Archív - Összehajtható játszószőnyegek

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

Az összehajtható játszószőnyeg népszerű kiegészítője a kisgyermekekkel való játékos és szórakoztató tevékenységeknek. Kialakításuknak köszönhetően ezeket az eszközöket bárhol használhatod. Számos különböző szín, méret, anyag és dizájn közül választhatsz. Olvass tovább, és tudd meg, melyik összehajtható játszószőnyeg lenne a megfelelő gyermeked számára.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
6 termék
Petite&Mars Pool 4in1
Játszószőnyeg - babáknak, kerítéssel, függő játékok, húzódzkodó, szobába, összecsukható, anyaga műanyag és pamut, állatkák motívum, méretek 57 × 96 × 102,5 cm (Ma×Sz×Mé)
Megszűnt
Termékkód: HRAls2864
FILLIKID Játszószőnyeg boltívvel Farm zöld - Játszószőnyeg Típusok
FILLIKID Játszószőnyeg boltívvel Farm zöld
Játszószőnyeg - babáknak, rágókával, függő játékok, tükör, húzódzkodó, szobába, összecsukható és nem toxikus, anyaga poliészter és műanyag, állatkák és natúr motívum, állvány magassága 55 cm, méretek 55 × 80 × 70 cm (Ma×Sz×Mé)
Megszűnt
Termékkód: BABY23065
4,0
Habpárna Play Maxi 200 * 180 cm
Játszószőnyeg - babáknak, tok, hordozópánt, húzódzkodó nélkül, szobába, összecsukható, csúszásgátlós, hipoallergén, nem toxikus és mosható, anyaga habszivacs, állatkák motívum, méretek 1 × 180 × 200 cm (Ma×Sz×Mé)
Megszűnt
Termékkód: HRAbz07101
3,0
Play Habpárna 150 * 180 cm
Játszószőnyeg - babáknak, tok, hordozópánt, húzódzkodó nélkül, szobába, összecsukható, csúszásgátlós, hipoallergén, nem toxikus és mosható, anyaga habszivacs, állatkák motívum, méretek 1 × 150 × 180 cm (Ma×Sz×Mé)
Megszűnt
Termékkód: HRAbz07098
5,0
Zopa Play habszivacs alátét- Utazás / Állatok
Játszószőnyeg - babáknak, hordozópánt, húzódzkodó nélkül, szobába, összecsukható, csúszásgátlós, hipoallergén, nem toxikus, hőszigetelt és mosható, anyaga habszivacs, állatkák, közlekedési eszközök és számok motívum, méretek 1 × 150 × 180 cm (Ma×Sz×Mé)
Megszűnt
Termékkód: BABY9444
5,0
Zopa Play Maxi habszivacs alátét- Travel / Háziállatok
Játszószőnyeg - babáknak, hordozópánt, húzódzkodó nélkül, szobába, összecsukható, csúszásgátlós, hipoallergén, nem toxikus, hőszigetelt és mosható, anyaga habszivacs, állatkák, közlekedési eszközök és számok motívum, méretek 1 × 180 × 200 cm (Ma×Sz×Mé)
Megszűnt
Termékkód: BABY9443
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ