A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

Lenco L-85 Fehér

Termékkatalógus
Lenco L-85 Fehér
Lemezjátszó midi változat, szélesség 420 mm, félautomata, Szíjhajtás, MM pickup, 33/45 fordulat., beépített előerősítő, kivehető műanyag fedél, USB
Kód:  WZ996a2

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenco L-85 Fehér

Hozd vinil gyűjtemény az élet modern módon. Lenco L-85 egy kiváló mellett az élet vinil rajongóknak. Felhasználóbarát kialakítás járnia a funkcionalitással. Nem csak, hogy játszik a hang megfelelő minőségű, de az is lehet hogy a rekord egy másik készülékre. Lemezjátszó átalakítja az analóg audio MP3 formátumba, amelyet játszani szinte bárhol, beleértve az autót.

Copy szerkesztése blokk attribútumokat Eltávolítás

Minden megszólal, ahogy kell. Javított alacsony sebesség, 16-pólusú szinkron motor hajt kivételes pontosságot. Két szabványos sebesség (33 és 45 rpm), ami akkor finoman változtatni (maximum 3%) egy speciális elektronikus fordulatszám-szabályozás. Lemezjátszó egy beépített előerősítővel, így csak csatlakoztassa egy alkalmas erősítő hangfalakkal, és élvezze páratlan dinamikus analóg hang.

legfontosabb jellemzői

  • Gramophone egy stílusos design
  • Közvetlen átalakítás vinil MP3 (ragaszkodni)
  • A pontosság motor
  • 2 sebesség finomhangolása

Paraméterek

Fizikai adatok

Szélesség
420 mm Kész!
Mélység
362 mm Kész!
Magasság
118 mm Kész!
Tömeg
2,5 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes lemezjátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenco L-85 Fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenco L-85 bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenco L-85 biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenco L-85 Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenco L-85 Weiß.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ