Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

INDESIT IS5G5PHW/E

Termékkatalógus
INDESIT IS5G5PHW/E
Tűzhely - gáz főzőlap, A energiaosztály, 50 cm széles, 4 főzőlap, 59 l-es sütőtér űrtartalom, sütőprogramok: grill, kiolvasztás, alsó sütés és légkeverés, tisztítás: gőzzel, elektromos gyújtás és égésbiztosító, klasszikus dizájn, színe: fehér
Kód:  WHRSP009 Termékszám:  869991562510 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

INDESIT IS5G5PHW/E

Minőségi tűzhelyet szeretnél klasszikus megjelenéssel? Használd ki nagyszerű árajánlatunkat az Indesit IS5G5PHW/E szabadon álló tűzhelyre. A készülék A energiaosztályú, és 59 literes belső térrel rendelkezik. A négy különböző teljesítményű égőnek köszönhetően könnyedén készíthetsz többféle ízletes ételt az egész család számára. A tűzhely különböző programokkal rendelkezik, köztük a praktikus Defrost funkcióval, amely gyorsan és hatékonyan kiolvasztja a fagyasztott ételeket. Ezután a Grill funkcióval tökéletesen grillezhetsz húst, halat vagy pirítóst. Ráadásul időtésenergiát takaríthatsz meg. Az elektromos meghajtású sütő multifunkcionális főzési módot kínál.


Az Indesit IS5G5PHW/E kombinált tűzhely legfontosabb jellemzői

  • Kombinált tűzhely az Indesit-től
  • Négy különböző teljesítményű gázégő
  • A tűzhely szélessége 50 cm
  • A energiaosztály
  • Térfogat 59 liter
  • Click&Clean funkció az üveg könnyű eltávolításához az elülső ajtóról
  • Tökéletes eredmények a Grill funkcióval
  • Praktikus leolvasztási funkció
  • Hidrolitikus gőztisztítás
  • Minőségi kivitelezés

Az INDESIT IS5G5PHW/E tűzhely legfőbb technológiái


Gyors előmelegítés a megfelelő hőmérsékletre

Az Indesit IS5G5PHW/E tűzhely gyors előmelegítéssel rendelkezik, így nem kell sokáig várnod, hogy elérje a megfelelő hőmérsékletet. Az Indesit tűzhely fele annyi idő alatt melegszik elő,  így az ételek gyorsan és megfelelő hőmérsékleten készülnek el.

Indesit IS5G5PHW/E tűzhely nagyon egyszerű és kényelmes tisztítással

Az Indesit IS5G5PHW/E üvegajtója könnyen eltávolítható, így a tisztítás gyors és egyszerű lesz. Az üveg vízzel tisztítható, vagy szükség esetén mosogatógépbe tehető. A felső sarkokban lévő patentokat megnyomva kényelmesen eltávolítható az üveglap. Ezután eltávolíthatod az ajtó felső peremét, és kihúzhatod a belső üveget a későbbi tisztításhoz. 

Steam&Clean technológia az egyszerű és környezetbarát tisztításért

Az Indesit IS5G5PHW/E készüléket környezetbarát éskíméletesmódon lehet tisztítani az automatikus vizes tisztítási ciklus segítségével. A gőztisztítás tisztítószerek nélkül történik, így nem kell aggódnod a tisztítószerekből a sütőbe jutó kellemetlen szagok miatt. A ciklus mindössze 35 percig tart, így kényelmesen bekapcsolhatod, amikor csak szükséged van rá. A ciklus során a készülék a vizet 90 °C-on gőzzé melegíti. A gőz felpuhítja a zsírt és az égett maradványokat, amelyek a program után nedves ruhával kényelmesen letörölhetők. Mindez biztosítja, hogy az Indesit IS5G5PHW/Esütő mindig tiszta legyen.

Indesit IS5G5PHW/E tűzhely kényelmes tárolóhellyel

Az Indesit IS5G5PHW/Eegy speciális fiókot is kínál, amelyben kényelmesen tárolhatod a sütőlemezeket, sütőlapokat és egyéb konyhai eszközöket, amelyeket kéznél szeretnél tartani. 

Automatikus begyújtás gyufa nélkül

A gáz főzőlappal és az elektromos sütővel rendelkező tűzhely nagyszerű előnye az automatikus gyújtás, amelyhez nincs szükség gyufára, amely feleslegesen időigényes és gyakran nem találjuk. Az Indesit IS5G5PHW/E megkönnyíti a munkát, és egyszerű és kényelmes kezelést biztosít. 

Az Indesit IS5G5PHW/E készülékben a biztonság az első

Az Indesit IS5G5PHW/E tűzhely biztonsági zárral rendelkezik, amely automatikusan elzárja a gázellátást, ha a láng kialszik. Így biztonságod garantált, és nincs miért aggódnod. 

Az üvegfedél elegáns benyomást kelt

Az Indesit IS5G5PHW/E tűzhely üvegfedelének köszönhetően az égőket főzés után egyszerűen letakarhatod - így konyhád mindig hangulatos és tiszta lesz. 

Többfunkciós rugalmas sütés a tökéletes eredményért

Az Indesit IS5G5PHW/E kiváló funkciót kínál a sütő belsejében az egyenletes hőmérsékletelosztáshoz. Ez a funkció segít a tökéletesen ízletes ételek elkészítésében, amelyek minden vendéget elkápráztatnak. 

Az Indesit IS5G5PHW/E kiolvasztó funkcióval rendelkezik

Ha nincs időd a húsok vagy zöldségek kiolvasztására, értékelni fogod a praktikus kiolvasztási funkciót, amely rövid idő alatt kiolvasztja a húst, baromfit, halat, zöldséget, gyakorlatilag bármit, amit szeretnél kiolvasztani. 

Gyönyörű ropogós pizza az Indesit IS5G5PHW/E készülékben

A pizza szerelmesei egyetértenek abban, hogy a pizza ropogós és ízletes legyen. Pontosan ezt teszi lehetővé a Pizza funkció, amely optimálisan osztja el a hőmérsékletet az Indesit IS5G5PHW/E sütőben, ennek köszönhetően tökéletesen átsült és ropogós pizzát biztosít.


Paraméterek

Energiaosztály
A Kész!
Energiafogyasztás ciklusonként (statikus sütés)
0,77 kWh Kész!
Energiafogyasztás ciklusonként (légkeveréses sütés)
0,85 kWh Kész!
Design
Klasszikus Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Sütő

Sütő programok
Grill, Alsó fűtés, Kiolvasztás, Ventilátor Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Méretek

Szélesség
50 cm Kész!
Magasság
85 cm Kész!
Mélység
60 cm Kész!

Energia osztály

Energiaosztály
A Kész!
Energiafogyasztás ciklusonként (statikus sütés)
0,77 kWh Kész!
Energiafogyasztás ciklusonként (légkeveréses sütés)
0,85 kWh Kész!

Összeszerelés

Professzionális telepítés
igen Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: INDESIT IS5G5PHW/E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDESIT IS5G5PHW/E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si INDESIT IS5G5PHW/E.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ