Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Lenco L-3809BK

Termékkatalógus
Lenco L-3809BK
2,5 4 értékelés
Lemezjátszó - modern dizájn, fedővel, anti-skating, sebesség szabályozás, beépített előerősítő, sebesség 33,3 és 45 fordulat/perc, alkalmas DJ-nek, lemeztányér anyaga alumínium, közvetlen hajtás, kétirányba tört szárú (S alakú) kar, USB, hanglemez digitalizálás funkció, hanglemez digitalizálás, RCA kimenet, elektromágneses (mm/mc) hangszedő, slipmat alátét, USB kábel és RCA kábel a csomagban, tömege 5,73 kg, méretek 150 × 415 × 333 mm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
123 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  WZ994z5 Termékszám:  l3809 Gyártó honlapja:

Lenco L-3809BK

Lemezjátszó Lenco L-3809BK Képernyő

Fel akarod éleszteni a klasszikus bakelit lemezeid és különleges légkört szeretnél teremteni? Akkor felkeltheti érdeklődésedet eme modern kivitelű LENCO lemezjátszó. A modern megjelenés minden partihoz illik. Ez egy lemezjátszó DJ-k számára, amely igényes kezelésre lett tervezve. Ezt a variánst egy központi motor hajtja, melynek pozitívuma a forgás pontos szabályozása a fordulatszám eltérése nélkül. Továbbá a hangstúdiók körében is népszerű a pontossága miatt. A manuális LENCO vinyl player egészen addig forog, amíg ki nem kapcsolják.

Lenco L-3809BK legfőbb tulajdonságai

  • Ezen LENCO bakelit lemezjátszó feléleszti a régi bakelit lemezeket
  • Modern kivitelezés
  • Kézi vezérlésű
  • Lejátszási sebességek: 33,3 és 45 fordulat/perc
  • Ezt a modellváltozatot egy központi motor hajtja
  • Integrált előerősítővel úgyszintén kibővítették
  • A kar típusa: kétirányba tört szárú (s alakú) kar
  • Hangszedőjének típusa: elektromágneses (MM/MC)
  • Ezeket a médiumokat tudja lejátszani: LP
  • További felszereltség: RCA kimenet és USB
  • A csomagnak slipmat alátét, USB kábel és RCA kábel ugyancsak a része
Lemezjátszó Lenco L-3809BK Jellemzők/technológia
Lemezjátszó Lenco L-3809BK Oldalnézet

Élvezd a minőségi hangzást

Ezen LENCO bakelit lemezjátszó életre kelti a bakelit lemezeidet. Integrált előerősítővel úgyszintén kibővítették, amelynek köszönhetően egyszerűen csatlakoztathatod bármilyen erősítőhöz vagy aktív hangszóróhoz. A köv. lejátszási sebességeket támogatja: 33,3 és 45 fordulat/perc. Kétirányba tört szárú (S alakú) karral lett felszerelve, amely magas minőségű hangzást biztosít. Ezen LENCO bakelit lemezjátszó csomagolásának slipmat alátét, USB kábel és RCA kábel is a része. A hangszedő típusa: elektromágneses (mm/mc). Méretei: 150 × 415 × 333 mm (ma×szé×mé). Tömege: 5,73 kg. Színkivitele fekete.

A minőségi LENCO lemezjátszó többféleképpen használható

Ez a konkrét bakelit lemezjátszó a hozzáadott funkcióival is lenyűgöz. RCA kimenet és USB is rendelkezésre áll, így nemcsak hagyományos módon, hanem fejhallgatón vagy külső hangszórón keresztül is hallgathatod a lemezeidet. Továbbá bakelit lemezek digitalizálására is képes. A felszereltségben fedél egyaránt található. Az Anti-skating funkció lehetővé teszi, hogy a hegy perfektül ráüljön a hanglemezre, ami javítja a hang visszaadásának minőségét. A komfortos hallgatáshoz a sebességszabályozás egyaránt hozzájárul. Ezen LENCO gramofon teljesen más szintre viszi a zenehallgatást.

Lemezjátszó Lenco L-3809BK Jellemzők/technológia

Paraméterek

Fizikai adatok

Szélesség
415 mm Kész!
Mélység
333 mm Kész!
Magasság
150 mm Kész!
Tömeg
5,73 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes lemezjátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenco L-3809BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenco L-3809BK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenco L-3809BK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenco L-3809BK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenco L-3809BK.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ