AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Építőjátékok, kirakósok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Alsó korhatár
0 éves kortól
18 éves kortól
-
Anyag
Műanyag
(1743)
Papír
(347)
Fa
(191)
Karton
(149)
Fém
(75)
Darabszám
0 db
10001 db
-
Téma
Filmek és sorozatok
(535)
Állatok
(446)
Közlekedési eszközök
(349)
Egyéb téma
(304)
Fantasy
(154)

Az építőjátékok és a kirakós játékok nemcsak a kis építészek számára alkalmasak, hanem azoknak is, akik szívesen alkotnak. Az interaktív építőjáték egyik nagy előnye a készségfejlesztés. A kirakósok és kreatív készletek hozzájárulnak a gyermek kézügyességének fejlődéséhez, emellett kitartóbbá, türelmesebbé és kreatívabbá válnak. Vajon melyik típus felelhet meg mindig alkotni vágyó gyermekednek?

Tovább

A legismertebb építőjátékok - melyeket találod meg nálunk?

Annyi különböző építőjáték létezik, hogy szinte biztos, hogy mindenki talál magának valót. Némelyik típus a legkisebbek számára alkalmas, mások nagyobb kézügyességet kívánnak – így idősebb gyermekek számára lehet ideális. A modern építőjátékok számos lehetőséget kínálnak és hihetetlen, hogy mennyi minden felépíthető belőlük. Milyen típusú építőjátékok szerepelnek a kínálatunkban?

A puzzle egy jellegzetes és népszerű kirakós játék

A kirakós játék olyan kreatív tevékenység, amely fejleszti a gyermekek logikus gondolkodását. Manapság a klasszikus kirakósok mellett a fából, habszivacsból készült, gyerek vagy a népszerű 3D térbeli kirakós játékok sem számítanak ritkaságnak.

  • Ajánlott életkor: 3 éves kortól.

A GraviTrax interaktív építőjáték a gravitáció elvén működik

A GraviTrax építőjáték a gravitációval és az ellen is dolgozik. A gyermekek hatszögletű műanyag elemekből építhetnek fel érdekesebbnél érdekesebb golyópályákat, közben megismerkednek a fizika törvényeivel. Az építőelemek között található olyan, amely felgyorsítja a golyót, valamint katapult és további érdekességek is, melyeknek köszönhetően a játék még inkább lebilincselő lesz.

  • Ajánlott életkor: 8 éves kortól.

Merkur építőjátékok

A már néhány generációt megélt Merkur építőjátékok fém lapokból állnak, amelyekből csavarok és anyacsavarok segítségével leggyakrabban különféle közlekedési eszközöket állíthatunk össze. A játék fejleszti a kézügyességet, a műszaki gondolkodást és a türelmet. A gyermekeken kívül a szülőknek is jó szórakozás lehet, főleg a műszaki beállítottságú apukáknak.

  • Ajánlott életkor: 6 éves kortól.

A Playmobil építőjátékok megismertetik a gyerekekkel a valós és a képzeletbeli világot

A Playmobil építőjáték készleteket tematikus felépítés jellemzi. A kislányoknak szánt építőjátékok olyan tevékenységeket mutatnak be, mint a főzés a konyhában, esküvői ruha vásárlása vagy a ház gondozása. A fiúk imádni fogják a lovag, kalóz vagy sport tematikájú készleteket. A Playmobil építőjátékok legnagyobb előnye, hogy a készletek tetszés szerint kombinálhatók.

  • Ajánlott életkor: 1,5 éves kortól.

A Seva kreatív építőjáték lehetőséget nyújt arra, hogy a gyerekek bármit megépítsenek

A Seva építőjátékok alapját a hosszú, kék elemek és a fehér összekötő elemek alkotják. Ebből az alapból gyakorlatilag bármi - repülőgép, autó, ház vagy traktor - modellje elkészíthető. A Seva építőjáték a részletesebb modellezéshez szükséges kiegészítőket is tartalmazza, így a gyerekek a kész alkotásokat kiállíthatják vagy játszhatnak is vele.

  • Ajánlott életkor: 4 éves kortól.

A fiúknak szánt Cobi építőjáték a háborús témákra összpontosít

A Cobi építőjátékok a háborús és katonai témák kedvelőinek lehetnek ideálisak, akik háborús kalandokat szeretnének átélni. Az építőelemekből mindent megépíthetsz, ami a küldetéshez szükséges - tankokat, repülőgépeket, dzsipeket, tornádó repülőket, vadászgépeket vagy helikoptereket. A Cobi építőjátékok segítségével felkelthetjük a gyermek érdeklődését a történelem iránt, és fejleszthetjük türelmüket és kreativitásukat.

  • Ajánlott életkor: 6 éves kortól.

Teifoc

A Teifoc építőjátékok segítségével a gyermekek igazi építőmesterré válhatnak. A kreatív építőjátékok, amelyekből különféle házak és erődítmények építhetők, miniatűr téglákat, habarcsot és kőműveskanalat tartalmaznak. Az építőjáték környezetbarát, és az egyes készletek darabkái egymás között kombinálhatók.

  • Ajánlott életkor: 6 éves kortól.

A Boffin elektronikus építőjáték minden ügyes kezű gyermeknek alkalmas

A Boffin elektronikus építőjáték segítségével elektromos áramköröket hozhatunk létre. Az alaplapra helyezett alkatrészek segítségével a gyermekek számtalan projektet hozhatnak létre a lámpától kezdve a tűzoltószirénán keresztül a hazugságvizsgálóig. A legügyesebb elektrotechnikus saját projekteket is létrehozhat. Az eszköz elemmel működik.

  • Ajánlott életkor: 8 éves kortól.

Bármilyen építőjáték vásárlása előtt ellenőrizd, hogy az elemek benne vannak-e a csomagban, vagy külön kell-e megvásárolni őket.

Seva építőjáték
Seva

Cobi építőjáték
Cobi

Teifoc építőjáték
Teifoc

Boffin építőjáték
Boffin

Mega Blocks építőjátékok kis és nagy építők számára

A Mega Blocks építőkockákból a gyerekek vonatot, autót vagy állatokat építhetnek. Nagyobb gyerekek számára rendőrautó, katonai helikopter vagy a Trónok harca sorozat szereplői lehetnek alkalmasak. Ez az építőjáték fejleszti a kicsik finommotoros képességeit és kreativitását is.

  • Ajánlott életkor: 1 éves kortól.

LEGO építőjátékok minden korosztály számára

A LEGO már hosszú ideje az egyik legismertebb építőjátékok egyike. Színes kockákból, minifigurákból és további kiegészítőkből áll. A gyerek LEGO építőjáték készletekből, típustól függően, szinte bármit meg lehet építeni. Ház, autó, vonat vagy vár – csak a képzeletünk szab határt.

  • Ajánlott életkor: 1,5 éves kortól.

A legkisebbeknek sem kell lemondani a legózásról, a LEGO DUPLO építőjáték pont nekik való, amelyből a nagyobb daraboknak köszönhetően már a legfiatalabbak is, 1,5 éves kortól, biztonságosan építhetnek.

A gyerekek a fakockákból erődöket, házakat vagy más épületeket építhetnek

A fakockák ideálisak a legkisebbek számára. A gyerekek a kockákból falakat, épületeket építhetnek, vagy megismerkedhetnek az első formákkal. Ugyanakkor, különösen a legkisebbek szülei, nagyra fogják értékelni, hogy a fakockák nem tartoznak a törékeny játékok közé. A fa építőjáték darabjai egykönnyen nem törnek össze.

  • Ajánlott életkor: 1 éves kortól.

A golyópályák nem csak gyerekeknek valók

A golyópályák nagyon szórakoztatóak. Egy pálya megépítése, majd a golyó legurítása nagyon egyszerűen hangzik, de az egész folyamat és az építőjáték megépítése elég bonyolult lehet. A gyermek minden szorgalmáért, kreativitásáért és logikus gondolkodásáért az a jutalom, amikor a golyó pontosan oda érkezik meg, ahova tervezte.

  • Ajánlott életkor: 3 éves kortól.

Az interaktivitás fontos tényező a gyermek fejlődésében - lepd meg gyermekedet interaktív játékokkal

A gyermek és a játék közötti interaktivitás nagyon fontos, így kevésbé lankad a gyermek figyelme, és a játék nem válik egyhangúvá. Az interaktív játékok vagy építőjátékok a gyermek fejlődését szolgálják. Olyan alapvető készségeket tanulnak meg, mint a geometriai formák felismerése, számolás, betűfelismerés sőt még az olvasás is.

A legnépszerűbb interaktív építőjátékok anyag szerint

Az interaktív építőjátékok különböző anyagokból készülnek, és az összeszerelésük módja is eltérő lehet. A gyerekek általában fakockákkal és műanyag építőkockákkal kezdik, de később a fém vagy elektronikus építőjátékok is érdekesek lehetnek, amelyek apró darabokat tartalmaznak, és jobban igénylik a képzelőerőt és az általános kézügyességet.

A fából készült építőjátékból nagyon sok minden építhető

A fa építőjátékok olyan gyermekek számára készültek, akik szeretnek alkotni. A fa építőjáték elemeiből tetszés szerint építhetnek 3D modelleket. Repülőgép, torony, nyaraló, ház, de olyan szokatlan épületek is életre kelhetnek, mint egy városháza, egy vízimalom vagy egy templom. Az interaktív fa építőjátékok a kreativitást és a modellezési készséget is fejlesztik.

  • Ajánlott életkor: 2 éves kortól.

A műanyag építőjátékok igazán szórakoztatóak

A műanyag építőjátékok különösen a legkisebbek örömére készülnek. A készletek rengeteg különböző színt és formát tartalmaznak, amelyekből egyedi művek készíthetők. A műanyag építőjátékok hozzájárulnak a koordináció, az állóképesség és a kézügyesség fejlődéséhez.

  • Ajánlott életkor: 1 éves kortól.

Az idősebb gyerekek számára a fém építőjáték jelenthet kihívást

A fém építőjáték a tapasztalt építők számára alkalmas. A fém alkatrészek erősek, és anyacsavarok vagy egymásba illeszkedő fogazat tartja össze őket. A gyerekek elkészíthetik kedvenc robotjukat vagy autók, repülőgépek és épületek modelljeit.

  • Ajánlott életkor: 6 éves kortól.

A mágneses építőjáték vonzza a mágnesesség rajongóit

A mágneses építőjáték megismerteti a gyerekeket a fizika törvényeivel és a mágnesesség működésével. Egy kis képzelőerővel a mágneses alkatrészekből autókat, házakat vagy csúszdát építhetnek. De őrült geometriai formák és kémiai szerkezetek létrehozásába is belekezdhetnek, rengeteg érdekes épület is születhet a mágneses építőjáték darabjaiból.

  • Ajánlott életkor: 3 éves kortól.

A fiúknak szánt elektronikus építőjátékok fejlesztik a műszaki gondolkodást

Az elektronikus építőjáték minden olyan gyermek számára ideális, akit érdekel az elektronika és minden, ami ezzel kapcsolatos. Az alaplapon lévő alkatrészeket összekötjük, és az útmutató vagy a képzeletünk szerint összeállítjuk a saját modellünket. Az elektronikus építőjáték ösztönzi a gyerekek kíváncsiságát és műszaki gondolkodását.

  • Ajánlott életkor: 6 éves kortól.

i

A habszivacs és molitán építőjátékok a legkisebbek szórakoztatásáról gondoskodnak

A legkisebbek tetszését biztosan el fogják nyerni a hab- vagy habszivacs építőjátékok, amelyek például kirakós játék vagy építőkocka formájában készülnek. A kirakós szőnyegként is szolgál.

Kreatív építőjáték az alkotó gyerekeknek

A kreatív építőjáték megtanítja a gyerekeket arra, hogy játszva alkossanak és fejlesszék gondolkodásukat. Nemcsak a kis kreatív művészek számára alkalmas, hanem mindazok számára, akik szeretnek saját alkotásokat létrehozni. A készlet típusától függően a gyerekek azt készíthetnek, ami csak az eszükbe jut, legyen az ház, autó, kert vagy állat.

A kreatív építőjátékok a kreatív készletek gyerekeknek kategóriánkban találhatók.

Az építőjáték kiválasztásának szempontjai

Építőjáték számos változatban kapható, így gyermeked érdeklődési körének megfelelően választhatsz. Mindenképpen nézd meg az ajánlott életkort, hogy milyen anyagból készült, vagy milyen egyéb tulajdonságokkal rendelkezik a kiszemelt építőjáték.

Építőjáték választása a gyermek életkorának megfelelően

Építőjáték életkor szerint is választható. A kicsiknek szánt építőjátékok már 1 éves kortól alkalmasak, de találhatsz olyan készleteket is, amelyek 6 éves kortól ajánlottak.

  • Az 1 éves kortól ajánlott építőjátékok nagyobb méretű, kevesebb darabból álló építőkockákat tartalmaznak. Népszerűek például a LEGO DUPLO, a Mega Blocks vagy más műanyag kirakós játékok.
  • A 2 éves kortól ajánlott építőjátékok olyan nagyobb műanyag vagy fa építőelemeket tartalmaznak, amelyeket a gyermekek könnyen meg tudnak fogni, ugyanakkor nem tudnak lenyelni. Egyes LEGO vagy Playmobil készletek már alkalmasak lehetnek ezeknek a gyerekeknek.
  • A 3 éves kortól ajánlott építőjátékok már tartalmazhatnak kisebb darabokat. Népszerűek a kirakósok, a golyópályák, a fa vagy mágneses építőjátékok.
  • A 6 éves kortól ajánlott építőjátékok komolyabb gondolkodást és kreativitást igényelnek. Ezek között a játékok között elektronikus vagy fém építőjátékok is találhatók.
  • A 8 éves kortól ajánlott építőjátékok nagyobb kihívást jelentenek, és kisebb alkatrészeket tartalmazhatnak. Ezek között található a GraviTrax, a Boffin, de a nagyobb darabszámú kirakós játékok is.

Vannak építőjátékok, amelyek még a felnőtteket is lázba hozzák. Ezek felnőtteknek vagy nagyobb gyermekeknek is alkalmasak. Gyűjtőknek is ideális.

Építőjáték választása a gyermek érdeklődési köre alapján

A tematikus építőjátékok közül könnyen választhatsz a gyerekek érdeklődési körének megfelelően. Szeretnek üveggolyókkal, állatokkal, katonákkal vagy autókkal játszani? Vagy kreatívak és alkotni szeretnek? Az építőjáték kiválasztásakor vedd figyelembe, hogy mi érdekli igazán a gyermeket. Így biztos lehetsz benne, hogy nem fogja csak úgy megunni, sőt órákig képes lesz vele játszani.

Az építőjátékok további jellemzői

Az építőjátékok számtalan tulajdonsággal rendelkezhetnek, így a gyerekek bármit létrehozhatnak, ami csak eszükbe jut. Mindenképpen érdemes megemlíteni:

  1. világító kirakósok, amelyek bármelyik szobát feldobják,
  2. a mozaik készlet is népszerű,
  3. rácsok, gofri építőjátékok vagy fogaskerekek, amelyek a darabok egymásba csúsztatásának elvén működnek.

i

Csavarozható építőjátékok is kaphatók, amelyek biztosan elnyerik majd a kis ezermesterek tetszését. Az ilyen építőjáték gyermekek számára alkalmas csavarhúzót, csavarokat, anyacsavarokat vagy csavarkulcsot tartalmaz. A gyerekek saját elképzeléseik szerint csavarozhatják össze a játékot, és közben valami újat tanulhatnak.

Építőjáték fiúknak és lányoknak - van különbség köztük?

A gyermekek számára nemtől függetlenül választhatsz építőjátékot. Alapvetően a finommotorikus készségek, a kézügyesség és a türelem fejlesztésére szolgálnak. Ahogy a gyerekek egyre nagyobbak lesznek, a lányoknak inkább a kreatív építőjátékok közül válassz, míg a fiúknak műszaki jellegűeket.

Az építőjátékok lányoknak gyakran tartalmaznak babaházat, állatokat vagy városokat

Az építőjáték lányoknak sokféle lehet, népszerű választás a LEGO vagy az építőkocka, amelyekből a lányok babaházat, vagy akár egy egész várost építhetnek, vagy különböző állatokat kelthetnek életre. A golyópályák, a kirakós játékok vagy a különböző fa építőkockák szintén megfelelő választásnak bizonyulnak.

Interaktív építőjátékok fiúknak - mágneses, elektronikus vagy fém

Az interaktív építőjáték fiúknak sokféle fejtörőt rejthet magában. Katonai témák, a gravitáció, a mágnesesség vagy az elektronika is választható. Imádni fogják a csavarozható építőjáték készleteket is, amelyek fejlesztik a kézügyességüket.

i

A műszaki építőjátékokat nem csak a fiúk fogják értékelni

A gyerekeknek szánt mérnöki építőjáték készletek bevezetik a kicsiket a felnőttek világába, ahol saját épületeket, vasutakat vagy autókat hozhatnak létre. A gyermek megtanulja a fizika és a matematika alapjait, fejleszti a kézügyességét vagy a térlátását.

Interaktív építőjáték fiúknak
Építőjáték fiúknak

Interaktív építőjáték lányoknak
Építőjáték lányoknak

Minden építőjáték tartalmaz összerakási útmutatót

A mai építőjátékok (különösen az elektronikus és interaktív készletek) elég bonyolultak lehetnek, és néha még a felnőtteknek is gondot okoz az összerakásuk. Szeretnéd tudni, hova fordulhatsz, ha megakadtál? A használati utasítás általában minden építőjáték dobozában megtalálható, így nem kell aggódnod amiatt, hogy nem fogod tudni elkészíteni a remekművet. Az interneten is rengeteg tippet találhatsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
LEGO® Icons 10327 Dűne: Atreides Royal Ornithopter Kérés esetén megrendeljük > 5 db
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO®️ Icons sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a dobozban 1369 darab építőelem van
56 890 Ft

2.
LEGO® Icons Orchidea 10311 Szállításra kész 4 db
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO®️ Icons sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagolásban 608 db építőelem van
17 690 Ft

3.
LEGO® Icons 10328 Rózsacsokor Szállításra kész > 5 db
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO®️ Icons sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a dobozban 822 db építőelem van
22 490 Ft

Még több
2 792 termék
5,0
LEGO® Star Wars™ 75367 Venator-osztályú köztársasági támadó cirkáló
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a dobozban 5374 db építőelem van
Leárazás -12 %
228 790 Ft 259 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LO75367
4,6 42×
LEGO® Ideas Home Alone - Reszkessetek betörők 21330
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO® Ideas sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagban 3955 darab építőelem van
99 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO21330
4,9 13×
LEGO® Star Wars™ X-szárnyú vadászgép™ 75355
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagban 1949 darab építőelem van
Szuper ár
69 130 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75355
4,9 39×
LEGO® Icons Land Rover Classic Defender 90 - 10317
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO®️ Icons sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagban 2336 darab építőelem van
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10317
4,9 252×
LEGO® Icons Vadvirág-csokor 10313
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO®️ Icons sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagolásban 939 darab építőelem van
19 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10313
4,7 10×
LEGO® Icons 10321 Corvette
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO®️ Icons sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a dobozban 1210 db építőelem van
Leárazás -9 %
49 990 Ft 54 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10321
5,0 29×
LEGO® Icons 10318 Concorde
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO®️ Icons sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a dobozban 2083 db építőelem van
79 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LO10318
4,9 231×
LEGO® Icons Bonsai fa 10281
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO®️ Icons sorozat, megjelenés éve 2021, a csomagban 878 db építőelem van
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LO10281
4,9 45×
LEGO® Icons Porsche 911 10295
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO®️ Icons sorozat, megjelenés éve 2021, a csomagban 1458 darab építőelem van
56 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10295
4,8 42×
LEGO® Ideas Motorizált világítótorony 21335
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO® Ideas sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagolásban 2065 darab építőelem van
121 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LO21335
4,8 101×
LEGO® Icons A NASA Discovery űrsiklója 10283
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO®️ Icons sorozat, megjelenés éve 2021, a dobozban 2354 darab építőelem van
63 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10283
4,8 16×
LEGO® Technic BMW M 1000 RR 42130
LEGO - felnőtteknek, 18 éves kortól ajánlott, téma: Járművek, megjelenési év: 2022, 1920 db elemből áll
Szuper ár
73 170 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LO42130
4,9 46×
LEGO® Icons 10315 Japánkert
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO®️ Icons sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagban 1363 darab építőelem van
34 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10315
5,0 14×
LEGO Ideas Nagy zongora 21323
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO® Ideas sorozat, megjelenés éve 2020, a csomagolásban 3662 darab építőelem van
Szuper ár
96 420 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LO21323
4,5 36×
LEGO® Star Wars™ Köztársasági hadihajó 75309
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagban 3292 darab építőelem van
163 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75309
5,0
LEGO® Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance 42171
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO® Technic sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a dobozban 1642 darab építőelem van
89 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO42171
5,0 180×
LEGO® Icons Virágcsokor 10280
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO®️ Icons sorozat, megjelenés éve 2021, a dobozban 756 db építőelem van
20 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10280
4,9 93×
LEGO® Star Wars™ AT-TE™ lépegető 75337
LEGO - gyerek, ajánlott 9 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagolásban 1082 db építőelem van
45 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75337
4,9 78×
LEGO Harry Potter Roxfort kastély 71043
LEGO - gyerek és felnőtt, ajánlott 16 éves kortól, LEGO® Harry Potter sorozat, megjelenés éve 2019, a dobozban 6020 darab építőelem van
148 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LO71043
4,8 88×
LEGO® Technic Ford Mustang Shelby® GT500® 42138
LEGO - gyerek, ajánlott 9 éves kortól, lendkerekes, LEGO® Technic sorozat, megjelenés éve 2022, a dobozban 544 darab építőelem van
Leárazás -6 %
15 890 Ft 16 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO42138
4,9 46×
LEGO® City Tehervonat 60336
LEGO - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, távirányítás, LEGO® City sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagolásban 1153 darab építőelem van
59 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO60336
4,9 77×
LEGO® Star Wars™ Obi-Wan Kenobi Jedi Vadászgépe 75333
LEGO - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagban 282 darab építőelem van
10 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75333
4,9 38×
LEGO® Icons Vespa 125 10298
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO®️ Icons sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagban 1106 darab építőelem van
32 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10298
5,0
LEGO® Speed Champions Audi S1 e-tron quattro versenyautó 76921
LEGO - gyerek, ajánlott 9 éves kortól, LEGO® Speed Champions sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a dobozban 274 darab építőelem van
9 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO76921

Építőjátékok, kirakósok

játékMilyen játékot vegyek 11-14 éves fiúnak? Amikor egy 11-14 éves fiú számára választunk játékot, érdemes figyelembe venni az érdeklődési körét és a hobbijait. Az iskoláskorú fiúk körében a legnépszerűbb játékok közé tartoznak a LEGO építőkészletek, az RC modellek, a játékkonzolok, a hoverboard és a filmek (vagy...
A MaDe robotjátékok játékos módon tanítják meg a legkisebbeknek is egyaránt az új készségeket. A MaDe egy cseh játékgyártó és -forgalmazó. Robotruck és Andy, egy programozható robot a legkisebbeknek. A MaDe-ről és az új termékekről részletesen ebben a cikkünkben...

Építőjátékok, kirakósok

A Építőjátékok, kirakósok kategóriában összesen 2793 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó építőjátékok, kirakósok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább építőjátékok, kirakósok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb építőjátékok, kirakósok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: építőjátékok, kirakósok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ