30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

KRUPS Arabica EA811810

Termékkatalógus
KRUPS Arabica EA811810
Automata kávéfőző víztartály és ömlesztett tartály kávébab, a panel egy nagy LCD kijelzővel és felhasználóbarát felület, 3 hő-és 3 fok őrölni
Kód:  KRUKA003 Termékszám:  EA8118 Gyártó honlapja:

KRUPS Arabica EA811810

Élvezze a legjobb Krups eszpresszó Arabica csodálatos aroma és a teljes íz a kupát. Krups automata kávéfőző arabica EA811810 akkor készítsen tökéletes könnyedséggel használható. Habos kávé készíteni gyorsan és könnyen, egyszerűen úgy dönt XL extra nagyméretű LCD kijelzőt felhasználóbarát felület kívánt funkciót. Része a daráló kúpos fém odřepíkovací súrlódástól, amely biztosítja a pontosság csiszolás kávé.Kiválaszthatja három szinten és három csiszolás kávé hőmérséklete. A gőz fúvóka is élvezhetik a tökéletes cappuccino.

Főbb jellemzők Krups kávé Arabica EA811810

  • Teljesen automata kávéfőző, páratlan képességekkel fekete és ezüst
  • Krups kávéfőző egy nagy 1,7 literes víztartály
  • Nagy LCD kijelző intuitív felhasználói felülettel
  • Praktikus kompakt kialakítás elegendő erő
  • Memory előállítására két receptet italok
  • KRUPS Force Quattro rendszer optimalizálja a kávé
  • Machine állítható kávéerősséget és a hőmérséklet
  • Beállítása grind tökéletes összhangját italok
  • Gözfúvóka sűrű hab, amely könnyen tisztítható

Quattro rendszer KRUPS Force

Krups kávéfőző EA811810 Arabica kávé és eszpresszó van szerelve az innovatív technológia KRUPS Quattro Force, amely optimalizálja a kávé. Köszörülés kávébab mintegy 20% -kal gyorsabb, van is egy hidraulikus sajtolással kompakt forrázóegység és automatikus tisztítási a hosszan tartó teljesítményt.

egyszerű karbantartás

Krups kávéfőző a kávé elkészítése gyerekjáték, de így a karbantartás. A készülék rendelkezik egy automatikus vízkőmentesítés, ami automatikusan figyelmezteti Önt. Szórófejek kézzel végzik, és csepptálca kivehető. A víztartály térfogata 1,7 liter és a térfogata a kávébab tartály kapacitása 260 g.

Paraméterek

Több paraméter

A német KRUPS márka először 1846-ban jelent meg, amikor Robert Krups híressé vált formatervezett, csúcsminőségű mérlegeiről. Az 1950-es években KRUPS felfedezte a kávé varázsát, és megalkotta a legendás ONKO elektromos kávéfőzőket. Az elmúlt ötven évben a KRUPS kávéfőzők fejlesztése alatt a márka számos egyedülálló modellt, technikai megoldást alkotott, és ezt az irányt követi a mai napig. Az egyik kávéfőző modelljüket öntisztító gőzölős fúvókával láttak el. A KRUPS nemcsak kávéfőzőket, de minőségi kávéőrlőket és tejhabosítókat is kínál.

Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KRUPS Arabica EA811810 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KRUPS Arabica EA811810. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KRUPS Arabica EA811810. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KRUPS Arabica EA811810. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KRUPS Arabica EA811810.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ