AD květen univerzal AlzaBoxy Q1

GORENJE DA82IL

Termékkatalógus
GORENJE DA82IL
Szárítógép - A++ energiaosztály, 8 kg töltetkapacitás, 65 dB zajszint, 14 program, csatlakoztatható a csatornához, kijelző, késleltetett indítás, gyorsprogram és gyerekzár, 235 kWh/év becsült éves energiafogyasztás, 85 cm magas, 60 cm széles, 62,5 cm mély
Kód:  GORSU004 Termékszám:  729362 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GORENJE DA82IL

Gorenje DA82IL


A Gorenje DA82IL szárító legfontosabb előnyei

  • A ruhanemű szárítása közben nem csak a nedvességtől szabadulhatsz meg, hanem a gyűrődésektől is, így többé nem kell vasalnod.
  • Bármilyen típusú textíliát száríthatsz vele
  • A Gorenje DA28IL nem csak a mosott ruhát, hanem az otthonodat is szárazzá teszi
  • 14 különböző program közül választhatsz
  • Beállítása pofonegyszerű: kapcsold be a szárítót, pakold bele a ruhát, válassz egy programot, és nyomd  meg a start gombot
  • Ruhák és ágynemű szárítására egyaránt használhatod

Rengeteg időt és energiát takaríthatsz meg, nem kell vasalnod

A Gorenje DA82IL szárító IonTech funkcióval felszerelt- azaz lég ionizátoron keresztül képes a ruhaneműt kisimítani. Szárítás közben a ruha sokkal kevésbé gyűrődik, így elfelejtheted a vasalást. 


Finom anyagokat is száríthatsz

A Gorenje DA82IL szárító dobja hullám formájú bordákkal ellátott, melyek lágyítják a szálakat, hogy a ruha a lehető legkönnyebben kezelhető legyen.


Nedvesség? A szárító könnyedén elbánik vele

A Gorenje DA82IL minden egyes szárítási ciklus folyamán  90% -nyi nedvességet távolít el a ruhaneműből, így garantált a mosott ruha tökéletes szárazsága. A szárító ezen felül megoldja a nedves levegő problémáját otthonodban is.


A Gorenje DA82IL szárítóval rengeteg program közül választhatsz

A Gorenje DA82IL szárító összesen 14 programmal áll rendelkezésedre, például ágynemű, gyapjú, ing, gőzölős felfrissítés, vagy Mix száraz. Meg szeretnéd szabadítani kedvenc ruhádat a kellemetlen szagtól? Használd az IonRefresh ionizációs programot. Ruháidat viselésre késszé varázsolja akár 30 perc leforgása alatt.


A szárítást későbbre is betervezheted

A Gorenje szárító vezérlése rendkívül könnyű. Egyszerűen kapcsold be, a középen található vezérlőegységgel válaszd ki a kívánt programot, majd nyomd meg a start gombot. Olcsóbb az éjszakai áram? Használd a késleltetett indítás funkciót. A készülék a ruhaneműt egy előre beállított időpontban, tetszés szerinti szárazságúra, és vasalásra vagy hajtogatásra készre szárítja.


Még az ágynemű szárítása sem lesz bonyodalmas

A Gorenje DA82IL szárító a legnagyobb ruhadarabok szárításával is könnyen elbánik. A pokróc, a lepedő, az ágynemű, mind-mind egyenletesen szárazak, puhák és kevésbé gyűröttek lesznek. A TwinAir technológia ugyanis kétirányú levegőfúvást biztosít. Nem kell aggódnod a lepedő, vagy az ágynemű összegubancolódása miatt sem.


A Gorenje DA82IL szárító további funkciói

                                                                    
  • Mosógép és szárítógép összeépítéséhez összeépítő keret megvásárlása válhat szükségessé, amennyiben az nincs feltüntetve a terméknél a csomagolás részeként
    (ezek a tartozékok adott márkákhoz/modellekhez érhetők el)

Paraméterek

Energiaosztály
A++ Kész!
Energiafelhasználás
1,97 kWh Kész!
Töltetkapacitás
8 kg Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
235 kWh/év Kész!
Zajszint
65 dB Kész!

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály
A++ Kész!
Töltetkapacitás
8 kg Kész!
Zajszint
65 dB Kész!
Energiafelhasználás
1,97 kWh Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
235 kWh/év Kész!

Szárítógép méretei

Mélység
62,5 cm Kész!
Szélesség
60 cm Kész!
Magasság
85 cm Kész!
Tömeg
50 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes szárítógép kínálatunkban, ahol akár töltetkapacitás vagy szárítógép márka alapján is választhatsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GORENJE DA82IL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE DA82IL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GORENJE DA82IL.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ