A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

LG SJ6

Termékkatalógus
LG SJ6
4,5 2 értékelés
SoundBar - 2.1 csatornás, 320 W-os vezeték nélküli mélynyomó, Dolby Digital / DTS, Bluetooth, LAN, WiFi, Simplink, ARC, 1x HDMI bemenet, 1x HDMI kimenet, optikai bemenet, távirányító, 43" és nagyob méretű TV-hez alkalmas
Kód:  JLG500b8f Termékszám:  SJ6 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LG SJ6

Egy csodálatos zenekarnak nem kell jelentős helyet elfoglalnia a nappaliban. A sok éve az élvonalhoz tartozó LG ezen terméke kiváló Dolby Digital hangzással rendelkezik. A minőségi hangzás így minden oldalról körülvesz, anélkül, hogy szükség lenne egy rakás hangszóróra. Értékelni fogod azt is, hogy az ASC (Adaptive Sound Control) automatikusan beállítja a hangbeállításokat arra a tartalomra, amit éppen hallgatsz.

Legfontosabb jellemzők

  • Kompakt Dolby Digital audio rendszer, amely a 43" és nagyobb modern tévékhez alkalmas
  • Bluetooth, Google Cast és WiFi
  • Vezeték nélküli mélynyomó az erőteljes basszusokért
  • Támogatja a nagy felbontást (4K sound)
  • Lehetőség intelligens készülékekkel történő vezérlésre
  • HDMI bemenet és kimenet (4K kép)
  • További autio eszközökkel párosítható MultiRoom segítségével

Nincs több korlátozás

A HDMI bemenetnek köszönhetően 4K Blu-ray lejátszót és játékkonzolt is csatlakoztathatsz, így kiváló minőségű képet kapsz, az SJ6 pedig átveszi az audio jelet, és kitölti a teret a remek hangzással. Emellett Bluetooth és Google Cast technológiával  médiát is közvetíthetsz. A hálózati csatlakozást az online szolgáltatások használatánál és az intelligens készülékekkel való vezérlésnél hasznosíthatod. 

Kiváló minőségű hangzás

Egy ilyen szintű készüléknek képesnek kell lennie arra, hogy megfelelően védje a minőségét minden tekintetben. Minden használt hangfájlt támogat, nagy felbontásban. A hang drámaiságát külön speciális zenei és film rezsim tudja növelni. Kiemelheted a mély hangokat is, megrezegtetve a levegőt és a kanapét, a könnyen elhelyezhető, vezeték nélküli mélynyomóval. Élvezd ki a kedvenc előadóid zenéjét ezzel a kiváló Soundbarral. A készülék tökéletesen illeszkedik minden modern TV-hez 43" vagy nagyobb mérettel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LG SJ6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG SJ6. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG SJ6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG SJ6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG SJ6.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ