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció és lövöldözős - Készülj fel a szörnyek és démonok hordáira. Új és már ismert és bevált fegyverek széles arzenálja segít a megsemmisítésükben.
8 190 Ft

24 termék
4,7
DOOM Slayers Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - a legendás sorozat teljes kiadása - a csomag a DOOM, DOOM II, DOOM 3 és a DOOM (2016) számítógépes játékokat tartalmazza.
Leárazás -20 %
7 890 Ft 9 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX740
5,0
Doom Eternal - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció és lövöldözős - Készülj fel a szörnyek és démonok hordáira. Új és már ismert és bevált fegyverek széles arzenálja segít a megsemmisítésükben.
8 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1183
4,8 10×
Fallout 4 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős - Minden idők legjobb poszt-apokaliptikus RPG játékának régóta várt folytatása!
Szuper ár
2 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO190
4,8
Doom Eternal - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Eljött a legendás FPS játék visszatérésének ideje. Készülj a szörnyek és démonok hordájára. Megsemmisítésükben éppúgy segítséget nyújt a széleskörű és új, akárcsak a már ismerős, jól bevált fegyverarzenál.
Szuper ár
5 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO524
Wolfenstein II: The New Colossus - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció és lövöldözős - Wolfenstein II: The New Colossus a népszerű alternatív történelmi lövöldözős játék folytatása, ahol Németország megnyerte a második világháborút. Hozz létre ellenállási mozgalmat az Egyesült Államok felszabadítására.
Szuper ár
7 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW984
Fallout 3 Game Of The Year Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció, RPG és lövöldözős
4 470 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004927
5,0
Starfield - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az év 2330. Az emberiség túlmerészkedett a Naprendszerünkön, új bolygókat népesített be, és immáron bolygóközi fajként él. A szerény kezdetekkor űrbányászként csatlakozol a Constellationhöz, az űrkutatók utolsó csoportjához, akik ritka leleteket keresnek a galaxisban - hatalmas univerzumot fogsz felfedezni a Bethesda Game Studios legnagyobb és legambiciózusabb játékában.
24 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0074
4,0
Starfield: Premium Edition Upgrade - Xbox Series X
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Az év 2330. Az emberiség túlmerészkedett a Naprendszerünkön, új bolygókat népesített be, és immáron bolygóközi fajként él. A szerény kezdetekkor űrbányászként csatlakozol a Constellationhöz, az űrkutatók utolsó csoportjához, akik ritka leleteket keresnek a galaxisban - hatalmas univerzumot fogsz felfedezni a Bethesda Game Studios legnagyobb és legambiciózusabb játékában. Alapjátékot igényel.
13 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0074peu
Brothers in Arms: Hell's Highway - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Uplay kulcs, műfaja akció
3 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005407
Brothers in Arms: Road to Hill 30 - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, GOG,com kulcs, műfaja akció
3 640 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005408
DOOM - Nintendo Switch Digital
Konzol játék - Nintendo Switch, elektronikus licenc, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció és lövöldözős - Nintendo Switch, elektronikus licenc, kulcs a Nintendo eShophoz, műfaj: akció és lövöldözős
6 980 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005411
Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, műfaja akció, RPG és lövöldözős A Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology mind a hét sikeres játékot (letöltőkóddal) és a hivatalos bővítményeket tartalmazza egy prémium gyűjtői szettben, amely a Fallout 76, Fallout 4: Game of the Year Edition, Fallout 3: Game of the Year Edition, Fallout New Vegas: Ultimate Edition, Fallout Tactics, Fallout 2 és Fallout. A gyűjteményt egy exkluzív mini bomba tokba csomagolták, hallható bomba hanggal kiegészítve.
Előrendelési ár
24 590 Ft
Megjelenés dátuma: április 11, 2024
Termékkód: WG1449
Indiana Jones and the Great Circle - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland és kaland - Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: akció és kaland
Előrendelési ár
30 490 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0479
Marvels Blade - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: akció- és kaland
Előrendelési ár
28 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0471
4,9 15×
Doom Eternal - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A legendás első személyű játék visszatért. Készülj a szörnyek és démonok hordájára. Új és már ismert, bevált fegyverek széles arzenálja segít a megsemmisítésükben.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX545
4,9
The Elder Scrolls V: Skyrim - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - A több mint 200 díjat nyert Skyrim Special Edition játék elképesztő részletgazdagsággal kelti életre az epikus fantasyt. A különleges kiadás tartalmazza a kritikusok által elismert játékot és játékbővítést, valamint számos új funkciót, mint például a felújított grafika és effektusok, az új világítás, a láthatóság mélysége, a tükröződések és még sok más.
20 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW026
5,0
Wolfenstein: Alt History Collection - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Wolfenstein-sorozat összes modern epizódjának gyűjteménye, amely a játékosokat egy epikus kalandba viszi egy komor alternatív történelemben, ahol a nácik világuralomra törtek. Tartalmazza a Wolfenstein New Order, Old Blood, The New Colossus és Youngblood című epizódokat.
Szuper ár
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO813
5,0
DOOM Slayers Collection - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - a legendás sorozat teljes kiadása - a csomag a DOOM, DOOM II, DOOM 3 és a DOOM (2016) számítógépes játékokat tartalmazza.
10 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO685
4,6
Wolfenstein: Alt History Collection - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Wolfenstein sorozat összes modern részének gyűjteménye, amely epikus kalandra hívja a játékosokat egy komor alternatív történet során, amikor a nácik globális uralmat szereztek. Tartalma: Wolfenstein New Order, Old Blood, The New Colossus és Youngblood.
Szuper ár
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX935
5,0
DOOM Slayers Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Az immár legendás sorozat teljes kiadása - a DOOM, DOOM II, DOOM 3 és DOOM (2016) részeket tartalmazza.
22 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW846
5,0
Wolfenstein: The New Order + The Old Blood - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A Wolfenstein: The New Order játék és a Wolfenstein: The Old Blood adatlemez kedvezményes csomagja. B.J. Blazkowicz visszatér a Wolfenstein: The New Order játékban, hogy megmutassa a náciknak, milyen az igazi vereség.
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX485
5,0
DOOM 3: VR Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság - Élvezd a legendás játékot virtuális valóságban, köztük a Resurrection of Evil és a The Lost Mission kiegészítőket is!
9 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX967
5,0
Doom - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja lövöldözős - Egy sokkal erősebb Doom Slayerre (a főszereplőre) számíthatsz, majdnem kétszer annyi ellenségre, és szó szerint a földi pokolra, mindezt Mick Gordon zenéjével kísérve.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW983
4,6
Starfield
PC játék - dobozos változat, műfaja RPG - Az év 2330. Az emberiség túlmerészkedett a Naprendszerünkön, új bolygókat népesített be, és immáron bolygóközi fajként él. A szerény kezdetekkor űrbányászként csatlakozol a Constellationhöz, az űrkutatók utolsó csoportjához, akik ritka leleteket keresnek a galaxisban - hatalmas univerzumot fogsz felfedezni a Bethesda Game Studios legnagyobb és legambiciózusabb játékában.
32 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1092

Bethesda Softworks számítógépes és konzol játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó számítógépes és konzol játékok Bethesda Softworks Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább számítógépes és konzol játékok Bethesda Softworks
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ