30 dnů na vrácení Shop roku

LG SH5 ezüst

Termékkatalógus
LG SH5 ezüst
4,0 1 értékelés
SoundBar - 2.1 csatornás, 320W, 200W vezeték nélküli mélynyomó, Bluetooth, Dolby Digital/ DTS, ARC, SIMPLINK, USB, HDMI, optikai audio bemenet, Portable In, távirányító, 43" és nagyobb tévékhez
Kód:  JLG500b7q5 Termékszám:  SH5 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LG SH5 ezüst

A SoundBar LG SH5 audio rendszer több szinttel megemeli háztartása hangosításának minőségét. Nem csak a jó hangminőséggel, de azzal is, hogy lehetővé teszi a hangok, zenék vezeték nélküli élő közvetítését az intelligens készülékekből. A rendszer biztosítja a tisztább és érthetőbb hangot a tévén, a játékkonzolon vagy az MP3 lejátszón. A Soundbar támogatja a Bluetooth vezeték nélküli technológiát, amely nagy szabadságot biztosít a mélynyomó bekötésénél és elhelyezésénél.

Legfontosabb jellemzői

  • 320W teljesítmény, a 2.1 csatornás hang teljesen megtölti hanggal a szobát
  • A rendszer 2 hangszóróból és egy vezeték nélküli mélynyomóból áll
  • Zene átvitele az intelligens készülékekből Bluetooth segítségével
  • Vezeték nélküli audio szinkronizáció a TV-vel
  • Top dizájn, modern belső terekbe tervezve

A hangzás, amit élvezni fog

Soundbar nem csak jól néz ki, de a hangja is kiváló. A vonzó design olyan kifinomult formavilággal büszkélkedhet, amely beilleszkedik bármilyen környezetbe.  De az, ami fontos, az az, hogy a 320 W-os teljesítménynek és 2.1 csatornás hangnak köszönhetően kompromisszumok nélkül élvezheted a filmek, tévéműsorok, zenék és játékok magukkal ragadó hangját. A rendszer 2 hangszóróból és egy 200 W teljesítményű vezeték nélküli mélynyomóból áll.

Zenehallgatás vezeték nélkül

Az LG SH5 a Bluetooth technológiát használja, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli zenehallgatást a csatlakoztatott intelligens eszközökről, mint például az okostelefonok, tabletek vagy laptopok. Ha a SoundBar alvó üzemmódban van, egyszerűen küldj zenét rá az okostelefonról. A készülék felébred, és azonnal elkezdi játszani. Egyszerű és várakozni sem kell.

Automatikus hangbeállítások

A készülék fel van szerelve olyan fejlett technológiákkal, amelyek javítják az általános zenei élményt. Az ASC (Adaptive Sound Control) valós időben elemezni a hangminőséget és automatikusan beállítja a hangmagasságot vagy a mélységet. Például, ha a híreket figyeled, lejjebb veszi a basszusokat, és fordítva, ha a koncertet hallgatsz, megnöveli őket. Az Auto Sound Engine automatikusan kiegyenlíti a hangot az összes frekvenciatartományban. Az eredmény pedig a tökéletes hangminőség lesz.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LG SH5 ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG SH5 stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG SH5 strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG SH5 silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG SH5 silber.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ