Doručení zdarma Alzaboxy

Szimulátor játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Műfaj
Szimulátor
(401)
Stratégiai
(66)
Versenyzős
(52)
Akció
(36)
Sport
(36)
Szűrés

A szimulátor játékok a videójátékok egyik sajátos műfaját képezik, amely azokat a játékosokat célozza meg, akik tevékenységtől függetlenül valósághű élményt szeretnének átélni. Szeretnéd kipróbálni magad egy szállító repülőgép pilótájaként, farmerként, hivatásos katonaként vagy esetleg teherautó sofőrként? Olvass tovább, hogy megismerd a legnépszerűbb szimulátor játékok kínálatát.

Tovább

Szimulátor játékok, ahol a történetet te magad írod

A szimulátor játékok olyan játékok, amelyeknek általában nincs rögzített forgatókönyvük. Történetüket nagyrészt maguk a játékosok befolyásolják. Ezeknek a játékoknak a végső célja általában az, hogy a játékosok a legjövedelmezőbb cégeket hozzák létre, a legnagyobbak legyenek, egyszóval a legjobbak legyenek bármiben. Az, hogy hogyan jutsz fel a csúcsra, és mennyi idő alatt érsz oda, teljes mértékben a játéktudásodtól függ.


Farming Simulator 22

Farming Simulator 22

i

A Farming Simulator az egyik legnépszerűbb szimulátor játék a műfajban.

A szimulátor játékok minden platformon játszhatóak

A szimulátor játékok PC-re és Xboxra, PlayStationre és Nintendóra is elérhetőek.

i

Útközben is gazdálkodhatsz vagy versenyezhetsz. Nézd meg a szimulátor játékok kínálatát a Nintendo Switch-en.

Szimulátor játékok, ahol a karriered az első

A szakmai szimulátor játékok egyedülálló lehetőséget biztosítanak arra, hogy kipróbáld álmaid szakmáját. Ezeknek a játékoknak a tartalma általában nagyon egyszerű. Küzdd magad egyre feljebb és feljebb egy kezdő pozícióból, építs fel egy sikeres márkát, vásárolj technológiát vagy ingatlanokat, fektess be és keress egy rakás virtuális pénzt.

Gazdálkodj teljes munkaidőben a Farming Simulatorral

A Farming Simulator egy népszerű szimulátor játék, amely minden évben a legújabb kombájnokat, traktorokat és egyéb mezőgazdasági eszközöket adja a játékosok kezébe. De egy virtuális farm vezetése sem sétagalopp. A gazdálkodás minden aspektusáról gondoskodnod kell, a palánták megvásárlásától egészen a betakarításig.

Euro Truck Simulator 2 - Légy az utak királya

Az Euro Truck Simulator 2 egy sikeres szimulátor játék, amely igen széles rajongói bázissal rendelkezik. Az ETS2-ben különböző márkájú teherautók volánja mögé ülhetsz, amelyeket a világ különböző útjain vezethetsz.

Microsoft Flight Simulator, legyél pilóta

A MicroSoft Flight Simulator egyedülálló élményt nyújt a szállító- és teherszállító repülőgépek irányításában. A játék valós helyszínekkel, részletes pilótafülkékkel és hihetetlenül összetett irányítással rendelkezik.

További népszerű hivatás szimulátorok: Car Mechanic Simulator és Surgeon Simulator.

Sport- és verseny szimulátor játékok

Egy másik népszerű kategória a sport és az autóversenyzés világából származó szimulátorok széles skálája. Felejtsd el az egyszerű vezérlést és az arcade vezetést, a sport- vagy versenyszimulátorok keményen megdolgoztatnak majd.

Focimenedzser, tudd meg, milyen egy edző élete

A Football Manager a sportszimulátorok klasszikus képviselője, amely világszerte népszerű a játékosok körében. Egy szakvezető bőrébe bújva kipróbálhatod magad bármelyik futballklub irányításában, és csak rajtad múlik, hogy bekerülsz-e a hírességek csarnokába, vagy egy szezon után állás nélkül maradsz.

i

A Forma-1, a MotoGP és a WRC is rendelkezik saját licencelt szimulátorral.

Katonai szimulátorok kifinomult háborús technológiával

Az Arma 3-hoz hasonló katonai szimulátor játékok egyedülálló betekintést nyújtanak az egyszerű katonák és a nélkülözhetetlen tábornokok életébe. Ezek a játékok gyakran kifinomult ballisztikát, tankok, repülőgépek és egyéb felszerelések hű modelljeit vagy hatalmas térképeket kínálnak. A többjátékos mód és a játékosok közötti kommunikáció általában kulcsszerepet játszik.

A legsikeresebb életszimulátor, avagy a The Sims varázsa

Az életszimulátorok sajátossága, hogy nincs mit megnyerned. Az olyan játékok, mint a The Sims, lehetővé teszik, hogy a játékban szereplő karakterek sorsát tetszés szerint alakítsuk. Megbirkózik a szimed egy új munkával? Meg tud tanulni gitározni? Családot alapít majd?


The Sims 4

The Sims 4


Építős szimulátor játékok és a Tycoon sorozat - a szimuláció és a stratégia kombinációi

Az olyan címek, mint a Zoo Tycoon, a Jurrasic World Evolution, a Kerbal Space Program, a Tropico vagy a PC Building Simulator egyszerre rendelkeznek a szimulációs és a stratégiai játékok jellemzőivel. Ezekben a játékokban előre meghatározott feladatok vagy küldetések vannak, amelyeket teljesítened kell. Az azonban már csak rajtad múlik, hogyan oldod meg őket.

Más műfajban szeretnél játszani? Nézd meg az összes PC-s és konzolos játékot.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
401 termék
5,0
WRC 10 The Official Game - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A bajnokság 50. évfordulóját ünneplő WRC 10 tele van új tartalmakkal és szenzációkkal. Idézd fel a legizgalmasabb pillanatokat 1973-tól napjainkig! A WRC 10 History Mode 19 történelmi eseményen keresztül teszi próbára vezetési tehetségedet, ahol alkalmazkodnod kell az adott időszak versenyzési körülményeihez.
14 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO855
5,0
Cities: Skylines II Day One Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - Építs várost az alapoktól és változtasd egy olyan sikeres metropolisszá, amelyet csak te tudsz elképzelni. Egy ekkora léptékű építkezésben még sosem volt részed. A részletesen kidolgozott szimulációnak és az elő gazdaságnak köszönhetően a Cities: Skylines II a korlátlan világépítés lehetőséget hozza el.
18 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1418
MotoGP 24: Day One Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A hivatalos 2024-es bajnokság a kezedben új funkciókkal, rivalizálással és online versenyekkel. Pattanj motorodra, küzdj meg minden akadállyal az utad során, és élvezd a MotoGP legutóbbi szezonjának hivatalos tartalmát. Akár tapasztalt veterán vagy, akár csak most kezded, a MotoGP 24 izgalmas élményt nyújt.
18 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0497
5,0
Farming Simulator 19: Ambassador Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Élvezd a valaha volt legteljesebb gazdálkodási élményt. Légy modern gazdálkodó, és fejleszd a farmodat három hatalmas amerikai és európai környezetben, tele izgalmas új mezőgazdasági tevékenységekkel, növényekkel és állatokkal. Irányíts több mint 475 autentikus gépet és szerszámot, köztük John Deere-t, Case IH-t és még sok más gépet is.
15 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX482ae
4,8
WRC 7 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Autóversenyzős játék hivatalos autókkal, lenyűgöző fizikával, osztott-képernyős multiplayer, eSports WRC.
8 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX420
4,0
NBA 2K24 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor
19 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1257
5,0
Farming Simulator 22: Premium Expansion
Videójáték kiegészítő / DLC - dobozos változat, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Elevenítsd fel a Farming Simulator 22 játékélményt a Premium Expansion kiegészítéssel, és termessz friss zöldségeket egy vadonatúj térképen! Használd ki a speciális eszközöket a vetéshez, betakarításhoz és szállításhoz – és örülj az új márkáknak, gyártási láncoknak és még sok másnak.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1422prE
4,7
Session: Skate Sim - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - A Session: Skate Sim játékot a gördeszkázás aranykora, az 1990-es évek ihlette. Lehetővé teszi számodra az igazi gördeszkás kultúra megtapasztalását. Nincs pontozás, csak te, a te helyed és a képzeleted!
11 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1331
3,0
My Universe: Pets Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor és gyerekeknek - Váltsd valóra az álmod, és nyiss saját állatorvosi rendelőt! Válassz karaktert, alakítsd kinézetét hozzád hasonlóra, és siess négylábú pácienseid segítségére.
17 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1191
Tropico 6 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - Nagy szigetcsoportért leszel felelős, hidakat építesz és összekötöd a szigeteidet, valamint új közlekedési eszközöket és infrastruktúrát használsz. Küldd a trópusi lakosaidat portyázni, hogy ellopják a világ csodáit, köztük a Szabadság-szobrot és az Eiffel-tornyot. Módosítsd a palotát saját ízlésed szerint, beszélj a választások előtt az erkélyéről a néphez, és nyerd el alattvalóid jóindulatát.
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0189
5,0
Farming Simulator 22 Beacon Light + ERO Grapeliner DLC
Videójáték kiegészítő / DLC - dobozos változat, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Azon PC játékosoknak, akik szeretik a színes atmoszférát, örömet fog okozni a hivatalos Farming Simulator figyelmeztető jelzőfény. Ezen narancsszínű jelzőfény, amelyet általában traktorokra és egyéb gépjárművekre illesztenek, reagál a gépjárművekre a kompatibilis játékokban, mint például a Farming Simulator 22. USB segítségével csatlakoztatható a számítógéphez. Miután ez megtörtént a játékon belüli virtuális fényjelző bekapcsolásával a fényjelző is világítani kezd. Minden egyes fényjelzőhöz ERO Grapeliner Series 7000 letöltő kód van mellékelve.
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1318bl
5,0
X-Plane 12
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - dobozos változat, műfaja szimulátor
27 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1399
5,0
Farming Simulator 22: Platinum Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - A kiterjedt alapjáték mellett a Platinum Edition tartalmazza a teljesen új Platinum Expansiont, amely kiegészül a Silverrun Foresttel, egy új térképpel, amelyet Észak-Amerika északnyugati része ihletett, sűrűn erdős tájjal és új lehetőségekkel.
16 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0082pe
1,5
Taxi Life: A City Driving Simulator - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Miután megérkezel Barcelonába, semmi mással, mint egy autóval és az álmaiddalal járod a híres város forgalmas utcáit, és viszed az utasokat A-ból B-be, hibátlan szolgáltatást nyújtva nekik. Be kell tartanod a közlekedési szabályokat, meg kell küzdened a türelmetlen turistákkal, a változékony időjárással és a csúcsforgalommal.
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0466
4,0 11×
Farming Simulator 22 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Bújj egy modern farmer szerepébe és építsd ki kreatív módon a farmodat három különböző amerikai és európai környezetben. A Farming Simulator 22 rengeteg mezőgazdasági tevékenységgel szolgál, amelyek földművelésre, állattenyésztésre és erdőgazdálkodásra összpontosulnak – most az évszakok formájában érkező kiegészítéssel.
16 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1112
4,0
BRATZ: Flaunt Your Fashion - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor és party - Kezdd a szülővárosodban, Stilesville-ben, válaszd ki a karakteredet az eredeti Bratz csapatból – Yasmin, Cloe, Jade, vagy Sasha – és kövesd a legnagyobb sztorikat, vállalj el küldetéseket, hogy segíts az új barátoknak és játssz szórakoztató, szemtelenségekkel teli minijátékokkal!
12 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1116
5,0
RIDE 4 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai, szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A játék változatosabb karriert, dinamikusabb időjárást, új endurance módot és számos újdonságot kínál.
14 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO747
4,4
Two Point Hospital: Jumbo Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - Építs egy korszerű kórházat, és tervezd meg Two Point County legszebb és legjobban felszerelt egészségügyi központját. A JUMBO Edition tartalmazza az alapjátékot, négy bővítést és két csomag terméket, így összesen 27 kórházat, 189 betegséget és rengeteg felszerelést találsz.
8 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX960
5,0
Ace Combat 7: Skies Unknown - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja szimulátor és virtuális valóság, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Ebben az egyedülálló repülőszimulátorban félelmetes gépek pilótafülkéjébe szállhatsz be, és a légtér feletti uralomért küzdhetsz.
7 990 Ft 8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX451
5,0
The Hunter - Call Of The Wild 2019 Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A vadászat legrészletesebben kidolgozott élményét nyújtja, amelyet valaha megalkottak. Lépj be egy, gyönyörű, nyílt világba, amely élőlényekkel teli. Van itt fenséges szarvasoktól és csodálatos bölényektől kezdve számtalan madár, apró állat és rovar.
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX605
5,0
Two Point Hospital - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX639
5,0
American Truck Simulator: Új-Mexikó
Videójáték kiegészítő - elektronikus licenc, magyar felirat, műfaj: szimulátor, - Bővítmény az American Truck Simulator játékhoz. Menj Arizona keleti határához. Albaquerque vagy Santa Fe városok bizonyára örömet fognak okozni, és természetesen néhány helyi látnivaló egyaránt. Új járművek, pihenőhelyek, gyárak, rádióállomások és sok más egyéb.
3 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1023
4,8 55×
Far Cry 5 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, szimulátor és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A hatalmas Far Cry 5 világban letesztelheted a kreativitásodat és korlátaidat az eddigi legnagyobb ellenséggel szemben, amit a Far Cry valaha is látott. Légy Te a reménysugár Hope County minden lakosa számára.
8 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX2381
5,0
Farming Simulator 17 - Hivatalos bővítmény 2
Videójáték kiegészítő / DLC - dobozos változat, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához - a farmhoz most 37 új járművet, mezőgazdasági gépet és 10 új márkát kapsz. Új traktorok, fűnyírók, kombájnok és más gépek segítségével fejlesztheted tökélyre a gazdaságot. Ülj be Big Bud legnagyobb traktorába, és fedezd fel az olyan gyártók mezőgazdasági gépeit, mint a KUHN, az AGRISEM, a BEDNAR és a Seed Hawk. Próbáld ki a ROPA Tiger 6 cukorrépa-betakarító és a ROPA Keller 2 krumpliszedő gépet.
3 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1047

Szimulátor játékok

Szimulátor játékok

A Szimulátor játékok kategóriában összesen 401 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szimulátor játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szimulátor játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szimulátor játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szimulátor játékok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ