Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Szimulátor játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Műfaj
Szimulátor
(398)
Stratégiai
(67)
Versenyzős
(52)
Akció
(37)
Sport
(36)
Szűrés

A szimulátor játékok a videójátékok egyik sajátos műfaját képezik, amely azokat a játékosokat célozza meg, akik tevékenységtől függetlenül valósághű élményt szeretnének átélni. Szeretnéd kipróbálni magad egy szállító repülőgép pilótájaként, farmerként, hivatásos katonaként vagy esetleg teherautó sofőrként? Olvass tovább, hogy megismerd a legnépszerűbb szimulátor játékok kínálatát.

Tovább

Szimulátor játékok, ahol a történetet te magad írod

A szimulátor játékok olyan játékok, amelyeknek általában nincs rögzített forgatókönyvük. Történetüket nagyrészt maguk a játékosok befolyásolják. Ezeknek a játékoknak a végső célja általában az, hogy a játékosok a legjövedelmezőbb cégeket hozzák létre, a legnagyobbak legyenek, egyszóval a legjobbak legyenek bármiben. Az, hogy hogyan jutsz fel a csúcsra, és mennyi idő alatt érsz oda, teljes mértékben a játéktudásodtól függ.


Farming Simulator 22

Farming Simulator 22

i

A Farming Simulator az egyik legnépszerűbb szimulátor játék a műfajban.

A szimulátor játékok minden platformon játszhatóak

A szimulátor játékok PC-re és Xboxra, PlayStationre és Nintendóra is elérhetőek.

i

Útközben is gazdálkodhatsz vagy versenyezhetsz. Nézd meg a szimulátor játékok kínálatát a Nintendo Switch-en.

Szimulátor játékok, ahol a karriered az első

A szakmai szimulátor játékok egyedülálló lehetőséget biztosítanak arra, hogy kipróbáld álmaid szakmáját. Ezeknek a játékoknak a tartalma általában nagyon egyszerű. Küzdd magad egyre feljebb és feljebb egy kezdő pozícióból, építs fel egy sikeres márkát, vásárolj technológiát vagy ingatlanokat, fektess be és keress egy rakás virtuális pénzt.

Gazdálkodj teljes munkaidőben a Farming Simulatorral

A Farming Simulator egy népszerű szimulátor játék, amely minden évben a legújabb kombájnokat, traktorokat és egyéb mezőgazdasági eszközöket adja a játékosok kezébe. De egy virtuális farm vezetése sem sétagalopp. A gazdálkodás minden aspektusáról gondoskodnod kell, a palánták megvásárlásától egészen a betakarításig.

Euro Truck Simulator 2 - Légy az utak királya

Az Euro Truck Simulator 2 egy sikeres szimulátor játék, amely igen széles rajongói bázissal rendelkezik. Az ETS2-ben különböző márkájú teherautók volánja mögé ülhetsz, amelyeket a világ különböző útjain vezethetsz.

Microsoft Flight Simulator, legyél pilóta

A MicroSoft Flight Simulator egyedülálló élményt nyújt a szállító- és teherszállító repülőgépek irányításában. A játék valós helyszínekkel, részletes pilótafülkékkel és hihetetlenül összetett irányítással rendelkezik.

További népszerű hivatás szimulátorok: Car Mechanic Simulator és Surgeon Simulator.

Sport- és verseny szimulátor játékok

Egy másik népszerű kategória a sport és az autóversenyzés világából származó szimulátorok széles skálája. Felejtsd el az egyszerű vezérlést és az arcade vezetést, a sport- vagy versenyszimulátorok keményen megdolgoztatnak majd.

Focimenedzser, tudd meg, milyen egy edző élete

A Football Manager a sportszimulátorok klasszikus képviselője, amely világszerte népszerű a játékosok körében. Egy szakvezető bőrébe bújva kipróbálhatod magad bármelyik futballklub irányításában, és csak rajtad múlik, hogy bekerülsz-e a hírességek csarnokába, vagy egy szezon után állás nélkül maradsz.

i

A Forma-1, a MotoGP és a WRC is rendelkezik saját licencelt szimulátorral.

Katonai szimulátorok kifinomult háborús technológiával

Az Arma 3-hoz hasonló katonai szimulátor játékok egyedülálló betekintést nyújtanak az egyszerű katonák és a nélkülözhetetlen tábornokok életébe. Ezek a játékok gyakran kifinomult ballisztikát, tankok, repülőgépek és egyéb felszerelések hű modelljeit vagy hatalmas térképeket kínálnak. A többjátékos mód és a játékosok közötti kommunikáció általában kulcsszerepet játszik.

A legsikeresebb életszimulátor, avagy a The Sims varázsa

Az életszimulátorok sajátossága, hogy nincs mit megnyerned. Az olyan játékok, mint a The Sims, lehetővé teszik, hogy a játékban szereplő karakterek sorsát tetszés szerint alakítsuk. Megbirkózik a szimed egy új munkával? Meg tud tanulni gitározni? Családot alapít majd?


The Sims 4

The Sims 4


Építős szimulátor játékok és a Tycoon sorozat - a szimuláció és a stratégia kombinációi

Az olyan címek, mint a Zoo Tycoon, a Jurrasic World Evolution, a Kerbal Space Program, a Tropico vagy a PC Building Simulator egyszerre rendelkeznek a szimulációs és a stratégiai játékok jellemzőivel. Ezekben a játékokban előre meghatározott feladatok vagy küldetések vannak, amelyeket teljesítened kell. Az azonban már csak rajtad múlik, hogyan oldod meg őket.

Más műfajban szeretnél játszani? Nézd meg az összes PC-s és konzolos játékot.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
398 termék
The Sims 4: Seasons - PC
Videójáték kiegészítő / DLC - dobozos változat, Steam kulcs, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához - kutyákkal és macskákkal jobb az élet. Alkoss különféle kutyákat és macskákat, vidd el őket a simjeid otthonába, és változtasd meg ezzel örökre az életüket, vagy gondoskodj a simek kis kedvenceiről állatorvosként.
12 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG449lHU
Pro Cycling Manager 2023
PC játék - dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Egy profi kerékpárosokból álló csapat irányítása: költségvetések meghatározása, fiatal tehetségek toborzása, versenyzők edzése és versenystratégiák kialakítása. Küzdj a helyezésekért, és juss a világranglista élére.
9 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1405
Flashing Lights: Police - Fire - EMS
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és szimulátor - Csatlakozz a rendőrséghez, a tűzoltókhoz és a mentősökhöz a nyílt világban zajló szolgálatspecifikus küldetéseken ebben a magával ragadó szimulátorban, amely egyjátékos vagy akár 10 fős kooperatív játékban játszható. Oldj meg kétségbeejtő autóbaleseteket, vadássz halálos tüzekre és diagnosztizálj súlyos sérüléseket.
7 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1404
5,0
Chef Life: A Restaurant Simulator Al Forno Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja szimulátor - Hozd létre és vezesd álmaid éttermét! Étlap, bevásárlás, díszítés, személyzet, felszerelés, vendégek... és ne feledkezz meg az igazi főzésről sem! Tapasztald meg egy étteremtulajdonos mindennapjait, és nyerj díjakat a Michelin útmutatótól.
10 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1332
5,0
Cityconomy
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor
4 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG566
4,3
Train Fever
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - Rail Simulator egy kereskedelmi játék - egy modern Transport Tycoon eljárási tartalommal és kifinomult szimulációs központja
3 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG480
4,4
Farming Simulator 2013 CZ - Hivatalos Datadisk 2
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - hivatalos Farming Simulator 2013 bővítmény /futtatásához szükséges/, Lindner, Marshall, Vaderstad gépek és berendezések, videós képzés moddereknek, dedikált szerverek támogatása
4 060 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG176h4
5,0
EVERSPACE 2: Stellar Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és szimulátor - Ülj be egy fürge űrvadászgép pilótaülésébe, vívj ádáz csatákat, teljesíts brutális kihívásokat és részesülj mesés jutalmi zsákmányban.
13 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0365
4,0
TransOcean - The Shipping Company
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - 55 kikötő, 22 típusú árucikk, 20 féle realisztikus hajótípus- Váljon a modern idől Onassis-ává!
3 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG481
1,5
Taxi Life: A City Driving Simulator - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Miután megérkezel Barcelonába, semmi mással, mint egy autóval és az álmaiddalal járod a híres város forgalmas utcáit, és viszed az utasokat A-ból B-be, hibátlan szolgáltatást nyújtva nekik. Be kell tartanod a közlekedési szabályokat, meg kell küzdened a türelmetlen turistákkal, a változékony időjárással és a csúcsforgalommal.
Leárazás -9 %
11 490 Ft 12 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0466
Ace Combat 7: Skies Unknown - Top Gun Maverick Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Légy egy igazi ász pilóta és repülj a fotorealisztikus égboltra a repülés- és harci szimulátorok legújabb sorozatában: az ACE COMBAT-ban. Semmi sem veri azt az érzést, amikor 360 fokos szabadsággal szárnyalsz a levegőben, és a repülési és harci ösztöneidre hagyatkozva bármilyen nehézségek között lelőheted az ellenséget.
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0291
PowerWash Simulator - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A nagy nyomású víz nyugtató hangjára elsodródnak a gondjaid. Építsd ki saját autómosó vállalkozásodat, oldj fel új gépeket, fejlesztéseket és egyéb funkciókat - mindezt az abból fakadó egyszerű elégedettséggel, hogy mindent ragyogóan fényesre mostál.
8 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0370
Urban Empire
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - megjelenés: 2017. január 20.
4 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG659
PowerWash Simulator - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - A nagy nyomású víz nyugtató hangjára elsodródnak a gondjaid. Építsd ki saját autómosó vállalkozásodat, oldj fel új gépeket, fejlesztéseket és egyéb funkciókat - mindezt az abból fakadó egyszerű elégedettséggel, hogy mindent ragyogóan fényesre mostál.
8 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1225

Szimulátor játékok

Szimulátor játékok

A Szimulátor játékok kategóriában összesen 398 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szimulátor játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szimulátor játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szimulátor játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szimulátor játékok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ