Ozobot STEAM készlet: Ozobot felfedezi a Napot, a Földet és a Holdat

Termékkatalógus
Ozobot STEAM készlet: Ozobot felfedezi a Napot, a Földet és a Holdat
Oktatókészlet - oktatási segédeszköz, ajánlott 8 éves kortól
16 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  EAOZb16 Termékszám:  OZO-035011-01
Ozobot STEAM készlet: Ozobot felfedezi a Napot, a Földet és a Holdat 16 990 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

Ozobot STEAM készlet: Ozobot felfedezi a Napot, a Földet és a Holdat

Az OzoGoes to the Sun, Earth & Moon készlet segítségével megtudhatod, hogyan befolyásolja a Nap és a Hold mozgása a Föld különböző jelenségeit. Kezdjük a bolygómodellek összeállításával és a táblára helyezésével. Ténykártyák, egy alkalmazás vagy az Ozobot robot segítségével megismerkedhetsz az évszakok változásával és a holdfázisokkal. Látod, hogyan keringenek a bolygók egymás körül? Most már könnyű lesz kitölteni a mellékelt feladatlapok trükkös kérdéseit! A játékot a STEAM-tanulás kiegészítőjeként tervezték. Kész kreatív és oktatási tevékenységeket kínál, amelyek gyakorlati, valós alkalmazásokon keresztül ösztönzik a problémamegoldást, a kritikus gondolkodást és az együttműködést.

Az Ozobot STEAM oktatási készlet főbb jellemzői: Ozobot felfedezi a Nap, a Föld és a Hold napóráját

  • Interaktív oktató játék
  • Elősegíti a technikai és kreatív készségeket
  • Erősíti a kritikus gondolkodást és a csoportmunkát
  • Alkalmas iskolák számára oktatási kiegészítésként
  • A csomag összesen 8 készletet tartalmaz, amelyek mindegyike legfeljebb 4, 8 év feletti tanulót foglalkoztat

A Föld titkai

Fedezd fel a Föld néhány jelenségének titkait ezzel az interaktív projekttel! Miért ismerjük fel a Hold négy fő fázisát? És miért vannak különböző évszakok a Földön? Elmagyarázza ezeket és más érdekes jelenségeket bolygónkon egy modell segítségével, és ösztönzi a fiatal tanulókat a téma iránti érdeklődésre. Együtt összeállítják a bolygómodelleket, és elhelyezik őket a táblán. Az Ozobot robot segítségével még a Holdat is mozgásba hozhatják. A modell megfigyelésével a gyerekek a mellékelt feladatlapokon kapják meg a válaszokat. Ha pedig nem tudják, mit kell tenniük, akkor kéznél lesznek a tanulókártyák, amelyeken megtalálnak minden fontos információt. A fiatal diákok szórakoztató módon megszilárdítják a megszerzett ismereteket, de a kritikus gondolkodás is fejlődik.

STEAM tanulási koncepció

Fokozza a tanulási élményt sok szórakoztató tevékenységgel. Egyszerre legfeljebb 4 fő részére. A készlethez már előkészített tematikus vázlatok és leckék is tartoznak. Ezenkívül az Ozobot további digitális STEAM Kit leckékhez is hozzáférést biztosít az Ozobot Classroomban, teljesen ingyenesen. Mindössze annyit kell tenned, hogy beolvasod a játék borítóján található QR-kódot.

A csomag tartalma:
SA Nap modelljéhez, állvány a Föld-modelljéhez, egy állvány a Hold modelljének, Országmodell, a Hold modellje, bambusz bot - tengely, zseblámpa, 1 tábla, Evo kalap, 12 × átlátszó matrica, 12 × ténykártya, 4 × kérdéskártya, munkalapok, összeszerelési utasítások, óravázlatok, válaszkulcs

Figyelmeztetés:
Az Ozobot robotok nem tartozékai a készletnek. Ezek külön megvásárolhatók. A játék ezek nélkül is használható.

Paraméterek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!
Ajánlott
Fiúknak és lányoknak Kész!
Alsó korhatár
8 éves kortól Kész!
Vezérlés
Manuálisan Kész!
Játék magassága
0,5 cm Kész!

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!

Tudni érdemes

Ajánlott
Fiúknak és lányoknak Kész!
Alsó korhatár
8 éves kortól Kész!

Programozás gyerekeknek

Vezérlés
Manuálisan Kész!
Játék magassága
0,5 cm Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ozobot STEAM sada: Ozobot zkoumá Slunce, Zemi a Měsíc. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ozobot STEAM súprava: Ozobot skúma Slnko, Zem a Mesiac. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ozobot STEAM-Set: Ozobot erforscht die Sonne, die Erde und den Mond. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ozobot STEAM-Set: Ozobot erforscht die Sonne, die Erde und den Mond.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ