Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

LED panelek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A LED panelek megfizethető és helytakarékos megoldást jelentenek bármely helyiség megvilágítására otthon, a műhelyben, de akár az osztályteremben vagy az irodában is. A kínálatunkban szereplő lámpák különböző méretűek és teljesítményűek, így egyszerűen kiválaszthatod az igényeidnek megfelelő LED panel típust. Tarts velünk, néhány hasznos információval segítünk eligazodni kínálatunkban.

Tovább

Mi az a LED panel?

A LED panel egy lapos lámpatest, amely minőségi és gazdaságos világítást biztosító technológiát alkalmaz. Különböző terek megvilágítására használható. A LED panel lámpa megfelelő alternatívát jelent a hagyományos fénycsöves lámpatestek helyett. Működése a fénykibocsátó diódák elvén alapul. A LED panel összességében nagyon hatékony világítási megoldás.

Miért jobb egy LED panel, egy hagyományos izzónál?

A LED panel számos előnyt kínál a hagyományos világítással szemben. Mindenekelőtt rendkívül energiatakarékos, emellett többszörös élettartam és szerényebb méretek jellemzik, amely ideális alacsonyabb belmagasságú helyiségek esetén.

  • A LED panel világítás ugyanolyan fényerővel képes ellátni a helyiséget, mint egy hagyományos izzó, de akár 75%-kal kisebb energiafogyasztással.
  • Míg egy izzólámpa körülbelül 1000 órás élettartammal rendelkezik, addig egy LED panel akár 30 000 óránál is tovább bírja.
  • Többféle méret közül választhatsz, így sokkal jobban szabályozhatod a helyiség világítását.

Minden LED panel esetében fontos az elhelyezkedés

A LED panelek elhelyezése nagyon fontos, hiszen a világítás esztétikai és funkcionális szempontjait egyaránt befolyásolja. A LED panel eszközöket úgy kell elhelyezned, hogy megfeleljen az igényeidnek, ugyanakkor tiszteletben kell tartani a tér további elemeit is. Lássuk, milyen LED panel típusok különböztethetők meg elhelyezés szerint.

LED panelek mennyezetre

A mennyezeti LED panelek kábelekkel vannak felfüggesztve. Ezek általában a csomag részei. A mennyezeti LED panel lámpa alkalmas magas mennyezettel rendelkező helyiségekbe, ahol a lámpatestet egy kicsit alacsonyabban kell elhelyezni az ideális megvilágítás érdekében. A mennyezeti LED panel világítás egyik fő előnye a nagy teljesítmény.

A mennyezeti paneleket bárki felszerelheti

A mennyezeti LED panelek könnyen telepíthetők. Ha van áramellátás, a legtöbb lámpa szakember segítsége nélkül is felszerelhető - de akár fúrás nélkül is elhelyezhetők. A szabványos méretű kerettel ellátott LED panel pontosan illeszkedik a mennyezetbe, így csak be kell dugni.

Az álmennyezetben szerelhető LED panelek illenek a modern lakásokba

A felfüggesztett LED panelek mellett álmennyezetbe szerelhető változat is létezik. Ez a változat különösen modern lakásokban tesz jó szolgálatot minimalista kialakításának köszönhetően, de olyan helyiségekbe is illik, ahol minden centiméternyi helyet ki kell használni. Ezeket a LED panel modelleket általában fémkonzolok vagy mágnesek segítségével lehet felszerelni, így a telepítésük nem nehéz.

i

Léteznek gipszkartonhoz való LED panelek is. Ezek nappalik, konyhák, hálószobák vagy fürdőszobák világítására alkalmasak, és hosszú élettartam, megbízhatóság, valamint alacsony karbantartási igény jellemzi őket. A gipszkartonhoz való LED panelek környezetbarát és biztonságos lámpafajták.

Fali LED panel

A fali LED panelek leginkább kisebb terek megvilágítására alkalmasak, amelyek a helyiség oldalát, a falat világítja meg. A fali LED panel típusokat általában fürdőszobában, WC-ben vagy kamrában használják. Akár mennyezetre szerelhető, akár fali LED panel modellt választasz, ezeknek a lámpáknak megvan a maguk helye.

Álmennyezeti LED panel
Mennyezeti LED panel

falra szerelhető világító panel
Felületre szerelhető, falon kívüli LED panel

LED panelek gipszkartonhoz
Gipszkartonba süllyeszthető LED panel

Milyen méretű lehet egy LED panel?

Ha már pontosan tudod, hogy hova szeretnéd elhelyezni a LED panel lámpát, választhatsz direkt a méretek alapján. A LED panelek különböző szélességben és hosszúságban vásárolhatók meg, vagy választhatsz kör alakú LED panel fajtát is. Ebben az esetben természetesen az átmérő alapján kell választanod. A leggyakoribb négyzet alakú panelek a következők:

  • A 30×30 cm-es LED panel az egyik legkisebb a piacon. Logikusan kis terek, például fürdőszoba megvilágítására alkalmas.
  • A 60×60 cm-es LED panel már jóval nagyobb. Nappaliban vagy a konyhában egyaránt használható.
  • A 120×30 cm-es LED panel tipikus téglalap alakú. Gyakran találkozhatunk velük irodákban és műhelyekben.

i

A LED panelek egy bizonyos színnel rendelkeznek. Minden világításra jellemző egy színhőmérséklet, amelyet kelvinben adnak meg. A szín lehet meleg, semleges vagy hideg. Csak tőled függ, hogy hová szeretnéd telepíteni az adott LED panel modellt.

Más-más LED panel fajta alkalmas a különböző felületekre

Bár lehet, hogy nem tűnik nyilvánvalónak, de LED-panelek nemcsak a felszerelés helye alapján, hanem az aljzat anyaga szerint is kiválaszthatók. Míg a fa felülethez rögzítéshez gyakran elegendőek a csavarok, addig a gipszkartonra nem lehet biztonságosan rögzíteni a LED panelt dübel nélkül. Az ajánlott felület közvetlenül a terméken is fel van tüntetve, de ha tapasztalt vagy, akkor másképp is rögzítheted a LED panel lámpákat. Régebbi házak esetében javasoljuk, hogy konzultálj szakemberrel a felszerelés előtt.

A LED panelek energiatakarékosabbak a kisebb fogyasztásnak köszönhetően

Ha pusztán gazdaságossági okokból választasz LED panel lámpát, akkor érdemes szem előtt tartanod, hogy a LED panel működéséhez nem feltétlenül szükséges 230 V. Szintén nagyon népszerű a 12V-os LED panel, amely bár sokkal kevésbé világít, logikusan kevesebbet is fogyaszt. Ha a 12V-os LED panel RGB diódákkal is rendelkezik, akkor gyakran használják játékgépek és íróasztalok design elemeként.

Az RGB LED panelek mindig csak háromféle diódát tartalmaznak: piros, zöld és kék. Ha azonban ezeket a LED paneleket például asztal aljára rögzítik, akkor a színspektrum szinte bármilyen színében képesek világítani anélkül, hogy a diódák három különálló színét látnánk.

Hány wattos LED panel helyettesíti a hagyományos izzót?

Ha jobban meg szeretnéd érteni, hogy mennyit takarít meg egy LED panel, van egy közvetlen összehasonlításunk a számodra. Ha például egy 100 W-os izzót szeretnél helyettesíteni a nappalidban, ahhoz egy 12 W-os vagy 18 W-os LED panel elegendő lenne, ami hasonló fényerőt biztosít. A veszteségek beszámítása után akár 75%-os megtakarítást is elérhetünk.

A LED panelek csatlakoztatása

Akár felpattintható, akár más típusú LED panel lámpa fajtát választasz, a telepítés után be is kell kötni a lámpát. Minden LED panel saját tápegységgel rendelkezik, beleértve a transzformátort is, amely a csomag része. Csak csatlakoztasd a hálózati kábelt a tápegységhez (a csatlakoztatás előtt győződj meg róla, hogy feszültség alatt áll-e) és már kész is. Ezután már csak el kell fordítani a kapcsolót.

i

Ha nem tudod, hogyan vannak elrendezve a vezetékek a házban, vagy egyszerűen nem bízol a vezetékek állapotában, nyugodtan fordulj szakemberhez. Ezzel megkönnyíted a saját helyzetedet és rábízhatod az elektromos vezetékeket egy szakértőre.

A LED panelek tartogatnak még néhány szofisztikált funkciót

Manapság a LED panelek már nem csak a világításról szólnak. Egy távirányító vagy okostelefon messzire vezet. A mennyezeti LED panelek számos további funkciót kínálnak, amelyek növelik a kényelmet és a variálhatóságot. Ezek közé tartozik a dimmelhetőség, a színhőmérséklet beállítása, a hangalapú asszisztens támogatása vagy akár a Wi-Fi-s irányítás.

  • A dimmelhető LED panel lehetővé teszi a fényerő csökkentését, így egy hosszú nap után pihentetheted a szemed.
  • A színhőmérséklet-szabályzó LED panel lehetővé teszi a fény színének megváltoztatását a színskála szerint.
  • A LED panel hangasszisztens támogatással lehetővé teszi, hogy hanggal vezéreld és különböző beállításokat hozz létre.
  • A WiFi-vel rendelkező LED panelek közvetlenül integrálhatók az intelligens otthonba.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Yeelight Motion Sensor Closet Light A20-silver Szállításra kész > 5 db
LED lámpa - szabályozható fényerő, 100 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), mozgásérzékelős, anyaga: műanyag, 0,9 cm max. magasság, 4 cm széles, IP20 védelem
3 690 Ft

2.
Yeelight Motion Sensor Closet Light A40-silver Szállításra kész > 10 db
LED lámpa - szabályozható fényerő, 2,4 W teljesítmény, 100 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), mozgásérzékelős, anyaga: műanyag, 0,9 cm max. magasság, 4 cm széles, IP20 védelem
5 890 Ft

3.
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 12 W teljesítmény, állítható fényhőmérséklet, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Apple Siri és Samsung SmartThings kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: fém és műanyag, 7,5 cm max. magasság, 7,5 cm széles, IP20 védelem
16 190 Ft

Még több
117 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Govee Flow Plus SMART LED TV & Gaming - RGBICWW - LED lámpa Típusok
4,8 26×
Govee Flow Plus SMART LED TV & Gaming - RGBICWW
LED lámpa - szabályozható fényerő,, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, 28,6 cm max. magasság, 17,7 cm széles
30 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Govee22_05
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
BenQ WiT ezüst
Asztali lámpa - LED, modern stílus, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér és ezüst kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 5700 K, 18 W teljesítmény, dönthető, kapcsolóval, mérete 62,5 × 59 × 22 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 62,5 cm
112 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BQ004
Arany középút Kiváló ár/érték arány
YEELIGHT Cube Smart Lamp - Standard Kit
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 72 W teljesítmény, állítható fényhőmérséklet, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Apple Siri és Samsung SmartThings kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: fém és műanyag, IP20 védelem
105 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BUN_YeeLa66
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
YEELIGHT Cube Smart Lamp - Graffiti Kit
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 144 W teljesítmény, állítható fényhőmérséklet, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Apple Siri és Samsung SmartThings kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: fém és műanyag, IP20 védelem
212 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BUN_YeeLa67
4,4 21×
Yeelight Motion Sensor Closet Light A40-silver
LED lámpa - szabályozható fényerő, 2,4 W teljesítmény, 100 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), mozgásérzékelős, anyaga: műanyag, 0,9 cm max. magasság, 4 cm széles, IP20 védelem
Szuper ár
5 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLI21_16
4,7 26×
Yeelight Motion Sensor Closet Light A20-silver
LED lámpa - szabályozható fényerő, 100 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), mozgásérzékelős, anyaga: műanyag, 0,9 cm max. magasság, 4 cm széles, IP20 védelem
3 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLI21_14
4,8
BenQ ScreenBar Plus
Monitor lámpa Klip lámpa, monitorra, JÉG, 5W, 320lm, 2700-6500K, szabályozható, automatikus fényerőszabályozás, asztali vezérlő, USB, ezüst és fekete
60 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BQ002
4,5
YEELIGHT Cube Smart Lamp - Light Gaming Cube Matrix - Expansion Pack
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 12 W teljesítmény, állítható fényhőmérséklet, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Apple Siri és Samsung SmartThings kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: fém és műanyag, 7,5 cm max. magasság, 7,5 cm széles, IP20 védelem
16 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLa69
Govee Glide (8+4) SMART LED, TV, Gaming, Home - RGBIC - LED lámpa Típusok
4,6
Govee Glide (8+4) SMART LED, TV, Gaming, Home - RGBIC
LED lámpa - szabályozható fényerő,, távirányítóval vezérelhető, Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás
70 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Govee22_07
4,0
YEELIGHT Cube Smart Lamp - Light Gaming Cube Panel - Base
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 12 W teljesítmény, állítható fényhőmérséklet, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Apple Siri és Samsung SmartThings kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: fém és műanyag, 7,5 cm max. magasság, 7,5 cm széles, IP20 védelem
25 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLa65
5,0
YEELIGHT Cube Smart Lamp - Light Gaming Cube Matrix - Base
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 12 W teljesítmény, állítható fényhőmérséklet, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Apple Siri és Samsung SmartThings kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: fém és műanyag, 7,5 cm max. magasság, 7,5 cm széles, IP20 védelem
25 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLa66
Govee Glide (6+1) SMART LED, TV, Gaming, Home - RGBIC - LED lámpa Típusok
4,6
Govee Glide (6+1) SMART LED, TV, Gaming, Home - RGBIC
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 36 W teljesítmény, 750 lm fényáram,, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Apple Siri kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: műanyag, 3,5 cm max. magasság, 3,5 cm széles
48 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Govee22_08
5,0
Nanoleaf Canvas Panels Expansion Pack
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 4 W teljesítmény,, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Samsung SmartThings, IFTTT és Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: fém és műanyag, 15 cm max. magasság, 15 cm széles
27 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: NAN200e
YEELIGHT Cube Smart Lamp - Light Gaming Cube Panel - Expansion Pack
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 12 W teljesítmény, állítható fényhőmérséklet, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Apple Siri és Samsung SmartThings kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: fém és műanyag, 7,5 cm max. magasság, 7,5 cm széles, IP20 védelem
16 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLa68
5,0
EMOS LED panel 75 mm, kerek beépíthető fehér, 6 W természetes fehér, IP65
LED panel - 6 W energiafelhasználás, semleges fény (4000 K), 7,5 cm széles, anyaga műanyag, IP65 védelem
3 510 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS19012
5,0
EMOS LED panel 100 mm, kerek, beépíthető, fehér, 8 W, természetes fehér, IP65
LED panel - 8 W energiafelhasználás, semleges fény (4000 K), 10 cm széles, anyaga műanyag, IP65 védelem
4 640 Ft -tól
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS19013
Yeelight Smart Light Panels
Moduláris világítás - szabályozható fényerő, 24 W teljesítmény, 400 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (1200-6500 K), WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Gyártó saját alkalmazása és Razer Chroma RGB kompatibilitás, anyaga: műanyag, 22,2 cm széles, IP20 védelem
51 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Yeel22_07
5,0
EMOS LED PANEL CEILING S 6W CW IP20
LED panel - 6 W energiafelhasználás, semleges fény (4000 K), 4 cm magas, 12 cm széles, anyaga műanyag, IP20 védelem
3 590 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS065p
1,0
Nanoleaf Shapes Triangles Mini Starter Kit 9 Pack
LED lámpa - okos funkciókkal, 0,54 W teljesítmény, 20 lm fényáram,, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Samsung SmartThings és IFTTT kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: műanyag, 10 cm max. magasság, 0,6 cm széles, IP20 védelem
52 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: Nano22_05
5,0
EMOS LED PANEL C 6 W WW IP20
LED panel - 6 W energiafelhasználás, meleg fény (3000 K), 2,1 cm magas, 12 cm széles, anyaga műanyag, IP20 védelem
2 920 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS060d
YEELIGHT Cube Smart Lamp - Light Gaming Cube Spot - Base
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 12 W teljesítmény, állítható fényhőmérséklet, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Apple Siri és Samsung SmartThings kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: fém és műanyag, 7,5 cm max. magasság, 7,5 cm széles, IP20 védelem
25 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLa64
YEELIGHT Cube Smart Lamp - Light Gaming Cube Spot - Expansion Pack
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 12 W teljesítmény, állítható fényhőmérséklet, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Apple Siri és Samsung SmartThings kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: fém és műanyag, 7,5 cm max. magasság, 7,5 cm széles, IP20 védelem
16 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLa67
Yeelight Smart Light Panels Extension
LED lámpa - szabályozható fényerő, 24 W teljesítmény, 400 lm fényáram,, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Gyártó saját alkalmazása és Razer Chroma RGB kompatibilitás, anyaga: műanyag, 22,2 cm széles, IP20 védelem
19 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Yeel22_08
WiZ Panel Tunable White 12 W négyzet alakú, fekete
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 12 W teljesítmény, 1000 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500K), kompatibilitás: Apple Siri, magasság 4,2 cm, szélesség 30 cm, anyaga: fém és műanyag, IP20
31 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WiZ22_14
cikkLED szalag bekötése (ÚTMUTATÓ) A LED szalag nagyszerű módja gyakorlatilag bármilyen belső tér megvilágításának, de dekorációként vagy hangulatfényként is szolgálhat a nappaliban, az esti tévénézéshez. A LED szalag felszerelése ma már nem igényel villanyszerelői szaktudást, akár percek alatt magad is...
Meleg fény, hideg fény. Miben különböznek? Természetesen színhőmérsékletben, azaz a színben. A fény hőmérséklete határozza meg néhány tulajdonságát, például a cirkadián ritmusunkra gyakorolt hatását. Minden, amit a fény színhőmérsékletéről tudni kell, megtalálható ebben...
A fényáram lumenben van megadva, és a fényforrás által kibocsátott tényleges fénymennyiséget fejezi ki. Ez tehát sokkal jobb paraméter az izzók "teljesítményének" összehasonlítására, mint a watt teljesítményük, ami nyilvánvaló, ha a hagyományos és a LED izzók...
tanácsadóHogyan válasszunk izzót Az izzóknak sokféle típusa, ún. foglalata van. Mindegyik más és más helyen alkalmazható, és a tájékozódás kihívást jelenthet. Örülünk, ha útmutatónkkal segítségedre lehetünk.
További cikkek

LED panelek

A LED panelek kategóriában összesen 117 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó LED panelek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább LED panelek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb LED panelek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: LED panelek vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ