30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Laurastar SMART M

Termékkatalógus
Laurastar SMART M
Ingyenes
szállítás boltjainkba
+ ajándék ebben az értékben 12 790 Ft Vasalódeszka huzat Laurastar
Vasalórendszer - 3D professzionális vasaló és aktív vasalódeszka - fújó- és szívórendszer (16 V ventilátor, 4 sebesség), Pulse steam gőzlöket, Bluetooth technológia (telefonkapcsolat és LS alkalmazás), 6 pozíció (83-104 cm), 3,5 bar állandó nyomás, DMS technológia (száraz gőz kettős fűtéssel 150 °C-ra), eltávolítható víztartály (1,2 l), fűtés: 3 perc, AutoStop (10 perc), teljesítmény: 2200 W, vasaló súlya 1,1 kg, Hygienic Steam Effect tanúsítvány, hőálló tárolódoboz, szabadalmaztatott összecsukható rendszer (22 cm), beépített kerekek, automata kábelcsévélő, tartozékok: Aqua szűrő patronok, univerzális védőtok, 3D-s rögzítés finom szövetek vasalásához, kondenzvíztartály, tölcsér, gőztömlő tartó, össztömeg: 19 kg
Szuper ár
630 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  LAUZE512 Termékszám:  000.0301.805
Laurastar SMART M 630 890 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

Laurastar SMART M

Minden gyűrődést elsimít

Az exkluzív Laurastar SMART M vasalórendszer egy professzionális 3D vasalóból, egy aktív felületi vasalódeszkából és egy beépített gőzfejlesztőből áll. Ez az egyedülálló rendszer nagyon finom, magas állandó nyomású (3,5 bar) gőzt hoz létre, amely tökéletesen alkalmazkodik mindenféle szövethez, gondoskodik a kiváló vasalási eredményről, és eltávolítja az atkák és baktériumok akár akár 99,9%-át.


A Laurastar SMART M legfontosabb jellemzői

  • Exkluzív vasalódeszka aktív vasalófelülettel
  • Professzionális 3D vasaló
  • Impulzusgőz technológia
  • Bluetooth technológia - Laurastar Smart mobilalkalmazás
  • DMS technológia (száraz gőz kettős fűtéssel 150 °C-ig)
  • A forró gőz elpusztítja a baktériumok és atkák 99,99% -át
  • Levehető víztartály
  • Szabadalmaztatott összecsukható rendszer
  • 6 magasságban állítható vasalódeszka (83-104 cm)
  • Az Aqua szűrő lehetővé teszi csapvíz használatát
  • AutoStop 15 perc inaktivitás után
  • 3D-s rögzítés finom szövetek vasalásához
  • Biztonsági tárolódoboz
  • 10 év pótalkatrész garancia

Ergonomikus vasalófelület

A vasalóállomás kifinomult összecsukható rendszerrel és praktikus kerekekkel rendelkezik, ami megkönnyíti a mozgatást és a tárolást. A széles vasalási felület minden típusú ruházat esetében kényelmes vasalást biztosít. A tökéletes ergonómia érdekében a vasalódeszka 6 különböző magasságban állítható.


Bluetooth technológia

A Laurastar SMART M Bluetooth vezeték nélküli technológiával csatlakozik egy olyan mobilalkalmazáshoz, amely személyes oktatódként funkcionál, hogy javítsa a vasalási eredményeidet. A 3-féle oktatóvideó nemcsak segít Téged a készülék telepítésében és az alapvető vasalási technikák elsajátításában, hanem szakértői tanácsadást nyújt a vasalás, illetve a pamut vagy a gyapjú anyagok terén.


Exkluzív 3D vasaló

Exkluzív 3D vasaló

A professzionális 3D vasaló egy mozdulattal kiegyenesíti a anyagot, miközben forró gőzt enged a teljes felületére, így hatékonyabban távolítja el a gyűrődéseket és a frissíti a szöveteket. A Laurastar Smart M függőleges gőzöléssel is használható, így kényelmesen vasalhatóak a ruhák vagy a függönyök.

Aktív talp

Aktív vasalófelület

Az aktív vasalófelület egyedülálló, 4-fokozatú fújó- és szívórendszerrel rendelkezik, amely légpárnát hoz létre annak érdekében, hogy kiegyensúlyozza a talpat és hatékonyan megakadályozza a gyűrődések kialakulását. Ezenkívül a szívórendszer szilárdan tartja a ruhadarabot a felületen, így a vasalás a lehető legkényelmesebb és leghatékonyabb.

Kifinomult dizájn

Higiénikusan tiszta ruhák

A DMS technológia kétszeresen fűtött gőzt használ az anyag szárazon tartásához a vasalás során. Az impulzusgőz-funkció rövid időközönként mélyen eloszlatja a gőzt a szövetrostokba, ahol eltávolítja az atkák, baktériumok és allergének akár 99,99%-át. A ruhák így higiénikusan tiszták és csodásan frissek lesznek.

3D tartozék a finom szövetekhez

Maximális kényelem

A maximális kényelem érdekében a vasaló eltávolítható, 1,2 literes víztartállyal felszerelt, amely beépített vízkőszűrővel rendelkezik, így a csapvíz is problémamentesen használható. A berendezés tartalmaz továbbá egy 3D tartozékot a finom szövetek vasalásához.


Paraméterek

Összehasonlít
Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Funkcionális elemek vasaláshoz
Gyorsmelegítés Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Egyéb funkciók
Öntisztítás Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 200 W Kész!
Vasalótalp anyaga
Alumínium Kész!

Méretek és térfogat

Tartály űrtartalma
1 200 ml Kész!

Szín

Szín
Fekete, Szürke Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Laurastar SMART M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Laurastar SMART M . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Laurastar SMART M.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ