A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

GIGABYTE AORUS Z390 MASTER

Termékkatalógus
GIGABYTE AORUS Z390 MASTER
4,9 8 értékelés
Alaplap - Intel 1151 Coffee Lake, Intel Z390 lapkakészlet, 3× PCIe x16, 3× PCIe x1, 4× RAM slot, DDR4, 4266 MHz (OC), 6× SATA III, 3 db M.2, USB 3.1 Gen 2, USB-C, LAN, WiFi, HDMI, 7.1 hangkártya, RGB háttérvilágítás, ATX alaplap formátum
Kód:  AGZ390a2 Termékszám:  Z390 AORUS MASTER Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE AORUS Z390 MASTER

Az új Coffee Lake processzorok alapjaiban változtatják meg az asztali gépek működését. Használatukhoz olyan alaplapra van szükség, amely rendelkezik 1151-es foglalattal, és Intel Z390-es lapkakészletet használ. Az ilyen alaplap garantáltan támogatja az új, 9. generációs Intel Coffee Lake processzorokat. A Gigabyte Aorus Z390 MASTER ATX alaplap a legigényesebb felhasználók és a tapasztalt overclockerek számára készült, akik gépükből a legjobb teljesítményt szeretnék kihozni.

A Gigabyte Aorus Z390 MASTER alaplap legfontosabb tulajdonságai

  • 8. és 9. generációs Intel Coffee Lake processzorokhoz készült
  • Tartalmazza a modern csatlakozófelületeket, így az M.2 vagy az USB 3.1 Gen 2 Type-C portokat is
  • NVIDIA SLI vagy AMD CrossFire módban több videokártya is csatlakoztatható hozzá
  • Az Intel Gigabit LAN és a kapcsolat-optimalizáló alkalmazás segítségével az online játék sokkal stabilabb
  • Kétsávos WiFi modul 802.11ac szabvánnyal
  • A legújabb ALC 1220 audio kodek a csúcsminőségű hangzás érdekében
  • A Smart Fan 5 alkalmazás megnövelt számú hőérzékelővel működik
  • A korróziónak és a túlfeszültségnek ellenálló minőségi kivitelezés
  • Az RGB Fusion világítás egyedi, vad külsőt kölcsönöz a gépednek

Masszív teljesítmény Coffee Lake processzorokkal

Egy ekkora teljesítményű alaplap kizárólag egyetlen célból jött létre: azért, hogy még a legnagyobb kihívást jelentő játékok közben is első osztályú szórakozást biztosítson számodra. A Gigabyte Aorus Z390 MASTER alaplap biztos nem okoz csalódást. Ha a képfelbontás minőségének megőrzése mellett nagyobb fps-re vágysz, akkor multigrafikus konfigurációt kell használnod. NVIDIA SLI vagy AMD CrossFire módban csatlakoztass még egy grafikai processzort, és élvezd maximálisan a játékot. Az alaplap hatalmas teljesítménye mellé akár 4 darab DDR4-es memóriamodullal is kiegészítheted, amelyek maximális működési frekvenciája elérheti akár a 4 266 Mhz-et.

Villámgyors adatátvitel a Gigabyte Aorus Z390 MASTER alaplappal

Az adatok feldolgozásában a 6 GB/s-os beépített SATA III portok segítenek. Ezen kívül az M.2 csatlakozók ideális megoldást jelentenek az ultragyors SSD lemezek csatlakoztatásához. Az USB 3.1 portok használatával a külső adattárolókkal való kapcsolat az előző generációhoz képest akár kétszer gyorsabb is lehet, és ezek a portok visszafelé kompatibilisek az USB 2.0 és 3.0 rendszerekkel.  Az USB-C csatlakozóval pedig akár 10 Gb/s sebességet is elérhetsz.

Az elengedhetetlen RGB világítás

Az Intel Gigabit LAN és a cFosSpeed segítségével a hálózati forgalom kezelésével játék közben javíthatsz az internetkapcsolaton. Az alaplapon helyet kapott még a legújabb Realtek ALC1220 audio kodek, amely új szintre emeli a játékélményt. Az alaplap megjelenését saját stílusodhoz igazíthatod a teljes egészében konfigurálható RGB világítással, amely különösen az átlátszó számítógépházakban lesz igen hatásos.


Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel Z390 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Bluetooth, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , Intel Optane támogatás, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel Z390 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Bluetooth, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , Intel Optane támogatás, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1220 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
HDMI, Jack, Optikai kimenet, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Wifi kártya Kész!
Belső
M2 foglalat, RGB LED Header, Serial-ATA-III Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!

Sorozat

Sorozat
Gigabyte Aorus Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE AORUS Z390 MASTER Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE AORUS Z390 MASTER. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE AORUS Z390 MASTER. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE AORUS Z390 MASTER. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE AORUS Z390 MASTER.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ