Alzaboxy Q1 F124

Szimulátor játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Műfaj
Szimulátor
(401)
Stratégiai
(66)
Versenyzős
(52)
Akció
(36)
Sport
(36)
Szűrés

A szimulátor játékok a videójátékok egyik sajátos műfaját képezik, amely azokat a játékosokat célozza meg, akik tevékenységtől függetlenül valósághű élményt szeretnének átélni. Szeretnéd kipróbálni magad egy szállító repülőgép pilótájaként, farmerként, hivatásos katonaként vagy esetleg teherautó sofőrként? Olvass tovább, hogy megismerd a legnépszerűbb szimulátor játékok kínálatát.

Tovább

Szimulátor játékok, ahol a történetet te magad írod

A szimulátor játékok olyan játékok, amelyeknek általában nincs rögzített forgatókönyvük. Történetüket nagyrészt maguk a játékosok befolyásolják. Ezeknek a játékoknak a végső célja általában az, hogy a játékosok a legjövedelmezőbb cégeket hozzák létre, a legnagyobbak legyenek, egyszóval a legjobbak legyenek bármiben. Az, hogy hogyan jutsz fel a csúcsra, és mennyi idő alatt érsz oda, teljes mértékben a játéktudásodtól függ.


Farming Simulator 22

Farming Simulator 22

i

A Farming Simulator az egyik legnépszerűbb szimulátor játék a műfajban.

A szimulátor játékok minden platformon játszhatóak

A szimulátor játékok PC-re és Xboxra, PlayStationre és Nintendóra is elérhetőek.

i

Útközben is gazdálkodhatsz vagy versenyezhetsz. Nézd meg a szimulátor játékok kínálatát a Nintendo Switch-en.

Szimulátor játékok, ahol a karriered az első

A szakmai szimulátor játékok egyedülálló lehetőséget biztosítanak arra, hogy kipróbáld álmaid szakmáját. Ezeknek a játékoknak a tartalma általában nagyon egyszerű. Küzdd magad egyre feljebb és feljebb egy kezdő pozícióból, építs fel egy sikeres márkát, vásárolj technológiát vagy ingatlanokat, fektess be és keress egy rakás virtuális pénzt.

Gazdálkodj teljes munkaidőben a Farming Simulatorral

A Farming Simulator egy népszerű szimulátor játék, amely minden évben a legújabb kombájnokat, traktorokat és egyéb mezőgazdasági eszközöket adja a játékosok kezébe. De egy virtuális farm vezetése sem sétagalopp. A gazdálkodás minden aspektusáról gondoskodnod kell, a palánták megvásárlásától egészen a betakarításig.

Euro Truck Simulator 2 - Légy az utak királya

Az Euro Truck Simulator 2 egy sikeres szimulátor játék, amely igen széles rajongói bázissal rendelkezik. Az ETS2-ben különböző márkájú teherautók volánja mögé ülhetsz, amelyeket a világ különböző útjain vezethetsz.

Microsoft Flight Simulator, legyél pilóta

A MicroSoft Flight Simulator egyedülálló élményt nyújt a szállító- és teherszállító repülőgépek irányításában. A játék valós helyszínekkel, részletes pilótafülkékkel és hihetetlenül összetett irányítással rendelkezik.

További népszerű hivatás szimulátorok: Car Mechanic Simulator és Surgeon Simulator.

Sport- és verseny szimulátor játékok

Egy másik népszerű kategória a sport és az autóversenyzés világából származó szimulátorok széles skálája. Felejtsd el az egyszerű vezérlést és az arcade vezetést, a sport- vagy versenyszimulátorok keményen megdolgoztatnak majd.

Focimenedzser, tudd meg, milyen egy edző élete

A Football Manager a sportszimulátorok klasszikus képviselője, amely világszerte népszerű a játékosok körében. Egy szakvezető bőrébe bújva kipróbálhatod magad bármelyik futballklub irányításában, és csak rajtad múlik, hogy bekerülsz-e a hírességek csarnokába, vagy egy szezon után állás nélkül maradsz.

i

A Forma-1, a MotoGP és a WRC is rendelkezik saját licencelt szimulátorral.

Katonai szimulátorok kifinomult háborús technológiával

Az Arma 3-hoz hasonló katonai szimulátor játékok egyedülálló betekintést nyújtanak az egyszerű katonák és a nélkülözhetetlen tábornokok életébe. Ezek a játékok gyakran kifinomult ballisztikát, tankok, repülőgépek és egyéb felszerelések hű modelljeit vagy hatalmas térképeket kínálnak. A többjátékos mód és a játékosok közötti kommunikáció általában kulcsszerepet játszik.

A legsikeresebb életszimulátor, avagy a The Sims varázsa

Az életszimulátorok sajátossága, hogy nincs mit megnyerned. Az olyan játékok, mint a The Sims, lehetővé teszik, hogy a játékban szereplő karakterek sorsát tetszés szerint alakítsuk. Megbirkózik a szimed egy új munkával? Meg tud tanulni gitározni? Családot alapít majd?


The Sims 4

The Sims 4


Építős szimulátor játékok és a Tycoon sorozat - a szimuláció és a stratégia kombinációi

Az olyan címek, mint a Zoo Tycoon, a Jurrasic World Evolution, a Kerbal Space Program, a Tropico vagy a PC Building Simulator egyszerre rendelkeznek a szimulációs és a stratégiai játékok jellemzőivel. Ezekben a játékokban előre meghatározott feladatok vagy küldetések vannak, amelyeket teljesítened kell. Az azonban már csak rajtad múlik, hogyan oldod meg őket.

Más műfajban szeretnél játszani? Nézd meg az összes PC-s és konzolos játékot.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
401 termék
WRC 10 The Official Game - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: szimulátor és versenyzős - A bajnokság 50. évfordulóját ünneplő WRC 10 tele van új tartalmakkal és szenzációkkal. Idézd fel a legizgalmasabb pillanatokat 1973-tól napjainkig! A WRC 10 History Mode 19 történelmi eseményen keresztül teszi próbára vezetési tehetségedet, ahol alkalmazkodnod kell az adott időszak versenyzési körülményeihez.
14 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0042
4,7
SnowRunner - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Készülj fel egy soha nem látott offroad élményre! Ülj be a nagy teljesítményű járművek volánja mögé, és küzdj meg az extrém nyílt környezetben a történelem legfejlettebb off-road szimulációjával. Vezess 40 járművet olyan márkáktól, mint a Ford, a Chevrolet és a Freightliner, és taposs a gázba a vad, nyílt világ terepén.
10 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO652
Train Sim World 3 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Hódítsd meg Amerika hegyeit, miközben hihetetlen terheket cipelsz a vasparipákon, rekordidő alatt juttatod el az ingázókat az Egyesült Királyság fővárosából a munkahelyükre, és száguldasz az államok között a német expresszek fedélzetén. A kreatív eszközökkel a saját módszereid szerint játszhatsz. Vedd át az irányítást a mozdonyok felett a Train Sim Worldben.
18 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0276
Jurassic World Evolution 2 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - A játék folytatása egy új, lebilincselő történeti kampányt, nagyszerű új funkciókat és elképesztő új dinoszauruszokat kínál, amelyek hihetetlenül valóságosnak és élethűnek tűnnek. Ha ehhez hozzáadod a kibővített építési lehetőségeket és a több testreszabási lehetőséget, akkor egy még nagyobb, jobb és hitelesebb Jurassic World játékot kapsz.
16 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0123
5,0
Project CARS 3 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A játék továbbfejlesztett fizikai modellt, átalakított kampányt, aszinkron multiplayer játékot és több száz közúti és versenyautót kínál különböző világmárkáktól.
14 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX849
3,0
Tour de France 2020 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és szimulátor
5 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX811
Bear and Breakfast - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és szimulátor - A Bear and Breakfast egy kedélyes hangulatú menedzserszimulátor és kalandjáték, amelyben egy jó szándékú medve bőrébe bújhatsz, aki szeretné sikerre vinni az erdő közepén nyitott panzióját. Hank és barátai egy elhagyatott kunyhóra lelnek az erdőben, és tinédzserkori találékonyságuknak köszönhetően egy különleges panzióvá alakítják a gyanútlan turisták számára.
12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1262
The Sims 4: Horse Ranch
Videójáték kiegészítő / DLC - dobozos változat, Origin kulcs, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához
Szuper ár
6 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG449uhu
Session: Skate Sim - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - A Session: Skate Simet a gördeszkázás aranykora, az 1990-es évek ihlette. Lehetővé teszi az igazi gördeszkás kultúra megtapasztalását. Nincs pontozás, csak te, a helyed és a képzeleted!
8 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1168
5,0
Carnival Games - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor, árkád és party - Nagyszerű szórakozás az egész család számára. A játék a teljes sorozat legnépszerűbb minijátékai mellett vadonatújakat is tartalmaz. Akár három barátoddal együtt belevághatsz a kalandba, legyen szó baseballról, süteménytorony-építésről vagy lovaglásról. Válogass kedvedre a húsz különféle játék közül, amikért jegyeket kapsz, amelyeket a játékbeli avatárod ruháira fordíthatsz.
9 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX585
The Sims 4: For Rent
Videójáték kiegészítő / DLC - dobozos változat, Origin kulcs, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Barátkozz össze a szomszédokkal. Szó szerint. Többcsaládos telkek várnak rád, hogy bérlőként vagy bérbeadóként játszhatsz a The Sims™ 4 bérlakásos bővítménnyel.
Szuper ár
6 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG449vhu
Two Point Campus Enrolment Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - A játékban a feladatod egy középiskolai campus felépítése és működtetése, ahol a döntéseid befolyásolják az iskolába felvett diákok és az alkalmazott személyzet életét.
Szuper ár
12 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1138
Harvest Moon The Winds of Anthos - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG, szimulátor és kaland
16 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1317
Under The Waves - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Narrációs kalandjáték, melynek témája a gyász elsöprő ereje. Az Északi-tenger mélyén, egy techno-futurisztikus, az 1970-es években játszódó filmben Stan, a hivatásos búvár küzd, hogy túljusson egy nagy veszteségen, s új jövőbe kezdjen.
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0273
Chef Life: A Restaurant Simulator - Al Forno Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Hozd létre és vezesd álmaid éttermét! Étlap, bevásárlás, díszítés, személyzet, felszerelés, vendégek... és ne feledkezzünk meg az igazi főzésről sem! Ismerd meg egy vendéglős mindennapjait, és nyerj Michelin csillagot.
10 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0220
Lawn Mowing Simulator: Landmark Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja szimulátor - Tapasztald meg a fűnyírás szépségét és részletességét a brit vidéken a Lawn Mowing Simulatorban, amely az egyetlen szimulátor, amely létező, autentikus, licencelt fűnyírók széles választékának irányítását adja a játékosok kezébe. Nyírd a füvet nagy presztízsű gyártók gépeivel!
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1337
Bus Simulator: City Ride - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor
12 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1152
Firefighting Simulator: The Squad - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Kapcsold be a tűzoltóautó szirénáját, ragadj meg egy tömlőt, és olts el valósághű tüzeket és ments életeket. Fedezz fel több mint 30 különböző helyszínt, amelyeket Észak-Amerika nyugati partja ihletett.
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0342
Legendary Fishing - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja szimulátor - Válaszd ki a bedobás módját, és javíts a képességeiden három különböző módban. Egyre nagyobb kihívásokat kereshetsz, vagy versenyezhetsz a barátaiddal, de lazíthatsz zen módban, mindig van választásod, és rengeteg hal vár rád. Dobd be a csalit, akassz horogra egy halat, és húzd ki.
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW104
Way of the Hunter Hunting Season One - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat, műfaja szimulátor és lövöldözős - A Way of the Hunter hatalmas világa lehetővé teszi a számodra, hogy figyelemmel kísérj számos vadász történetet szerte a világban, elsajátítsd az etikus vadászat kihívásait, és megold az etikátlan viselkedés összetett eseteit. Szabadon is vadászhatsz és felfedezheted Észak-Amerika, Európa és Afrika lélegzetelállító tájait.
9 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0452
Session: Skate Sim - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - A Session Skate Sim játék a gördeszkázás aranykora, az 1990-es évek ihlette; lehetővé teszi az igazi gördeszkás kultúra megtapasztalását; nincs pontozás, csak te, a hely és a képzeleted!
8 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0219
Dakar Desert Rally - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Dakar Desert Rally a bolygó legnagyobb Amaury Sport Organization rally versenyeinek hiteles sebességét és izgalmát hozza el, a világ vezető gyártóinak licencelt járműveinek teljes választékával, beleértve a motorokat, autókat, teherautókat, ATV-ket és SSV-ket is.
14 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0172b
Farming Simulator 22 - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Bújj bele egy modern farmer szerepébe, és építsd fel kreatívan farmodat három különböző amerikai és európai környezetben. A Farming Simulator 22 a mezőgazdaságra, állattenyésztésre és erdőgazdálkodásra összpontosító mezőgazdasági tevékenységek hatalmas választékát kínálja - most az évszakok csodálatos kiegészítésével.
22 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1112hu
BRATZ: Flaunt Your Fashion - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és party - Kezd a szülővárosodban, Stilesville-ben, válaszd ki a karakteredet az eredeti Bratz csapatból – Yasmin, Cloe, Jade, vagy Sasha – és kövesd a legnagyobb sztorikat, vállalj el küldetéseket, hogy segíts az új barátoknak és játssz szórakoztató, szemtelenségekkel teli minijátékokkal!
12 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0279

Szimulátor játékok

Szimulátor játékok

A Szimulátor játékok kategóriában összesen 401 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szimulátor játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szimulátor játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szimulátor játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szimulátor játékok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ