Akvizice ApF HU ApF HU

LED szalagok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Hosszúság
5 cm
1500 cm
-
Fényáram
110 lm
6000 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(113)
Semleges fehér
(107)
Hidegfehér
(107)
További tulajdonságok
Smart
(158)
Fényszín beállítás (RGB)
(136)
Mobilalkalmazás
(134)
Öntapadós
(67)
Lámpa típusa
LED szalag
(203)
Asztali
(11)
Fali
(10)
Mennyezeti
(9)
Fénydekoráció
(7)
Energiafelhasználás
2 W
72 W
-

A LED szalagok egymásra helyezett diódákból állnak. Megbízható és gazdaságos megoldást jelentenek, és elegánsan néznek ki. Az utóbbi időben széles körben használják őket, például konyhapultok megvilágítására. Különböző színváltozatok és olyan modellek is léteznek, amelyeknél lehetőség van a színváltásra. Mit érdemes figyelembe venni a LED szalag kiválasztásánál?

Tovább

Milyen LED szalagok találhatók a kínálatunkban?

LED szalag számos különböző változatban kapható, hiszen ez is egy design elem, és a gyártók teret engedhetnek a kreativitásuknak. Mielőtt választanál, nézd meg a kínált típusokat.

Kültéri LED szalagok

A kültéri LED szalagok manapság nagyon népszerűek. Tagadhatatlan előnyeik azt eredményezik, hogy szinte állandóan a szemünk előtt vannak. Az utcák szépítésére, bejáratok, reklámtáblák és néha egész épületek megvilágítására használják őket. A legelterjedtebbek és leggyakrabban használtak a 12V-os és 24V-os kültéri LED szalagok. A kínálat azonban ennél még változatosabb.

Beltéri LED szalagok

A beltéri LED szalagok az otthon nagyszerű design elemévé válhatnak. Segítségükkel bárminek kiváló háttérvilágítást biztosíthatsz és bármit kiemelhetsz. Érdemes megemlíteni például a konyhai LED szalagokat vagy a mennyezet világítást - mindkettő nagyon népszerű manapság.

Vannak színes LED szalagok?

A szokásos semleges színű változatok mellett színes LED szalagok is kaphatók. A színhőmérséklettől függ egy helyiség általános atmoszférája és hangulata, ami hatással van a te hangulatodra és produktivitásodra is. Minden tevékenységhez más és más világítási szín alkalmas. Egyes modellek lehetővé teszik a szín megváltoztatását. Például milyen színű legyen a konyhai LED szalag? De erről később.

i

A legnépszerűbb RGB LED szalagok közé tartozik a Philips Hue. Ennek az ökoszisztémának a világítása sok színnel büszkélkedhet, mobiltelefonhoz csatlakoztatható vagy hangsegéd segítségével is vezérelhető.

Okos LED szalag - varázslat a kezedben

Az okos LED szalagok lenyűgöznek ügyességükkel. A világítás a telefonodnak köszönhetően bárhonnan vezérelhető. Kiválaszthatod a kedvenc színárnyalatodat, és némelyik modell lehetővé teszi, hogy az egyes diódák külön-külön világítsanak, így egész képeket hozhatsz létre.

A világítás időzítését kellemes és diszkrét ébresztőként használhatod.

Milyen paramétereket kell figyelembe venni a LED szalag kiválasztásakor?

A LED szalag kiválasztásakor az alábbi paraméterek figyelembe vételét javasoljuk - ezek valóban kulcsfontosságúak. Elemes vagy konnektorba dugható legyen-e a LED csík? És mi a helyzet a színhőmérséklettel? Hadd magyarázzuk el.

Elemes vagy konnektorba dugható LED szalag?

Ha nem tetszik az elemmel működő LED szalag, ne felejtsd el kiválasztani a megfelelő áramforrást. A legfontosabb dolog a kimeneti teljesítmény. LED szalag vásárlásakor ellenőrizd a méterenkénti teljesítményt. Majd ezt szorozd meg a hosszával. Mindig hagyj rá legalább 20%-ot. Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor sincs baj, a LED csíkok gyakran saját tápegységgel rendelkeznek, ezzel együtt kerülnek kiszállításra.

  • Az elemmel működő LED szalagot könnyen magaddal viheted az autóba vagy olyan helyre, ahol nincs áram.
  • A transzformátorral ellátott LED csíkok közvetlenül a hálózathoz csatlakoztathatók. Saját tápegységgel rendelkeznek, így neked nem lesz gondod semmire.
  • A napelemes LED szalag ideális a teraszon, a bejáratnál, egyszóval bárhol, ahol kint világításra van szükség.

Milyen legyen a LED szalag fényárnyalata?

A LED szalag, mint minden más fényforrás, különböző fényárnyalatokkal rendelkezik. A színhőmérséklet mértékegysége a Kelvin (K). A LED szalag színhőmérsékletét a tevékenység típusától függően válaszd ki - ez közvetlenül befolyásolhatja a produktivitást.

  • Az olyan pihenésre alkalmas helyiségek, mint az otthoni olvasósarok vagy a hálószoba megvilágítására tökéletesen alkalmas egy melegebb fényű LED szalag.
  • A hűvösebb árnyalat olyan helyekre jó, ahol nem szabad, hogy lankadjon a figyelmed, ilyen például a LED szalag autóba.
  • A kromatikus színek általában kellemesebbek. Az RGB LED csíkok elsősorban a megfelelő hangulat megteremtéséhez használhatók.
Színhőmérséklet K-ben Rövid leírás
2700–3000 Meleg fény, arany színspektrum
4000–4500 Semleges nappali fény, fehér színspektrum
6000–6500 Hideg fehér fény, kék színspektrum

Milyen hatással van a LED szalag színhőmérséklete az emberre?

Munkavégzéshez célszerű választást jelentenek a hideg és semleges színű LED csíkok. Serkentik az agyat és elnyomják a melatonin - az alváshormon - termelődését. Ezzel szemben az otthonodba inkább melegebb színeket válassz, mivel ezek kellemes légkört teremtenek a minőségi pihenéshez. A színhőmérséklet egyébként csak a természetes színeket foglalja magában.

A LED szalag hossz alapján történő kiválasztásával sok pénzt takaríthatsz meg

Ha a LED szalagokat a hossz alapján választod ki, nem fordulhat elő, hogy valahol egy darab túl hosszú vagy túl rövid lesz. Tehát a LED szalag kiválasztása előtt mérd le a helyet, ahová kerülni fog, így pénzt takaríthatsz meg.

  • LED szalag 1m - tökéletesen alkalmas olyan kisebb design elemek kiemelésére, amelyek egyébként túlságosan beleolvadnának a környezetükbe.
  • LED szalag 2m - meg tudja világítani a munkaasztalt vagy egy nagyobb tükör szélét. Számtalan lehetőség van.
  • LED szalag 3m - egy egész asztalt körbeér. Többek között az ablakkeret körüli elhelyezése is népszerű.
  • LED szalag 4m - gyakran autóvilágításként kerül felhasználásra, de szinte bárhol felhasználható.
  • LED szalag 5m - használható egy szoba sarkának vagy akár nagyobb konyhapult sarkának a megvilágítására.
  • LED szalag 10m - elég hosszú ahhoz, hogy egy kisebb helyiséget a mennyezet mentén megvilágítson.
  • LED szalag 20m - már nagyon hosszú, így nem jelent gondot, hogy az egész szobát körbevegye a mennyezet mentén.

Gyakorlati példa - LED szalag felszerelése a konyhapult alá

A LED szalag konyhapult alá történő telepítésén keresztül röviden felvázoljuk, hogyan zajlik egy ilyen szerelés.

  1. Válaszd ki a háttérvilágítás helyét. Ez általában a konyhapult feletti szekrény vagy a pult padlóhoz közeli pereme.
  2. Tisztítsd meg alaposan a helyet, hogy a LED csík tökéletesen rögzüljön.
  3. Csatlakoztasd a LED szalagot a csomagolásban található rögzítési típusnak megfelelően. Ez gyakran kétoldalas ragasztószalag vagy egy speciális sín.
  4. Válaszd ki és csatlakoztasd a megfelelő tápegységet (ha az nem tartozék), majd csatlakoztasd a hálózathoz.
  5. Végül még egy tipp, beszerelhetsz mozgásérzékelőt is, így automatikusan felkapcsolódik a konyhai LED szalag.

A telepítési folyamat egyszerűsége a megvásárolt csomagtól és a benne lévő LED csíkoktól függ. Sok esetben a LED szalag szett az összes szükséges eszközt tartalmazza.

Az autós beltéri LED szalagok feldobják a belső teret

Az autós LED szalagok modern módon teszik szebbé az autódat. Csomagtérbe, küszöb alá és a lábtérbe is teheted - kísérletezz bátran. Az autó dekoratív háttérvilágításán kívül több LED csík csatlakoztatásával könnyebben elérhetővé válnak az autó nehezebben megvilágítható területei is. A motorosoknak sem kell lemondaniuk az efféle díszítőelemekről. A motorkerékpárokra is gyakran kerülnek LED csíkok.

LED szalagok

A LED szalagok kültéri karácsonyi dekorációnak is kiválóan alkalmasak. A lehetőségek valóban határtalanok.

Érdemes a LED szalag kiválasztásánál a feszültséget is figyelembe venni?

A LED szalag kiválasztásának egyik szempontja lehet a bemeneti feszültség is. Ez számos tényezőt befolyásol, például a hatékonyságot, a fogyasztást, de a biztonságot is. Ha a LED csík rendelkezik fényerőszabályozási lehetőséggel, akkor a fény feszültségét és intenzitását szükség szerint állíthatod.

  • LED szalag 230V - a hálózatra csatlakozik. Nagyon intenzív fénye van, de nagyobb az energiafogyasztása is.
  • LED szalag 24V - gyakran saját transzformátorral együtt kerül a csomagba. Valamennyivel kevesebbet fogyaszt, de kissé kevésbé intenzív a fénye.
  • LED szalag 12V - nagyon népszerű választás dekorációs célokra. Pontosan annyira fényes, amennyire kell, és nem fogyaszt túl sokat.
  • USB LED szalag - a számítógéphez vagy a TV-hez csatlakoztatható, így nem kell aggódnod az áramellátás miatt.

Milyen tulajdonságokkal rendelkezhet még egy LED szalag?

A fényforrásokkal sokféleképpen lehet kísérletezni, és ezt a gyártók is tudják - ez alól a LED szalagok sem jelentenek kivételt. Az ilyen funkciók megkönnyíthetik például a világítótest kezelését. Milyen praktikus megoldásokra számíthatsz?

  • A távirányítóval rendelkező LED szalagok hasznosak lehetnek, mert így a fény árnyalatát és intenzitását anélkül szabályozhatod, hogy az megzavarná a pihenésedet.
  • A dimmelhető LED csíkok lehetővé teszik a fény intenzitásának beállítását, ami például a TV mögötti LED csík esetében nagyon jól jön.
  • Az érzékelővel ellátott LED csík automatikusan világítani kezd, amikor mozgást érzékel. Kellemes fogadtatást biztosít, amikor hazaérsz.
  • A medencébe való LED szalag esetében a legfontosabb, hogy vízálló legyen. Kültéri világításként is használhatod.
  • A hangvezérlés egyszerűen kényelmes. A LED szalagok leggyakrabban Google Assistant, Siri és Amazon Alexa támogatással rendelkeznek.
  • Az öntapadós LED szalag praktikus és kényelmes módon rögzíthető, amit bárki néhány perc alatt elvégezhet.

Az ár kulcsfontosságú kritérium a számodra? Nézd meg olcsó LED szalag kínálatunkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
LnLED RGB Strip Kit Szállításra kész > 5 db
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, távvezérlővel, 150 LED dióda, állítható fényszín, hálózati tápellátás, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
14 490 Ft

2.
Philips Hue LightStrip Plus v4 Szállításra kész > 5 db
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
42 590 Ft

3.
Philips Hue LightStrip Plus v4 extension Szállításra kész > 5 db
LED szalag - okos funkciókkal, 100 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
15 590 Ft

Még több
243 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,0
LnLED RGB Strip Kit
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, távvezérlővel, 150 LED dióda, állítható fényszín, hálózati tápellátás, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
14 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Ln22Ld1
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8
Philips Hue Gradient Lightstrip
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
66 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21033
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Govee DreamView TV 75-85" SMART LED háttérvilágítás RGBIC - LED szalag Típusok
4,5 112×
Govee DreamView TV 75-85" SMART LED háttérvilágítás RGBIC
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, hideg fényű, semleges fényű, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, 4 darab található a csomagban
58 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Govee22_17
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Philips Hue Gradient lightstrip 75"
LED szalag - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály
102 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20042
4,3 25×
Gosund Smart Led Strip SL3 v2
LED szalag - okos funkciókkal, 1000 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, távvezérlővel, hálózati tápellátás, Android operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
11 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NtBrD07ab
4,2 10×
Yeelight Lightstrip Pro
LED szalag -, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás
Szuper ár
18 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Yeel22_05
Govee WiFi RGBIC Smart PRO LED szalag 10 m - extra tartós - LED szalag
Típusok
4,9 33×
Govee WiFi RGBIC Smart PRO LED szalag 10 m - extra tartós
LED szalag - okos funkciókkal, 1000 cm hosszú, szabályozható fényerő, hálózati tápellátás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, G energiahatékonysági osztály
27 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Govee22_15
4,5 30×
Yeelight LED Lightstrip 1S
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, távvezérlővel, állítható fényszín, hálózati tápellátás, Samsung SmartThings kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás
Szuper ár
19 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLI21_01
4,6 40×
Philips Hue LightStrip Plus v4 extension
LED szalag - okos funkciókkal, 100 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
15 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20034
4,5 11×
SONOFF L2 Smart LED Light Strip - 5 m
LED szalag -, 500 cm hosszú, távvezérlővel, 150 LED dióda, állítható fényszín, hálózati tápellátás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
11 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Sonoff22_03
4,1 63×
Sonoff L2 Lite Smart LED Light Strip - 5 m
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
7 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNF21a041a
Govee WiFi RGBIC Smart PRO LED szalag 5 m - extra tartós - LED szalag
Típusok
4,9 33×
Govee WiFi RGBIC Smart PRO LED szalag 5 m - extra tartós
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, szabályozható fényerő, hálózati tápellátás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, G energiahatékonysági osztály
19 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Govee22_14
4,1 17×
Sonoff L3 Smart LED Strip Lights - 5 m
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, távvezérlővel, 450 LED dióda, állítható fényszín, hálózati tápellátás, USB-csatlakozóval, állítható fényhőmérséklet (2500-6500 K), a csomagolás 1 darabot tartalmaz
7 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNFa039
5,0 25×
TP-LINK Tapo L930-10, Smart Wi-Fi LED szalag multicolor (2x5m), Homekit
LED szalag Smart LED szalag, többszínű, Wi-Fi, 2x5m, RGBW+IC szín, 1-100%-os fényerőszabályozás, 2000lm, 2500K~6500K, Alexa, Google Assistant, Apple Homekit, vízálló, zónák
30 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP22_34
Govee WiFi RGB Smart LED szalag 10 m - LED szalag
Típusok
4,2 72×
Govee WiFi RGB Smart LED szalag 10 m
LED szalag - okos funkciókkal, 1000 cm hosszú, szabályozható fényerő, hálózati tápellátás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás
19 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Govee22_12
4,7
AQARA LED Strip T1
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, 90 LED dióda, hálózati tápellátás, hideg fényű, semleges fényű, IFTTT, Google Home és Aqara Home kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
19 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Aqara23_004
Govee WiFi RGB Smart LED szalag 5 m - LED szalag
Típusok
4,2 72×
Govee WiFi RGB Smart LED szalag 5 m
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás
13 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Govee22_19
4,6 13×
LnLED szalag 70 cm
LED szalag -, 70 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, 21 LED dióda, USB-csatlakozóval
1 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Ln21Ld02
4,3 38×
LnLED szalag 150 cm
LED szalag -, 150 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, távvezérlővel, 45 LED dióda, állítható fényszín, USB-csatlakozóval, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
5 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Ln21Ld06
3,3
Yeelight Lightstrip Pro Extension
LED szalag -, 100 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, Samsung SmartThings kompatibilis, Android, Windows és iOS operációs rendszer támogatás
3 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Yeel22_06
4,0
TechToy Smart Strip RGB 5m
LED szalag 14W+RGB, 1100LM, Wi-Fi és Bluetooth csatlakozás
9 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TeslaTech22_05
3,9 34×
Nitebird Smart Led Strip SL3 v2
LED szalag - vezérlés hangasszisztensek által a Gosund alkalmazáson keresztül - iOS 8.0 és Android 4.4, 16 millió szín, 8 előre beállított jelenet, lerövidíthető, 5 W, hossza 2× 5 m
8 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NtBrD07a
3,2
Tesla LED szalag, 30 LED/m, hossza 2 m + 1,5 m, 10 mm, RGB, SMD5050, IP20
LED szalag -, 200 cm hosszú, 30 LED dióda, hálózati tápellátás, hideg fényű, semleges fényű, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESab003
3,7 10×
SONOFF L3 Pro Smart LED Strip Lights - 5m
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, 750 LED dióda, állítható fényszín, hálózati tápellátás, USB-csatlakozóval, állítható fényhőmérséklet (2500-6500 K), a csomagolás 1 darabot tartalmaz
12 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNFa040

LED szalagok

cikkLED szalag bekötése (ÚTMUTATÓ) A LED szalag nagyszerű módja gyakorlatilag bármilyen belső tér megvilágításának, de dekorációként vagy hangulatfényként is szolgálhat a nappaliban, az esti tévénézéshez. A LED szalag felszerelése ma már nem igényel villanyszerelői szaktudást, akár percek alatt magad is...
Meleg fény, hideg fény. Miben különböznek? Természetesen színhőmérsékletben, azaz a színben. A fény hőmérséklete határozza meg néhány tulajdonságát, például a cirkadián ritmusunkra gyakorolt hatását. Minden, amit a fény színhőmérsékletéről tudni kell, megtalálható ebben...
A fényáram lumenben van megadva, és a fényforrás által kibocsátott tényleges fénymennyiséget fejezi ki. Ez tehát sokkal jobb paraméter az izzók "teljesítményének" összehasonlítására, mint a watt teljesítményük, ami nyilvánvaló, ha a hagyományos és a LED izzók...
tanácsadóHogyan válasszunk izzót Az izzóknak sokféle típusa, ún. foglalata van. Mindegyik más és más helyen alkalmazható, és a tájékozódás kihívást jelenthet. Örülünk, ha útmutatónkkal segítségedre lehetünk.
További cikkek

LED szalagok

A LED szalagok kategóriában összesen 242 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó LED szalagok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább LED szalagok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb LED szalagok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: LED szalagok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ