AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

GIGABYTE H270-HD3 Alaplap

Termékkatalógus
GIGABYTE H270-HD3 Alaplap
5 3 értékelés
Alaplap - Intel H270, DDR4 2400, SATA III, USB 3.1, M.2, GLAN, D-Sub, DVI, HDMI, 8 csatornás audio, ATX, sc1151
Kód:  AG175e1 Termékszám:  GA-H270-HD3 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE H270-HD3 Alaplap

Szeretnél egy megbízató rendszert, amely különösebb erőfeszítés nélkül elégíti ki a munkával vagy a játékokkal kapcsolatos igényeidet? Ha igen, akkor egy olyan minőségi alaplapra van szükséged, mint amilyen a GIGABYTE H270N-HD3. A H270 chipsettel rendelkező, Mini-ITX méretű alaplap a legújabb generációs Intel Kaby Lake processzorokat támogatja, amelyek megbízható alapot nyújtanak a nagy teljesítményű és gyors gépekhez. A rendkívül gyors alaplap lehetővé teszi az új generációs DDR4 memória befogadását, valamint a szilárdtest-meghajtók ultragyors kapcsolódását és a videokártyák 2-Way CrossFire módban való használatát

Legfontosabb jellemzők

  • Intel Kaby Lake processzorok támogatása
  • Modern M.2 érintkező az akár 32 GB/s sebességű SSD-hez
  • USB 3.0 a külső tárhelyből történő gyors adatátvitel érdekében
  • Gigabit LAN hálózati forgalom megfigyelés
  • Videokártyák 2-Way CrossFire üzemmódban való használata
  • ALC887 audióprocesszor a csúcsminőságű hangminőségért
  • Turbo B-Clock chipt tuning

Játék- és hangzásélmény

A több grafikus kártya beszerelhetősége kiváló megoldás lehet, ha növelni szeretnéd géped grafikus teljesítményét. A GIGABYTE H270-HD3-al ez is lehetséges: akár két grafikus kártyát is használhatsz 2-Way CrossFire üzemmódban, amelynek eredményeképp sokkal szebb képet kaphatsz. Az alaplapon megtalálhatod az 7.1 csatornás outputtal rendelkező, ALC1220 audió processzorokat is, ezáltal csúcsminőségű hangzásra és térhatású hangokra számíthatsz, a játékok, valamint zenehallgatás vagy filmnézés során.

Villámgyors adatátvitel

Mindenki ismeri, milyen hosszadalmas folyamat betölteni az operációs rendszert és megnyitni az alkalmazásokat egy hagyományos merevlemezről, amely még a gyors SSD-t sem támogatja. Most itt a lehetőség, hogy az M.2 slot segítségével akár 32 G/s-ra tornázd az alaplap átviteli sebességét. A gyorsabb USB 3.1-nak és az USB Type-C-nek köszönhetően többé nem nő ki a szakállad, míg az adatok átmásolódnak a külső tárhelyről. A gyors internet kapcsolódást a Dual Gigabit LAN Intel biztosítja, amely a cFosSpeed Manager-rel való együttműködésének köszönhetően lehetővé teszi az online játékokhoz szükséges internetes kapcsolat javítását.

Ablak az alaplap alkalmazásaira 

A telepített szoftverek között találhatod például a Gigabyte App Centert, amely az alaplap beállításinak kezelésére szolgáló felületet biztosít számodra. Az alaplap továbbá Turbo B-Clock tuning chippel is rendelkezik, amely biztosítja az órajel (BCLK) frekvenciájának 95 MHz-ról akár 150 MHz-ra való emelését.

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel H270 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel H270 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, RAID vezérlő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, SATA Express port, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x4
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
PCI
Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE H270-HD3 Alaplap Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE H270-HD3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE H270-HD3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE H270-HD3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE H270-HD3.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ