30 dnů na vrácení Shop roku

Homematic IP Eqiva - Model N

Termékkatalógus
Homematic IP Eqiva - Model N
3,9 9 értékelés
Termosztátfej - Eqiva CC RT N2 EQ - Intelligens, autonóm termosztátfej radiátorra, nagy LCD kijelzővel, amely a megfizethető árat, a tekintélyes formatervezést és a modern kivitelezést német precizitással és gyakorlatilag zajtalan hőmérséklet-szabályozással ötvözi. Ideális megoldás minden olyan felhasználó számára, akik azonnali, energiatakarékos fűtésszabályozást keresnek megfizethető áron, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a funkcionalitás és minőség terén.
8 790 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Home23_36 Termékszám:  CC-RT-N2-EQ
Homematic IP Eqiva - Model N 8 790 Ft Felbontott raktáron

Homematic IP Eqiva - Model N

Homematic IP Eqiva - Model N egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Autonóm megoldás otthonod fűtésére

A megfelelő beltéri hőmérséklet nagyban befolyásolja, hogy otthon vagy az irodában jól érzed-e magad. A hagyományos termosztatikus fejek általában nem jelentenek megoldást, mivel nem képesek optimalizálni az egyéni igényeket. Az Eqiva programozható, önálló termosztatikus fejjel nemcsak hogy nem felejted el kikapcsolni a fűtést, hanem megteremti az alapot fűtési rendszered automatizálásához és hatékony szabályozásához, amivel jelentősen csökkentheted a költségeket és az energiafogyasztást.

Okos fűtés nagy LCD kijelzővel ellátott szeleppel

Az okos termosztatikus radiátor fej nagy LCD-kijelzővel van felszerelve, és okosan ötvözi a megfizethető árat, a tekintélyes formatervezést és a modern kivitelezést a német precizitással és a gyakorlatilag zajtalan hőmérséklet-szabályozással. Az Eqiva - CC-RT-N2-EQ ideális megoldás minden olyan ügyféltípus számára, akik azonnali energiatakarékos fűtésszabályozást keresnek megfizethető áron, anélkül, hogy kompromisszumot kötnének a funkcionalitás és a minőség terén.

Eqiva - CC-RT-N2-EQ kiemelkedik az autonóm működésben

Az Eqiva termékek teljesen függetlenül működnek, így nincs szükség vezérlő vagy központi egység vásárlására. Ehelyett az egyes eszközök kézzel, külön-külön programozhatók, közvetlenül az eszközökbe integrált, dedikált vezérlők segítségével. Az Eqiva - CC-RT-N2-EQ vezérelhető a fej gyűrűs gombjának elforgatásával, vagy használható az automatikus vezérlés, ahol a fej nagy teljesítményű működtetője automatikusan szabályozza a radiátor melegvíz-áramlását az igényeidnek és az előre beprogramozott konfigurációnak megfelelően.

Akár 30%-os energiaköltség-megtakarítás

Az Eqiva termosztatikus szabályozók hi-tech megoldása elsősorban a gyártó egyedi algoritmusában és léptetőmotoros vezérlési mechanizmusában rejlik. A hagyományos termosztatikus radiátorfejeket felváltva a helyiség hőmérsékletét és a fűtési folyamatot az egyéni igényeknek megfelelően szabályozzák, ami azonnali megtakarítást és akár 30%-os energiaköltség-csökkenést eredményez. Minden Eqiva fej beépített hőmérséklet-érzékelővel is rendelkezik. Akár három állítható fűtési profil: a hőmérséklet időintervallumokban szabályozható (naponta akár 7 fűtési fázis egyedileg állítható hőmérséklettel).

Eqiva - CC-RT-N2-EQ érzékeli a nyitott ablakot

Egy másik lépés az energiaköltségek jelentős megtakarítása érdekében az, hogy a szellőztetés során megakadályozza a meleg víz beáramlását a radiátortestbe. Az Eqiva termosztatikus fej automatikusan érzékeli, ha egy ablakot kinyitnak, és az okos vezérlésnek köszönhetően az egyes helyiségek szobahőmérséklete a napi rutin és az aktuális igények függvényében egyénileg szabályozható és állítható be a nap folyamán. Ezzel a stratégiával a megtakarítások és az energiaköltségek azonnal elérhetőek, és akár 30%-kal csökkenthetők.

Boost funkció a gyorsított fűtéshez

Ha úgy érzed, hogy hasznos lenne növelni a helyiség hőmérsékletét, akkor ezt könnyen megteheted a Boost funkció aktiválásával, a vezérlőgyűrűn lévő gomb megnyomásával. Az Eqiva termosztatikus fej azonnal megnyitja a szelepet 80%-ról (gyári beállítás) 5 percre, hogy a fűtővíz maximálisan áramolhasson, és azonnal megemelje a radiátor hőmérsékletét.

Nyugodt éjszakai alvás

Az Eqiva - CC-RT-N2-EQ önálló termosztatikus fej a legtöbb hagyományos motoros fejjel ellentétben a nyugodt alvás megzavarása nélkül felszerelhető hálószobákban és gyermekszobákban. A csendes működésnek és a csillapított ház kialakításának technológiájának köszönhetően a gyermekek nyugodtan elaludhatnak, és zavartalanul, kényelmes hőmérsékleten élvezhetik az alvást.

Karbantartásmentes működés és új funkciók

Az Eqiva termosztatikus fej új változata dinamikus és adaptív kiegyenlítő funkcióval rendelkezik. A hatékony működéshez a fűtési rendszer csővezetékeinek hidraulikusan kiegyensúlyozottnak kell lenniük. Csak olyan radiátortestek képesek a szükséges hőteljesítményt biztosítani, amelyeken elegendő fűtővíz áramlik keresztül. Az Eqiva - CC-RT-N2-EQ kiegészítő funkciója a szelep vízkő és fagy elleni védelme, így zseniálisan véd a radiátorszelep meszesedésének vagy befagyásának veszélye ellen. A helyiséghőmérséklet-kompenzáció szintén újdonság, mivel a beépített fejérzékelő a radiátortesthez közeli hőmérsékletet érzékeli, a helyiség egy másik, távolabbi részén alacsonyabb vagy magasabb hőmérséklet mérhető. Az egyenletes, állandó helyiséghőmérséklet elérése érdekében ekkor a helyiséghőmérséklet-kompenzációs funkció ±3,5 °C-kal aktiválható.

Az Eqiva termosztatikus fej egyszerű felszerelése

Az Eqiva - CC-RT-N2-EQ termosztatikus fej lehetővé teszi a közvetlen felszerelést (a víz leeresztése vagy a fűtési kör megszakítása nélkül) M30 × 1,5 mm-es menettel rendelkező radiátortestekre (gyakorlatilag a leggyakoribb menettípusok: Heimeier, MNG, Honeywell-Braukmann, Oventrop, Schlösser, Comap, Valf Sanayii, Idmar, Jaga, Junkers, Pegler, R.B.M.), Watts, Danfoss RA adapterrel), vagy használható a mellékelt adapter a legtöbb szabványos radiátorszelep sorozathoz (RA - Danfoss - mellékelve, más adapterek gyakorlatilag minden szeleptípushoz kaphatók). Ezután egyszerűen szereljük le a meglévő fejet, és cseréljük ki az önálló Eqiva fejre. A fejnek a radiátortest szelepmenetére történő felszerelése és az első beüzemelés után a fej maga veszi át a kezdeményezést. Ezután a szelep típusától függetlenül teljesen automatizált módon történik a beállítás és az üzembe helyezés.

Az Eqiva - CC-RT-N2-EQ önálló termosztatikus fej legfontosabb jellemzői

  • Azonnali használatra kész az újraprogramozott gyári beállításoknak köszönhetően
  • Intuitív konfiguráció programozható hőmérséklet-beállítási módokkal (0,5° pontossággal)
  • Programozható szobahőmérséklet-szabályozás azonnali megtakarítással és akár 30%-os energiaköltség-csökkentéssel
  • Gyors és egyszerű telepítés a víz leengedése vagy a fűtési csövek megbontása nélkül
  • Univerzális használatra alkalmas, kompatibilis a legtöbb radiátorszelepre történő közvetlen felszereléshez
  • Csendes működés - alkalmas hálószobákba és gyerekszobákba való beszerelésre
  • Akár 3 állítható fűtési profil és 7 fűtési fázis naponta, egyénileg állítható hőmérséklettel
  • Kézi és automatikus működés között átkapcsolható
  • Beépített automatikus védelem a szelep meszesedése és befagyása ellen
  • Dinamikus és adaptív kiegyenlítő funkciók a kívánt hőteljesítmény elérése érdekében
  • Egyéb kiegészítő funkciók: nyitott ablak érzékelése, éjszakai mód, nyaralás, A gyorsított fűtés fokozása, a szelep helyzetének kijelzése, nyári/téli időszámítás váltás
  • Gyermekzár és manipulációbiztos funkció
  • Vezeték nélküli tápegység két AA 1,5 V-os elemmel, akár 3 éves működésre is elegendő
  • Az autonóm működés nem igényel semmilyen vezérlő vagy központi egység csatlakoztatását

A csomag tartalma:1×Eqiva termosztatikus fej, 1× szelepadapter (RA), 2× alkáli AA elem, szerelőanyag

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Homematic IP Eqiva - Model N
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ