Shop roku AP+ plus nový vizuál

Homematic IP Vízszivárság-érzékelő - HmIP-SWD

Termékkatalógus
Homematic IP Vízszivárság-érzékelő - HmIP-SWD
Vízszivárgás-érzékelő -vezeték nélküli (HmIP-SWD) a Homematic IP intelligens otthoni rendszer része. Érzékeli az áradást vagy a megnövekedett páratartalmat. Amint akár kisebb vízszivárgást is észlel, azonnal értesíti a felhasználót a mobilalkalmazáson keresztül, aki ezáltal megelőzheti a balesetet és megelőzheti a víz által okozott károkat.
20 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Home22_36 Termékszám:  HmIP-SWD Gyártó honlapja:
Homematic IP Vízszivárság-érzékelő - HmIP-SWD 20 990 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Homematic IP Vízszivárság-érzékelő - HmIP-SWD

Homematic IP intelligens páratartalom- és szivárgásérzékelő HmIP-SWD

A vezeték nélküli szivárgásérzékelő a Homematic IP okosotthon-rendszer része. Érzékeli az áradást vagy a megnövekedett páratartalmat. Amint akár egy kisebb szivárgást is észlel, azonnal értesít téged az ingyenes mobilalkalmazáson keresztül, így megelőzheted a balesetet, és elkerülheted a víz okozta károkat. Rádióhullámokon keresztül történő csatlakozás, vezérlés Android és iOS alkalmazáson keresztül cseh, angol és más nyelveken. A HmIP-HAP központi egységgel együtt működik, és együttműködik más Homematic IP okosotthoni komponensekkel.

Páratartalom érzékelő a Homematic IP okosotthon-rendszerhez

Nem véletlenül mondják, hogy a víz olyan elem, amely nagy károkat és sok bajt okozhat. Ezek miatt azonban nem kell aggódnod, ha okosotthonodat olyan árvízvédelmi érzékelővel szereled fel, amely még a páratartalom emelkedését is képes érzékelni. Probléma esetén az érzékelő megbízhatóan tájékoztat, és egyúttal képes egy előre beállított műveletet végrehajtani (a vízellátás leállítása, a mosógép kikapcsolása, a szivattyú bekapcsolása stb.). Az érzékelőt beltéri használatra tervezték, és a Homematic IP okosotthon-rendszer részét képezi.

  • A detektor beépített szabotázs elleni dőlésérzékelővel van felszerelve.
  • A páratartalom-emelkedést és a vízbetörést is érzékeli.
  • AAA elemekkel működik, és körülbelül 5 évig tart a működése.
  • A 77 dB-es hangos riasztásjelzés beépített érzékelőszirénával.
  • Vezérlés a Homematic IP mobilalkalmazáson keresztül. 
  • A vezeték nélküli kommunikáció és az akkumulátoros működés lehetővé teszi a vezeték nélküli, egyszerű telepítést.

A rendszer működése

A Homematic IP eszközök vezeték nélküli csatlakoztatása a HmIP-HAP központi egységhez egy komplex okosotthoni rendszer kényelmes beállítását és vezérlését kínálja egy okostelefonokra tervezett, intuitív alkalmazás (Android és iOS rendszerre) segítségével. A mobilalkalmazás lehetővé teszi az azonnali reagálást az okosotthon-rendszer üzeneteire és riasztásaira, és összekapcsolja az összes Homematic IP eszközt egy ingyenes, korlátlan felhőn keresztül, lehetővé téve a rendszer beállítását és vezérlését a világ bármely pontjáról, a fontosinformációk átvitelét, valamint a szoftver és firmware frissítését. A Homematic IP alkalmazás a Homematic IP alkalmazásból továbbítja a konfigurációs és működési parancsokat az egyes okosotthon-eszközökre.

Okos, ha vízről vagy páráról van szó

A nagyon kicsi, kompakt készülék megbízhatóan érzékeli a nedvességet és a vizet a különböző aljzatokon 1,5 mm-es vízoszlop magasságtól.
Riasztás esetén a készülék bekapcsolja a beépített szirénát, és riasztási jelzést küld a HmIP-HAP központi egységnek. A Homematic IP mobilalkalmazáson keresztül azonnal tájékoztatást kapsz a riasztási eseményről az okostelefonodra küldött push-értesítéseken keresztül, így azonnal reagálhatsz a veszélyes helyzetre, és minimálisra csökkentheted a lehetséges károkat. Így viszonylag könnyen és gyorsan azonosíthatod a vízszivárgást a fürdőszobában, a háztartási helyiségben, a garázsban vagy az otthonod egyéb területein.

Változtatható érzékelő funkciók

Az érzékelő alsó részébe négy szivárgásérintkezőt építettek be. Az érzékelő értékeli az szivárásérintkezők közötti elektromos ellenállás nagyságát, és riasztást ad, ha azok nedvesség vagy víz miatt vezetőképessé válnak. Ezt helyileg egy beépített akusztikus sziréna jelzi, amelynek hangereje 77 dB. A riasztási mód beállításain belül három érzékelési lehetőség áll a rendelkezésedre (nedvesség, áradás vagy nedvesség és áradás).

Riasztás

A beépített szivárgásérzékelő szirénán keresztül történő riasztás mellett az szivárgásriasztás az otthon bármely más pontján is jelezhető, ha a biztonsági megoldás része egy külső Homematic IP sziréna. A HmIP-ASIR-2 és HmIP-ASIR-O szirénák 9 különböző riasztási hanggal és 4 LED effektussal rendelkeznek, amelyek szabadon konfigurálhatók a hozzáadott okosotthoni elem által meghatározott riasztási bemenet függvényében. Ebben az esetben az egyik riasztási hangot ki lehet rendelni az egyszerű riasztási megkülönböztető képességhez, és LED effektusok csak azszivárgásriasztáshoz.

Védelem szabotázs esetén

A HmIP-SWD szivárgásérzékelő beépített szabotázs elleni dőlésérzékelőt tartalmaz. Megbízhatóan észleli az esetleges manipulációkat, és riasztást vált ki. A készülékek közötti kommunikáció biztosítja, hogy a riasztás internetkapcsolat nélkül is működésbe lépjen. Ha az otthoni biztonsági megoldásod tartalmaz Homematic IP szirénát (kültéri vagy beltéri), a sziréna a HmIP-HAP központi egység szabotálása vagy megsemmisítése esetén is riasztási üzemmódban marad.

Széleskörű alkalmazási lehetőségek

A Homematic IP rendszer elemes elemei, beleértve a szivárgásérzékelőket is, ideálisak az otthonok, irodák, lakások, nyaralók stb. mindenre kiterjedő védelmére. A telepítés során, valamint a profilok és jelenetek létrehozásakor a mobilalkalmazásban figyelembe veheted az épület biztonsági követelményei, az automatizálás, a fűtés és számos más kritérium tekintetében felmerülő összes igényedet, a prioritásoktól függően. Egyszerű módon, fokozatosan bővítheted, vezérelheted és automatizálhatod okosotthon-rendszeredet.

A Homematic IP-t egy alkalmazás vezérli

A Homematic IP alkalmazásban minden a te kezedben van! Ingyenes, intuitív és átláthtó. Az okostelefonos alkalmazással még a látszólag bonyolultnak tűnő konfigurációkat is néhány perc alatt kezelheted. A központi egységhez csatlakoztatva a központi egység a berendezés intelligens központjává válik, amely lehetővé teszi az egész okosotthonod irányítását és konfigurálását, akár otthon, akár a munkahelyeden, akár útközben. Az ingyenes mobilalkalmazás nem igényel regisztrációt, és Android és iOS okoseszközökre készült. Azért van itt, hogy folyamatosanalkalmazkodjon a modern trendekhez, optimalizál és fejlődik a kívánságaid és igényeid szerint.

Hangvezérlés

A manuális vezérlés és a mobilalkalmazáson keresztüli távvezérlés mellett a Homematic IP okosotthon-rendszer, amelynek a szivárgásérzékelők is részét képezik, hangvezérlési támogatást és kommunikációt is kínál a Google Assistant, az Amazon Alexa és a Home Connect Plus technológiával. Az eszközök közötti biztonságos, stabil és megbízható kommunikáció érdekében a rendszer saját, egyedi, titkosított biztonságú rádiótechnológiával rendelkezik, így ez az első olyan okosotthon-rendszer, amelynek protokollját, informatikai és adatbiztonságát rendszeresen teszteliés tanúsítja egy független szervezet, a VDE intézet.

Egyszerű telepítés néhány pillanat alatt

A Homematic IP vezeték nélküli páratartalom- és szivárgásérzékelő telepítése redkívül egyszerű, és bárki elvégezheti. A vezeték nélküli kommunikáció és az akkumulátoros működés lehetővé teszi a mennyezetre történő egyszerű, vezeték nélküli felszerelést. Ebben az esetben csak az érzékelőt kell elhelyezned a kiválasztott helyre. Az érzékelőt elsősorban a lehetséges vízszivárgás helyére, például mosógép, mosogatógép, fűtőtest stb. közelébe kell elhelyezni.

A Homematic HmIP-SWD szivárgásérzékelő legfontosabb jellemzői

  • Víz és páratartalom érzékelése
  • Érzékelő szondák rugókon egyenetlen felületekhez
  • Döntésérzékelő a szabotázsérzékeléshez
  • Riasztási hang kiválasztása, időtartamának beállítása
  • Vezeték nélküli kommunikáció titkosított protokollon keresztül
  • Hangvezérlés támogatása (Amazon Alexa, Google Assistant)
  • Google Home és Home Connect Plus támogatás
  • A csomag tartalma: 1× szivárgásérzékelő, 2× AAA alkáli elemek, kézikönyv

Paraméterek

Összehasonlít
Használat
Smart-Home Kész!
Tápellátás
Elemes Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh Kész!
Működés
Központi egységgel Kész!
Jelzőrendszer típusa
Víz Kész!

Használat

Használat
Smart-Home Kész!

Kapcsolódás

Tápellátás
Elemes Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh Kész!

Tulajdonságok

Működés
Központi egységgel Kész!

Detektor típua

Jelzőrendszer típusa
Víz Kész!

Akkumulátor

Elem típusa
AAA Kész!
Elemek száma
2 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Homematic IP Vízszivárság-érzékelő - HmIP-SWD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homematic IP Senzor zaplavení - HmIP-SWD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Homematic IP Senzor zaplavenia – HmIP-SWD.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ