Shop roku AP+ plus nový vizuál

HUAWEI Watch 2 Pro

Termékkatalógus
HUAWEI Watch 2 Pro
Okosóra 1.2" AMOLED 390 x 390 felbontású kijelző, Qualcomm Snapdragon Wear 2100 négymagos processzor, 768 MB RAM, 4 GB belső memória, pulzusmérő, gyorsulásmérő, giroszkóp, barométer, iránytű, eSIM támogatás, VoLTE, GPS, Bluetooth, NFC, Android Pay, IP68, Android Wear 2.0, 420 mAh
Kód:  HU4691a3a Gyártó honlapja:

HUAWEI Watch 2 Pro

Az okoseszközök kínai óriásgyártója a Watch 2 okosórájának frissített, Pro verziójával jelentkezett, és biztos lehetsz benne, hogy ez az egyik legjobban felszerelt, és legkeresettebb okosóra. Ez a modell teljesen új, Android Wear 2.0 operációs rendszerrel és modern eSIM technológiával büszkélkedhet. Az újítások mellett az okosórával az egyre népszerűbb, érintésmentes fizetés is lehetséges. Ezek a funkciók vezeték nélküli WiFi és NFC segítségével működnek. Megjelenése nem tér el jelentősen az eredeti verziótól - a fém tok és a bőrszíj nagyszerű designja nem változott.

A Huawei Watch 2 Pro legfontosabb jellemzői

  • Az egyik legjobb okosóra
  • A fém tok és a bőrszíj tökéletes kombinációja
  • Teljesen új, Android Wear 2.0 operációs rendszer
  • Érintésmentes fizetésre alkalmas
  • Számos sport funkció
  • Beépített pulzusmérő
  • Megjeleníti telefonod értesítéseit és kezelőszerveit
  • Modern eSIM technológia (elektronikus SIM)
  • WiFi és NFC támogatás
  • Flash memória

Tökéletes kidolgozás és AMOLED kijelző

A Huawei Watch 2 Pro okosóra ugyanolyan tökéletes kidolgozású, mint az előző verzió, amelyből továbbfejlesztették. Nyugodtan zuhanyozhatsz vagy úszhatsz vele, mert tökéletesen vízálló, akár félórán át tartózkodhatsz vele a vízben, 1,5 méter mélységben. A rendkívül ellenálló Gorila Glass üveg biztosítja karcállóságát, ezenkívül vízálló, és kifejezetten porálló is. A kidolgozás kiválóságát tovább növeli a minőségi, rozsdamentes acél tok és az elegáns bőrszíj.

A Huawei Watch 2 Pro és a sport

A Huawei Watch 2 Pro számos, modern sport funkciót kínál. Jól használhatod a beépített pulzusmérőt, gyorsulásmérőt, giroszkópot, barométert vagy iránytűt. Ennek a felszereltségnek köszönhetően nemcsak elegáns divat kiegészítőként használható, hanem hasznos funkcionális eszköz a szabadtéri tevékenységeid során. Az érintésmentes fizetés lehetőségén kívül GPS-szel és nem utolsó sorban 4 GB flash memóriával is rendelkezik, így például tárolhatod rajta kedvenc zenéidet. A kompatibilis fejhallgató csatlakoztatásához használhatod a Bluetooth funkciót.

Paraméterek

Max. akkumulátor üzemidő
48 óra (2 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
4 GB Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
48 óra (2 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
4 GB Kész!
Megjegyzés:
» További Huawei okosórák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HUAWEI Watch 2 Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HUAWEI Watch 2 Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HUAWEI Watch 2 Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HUAWEI Watch 2 Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HUAWEI Watch 2 Pro.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ