A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

LIEBHERR CNP 4313

Termékkatalógus
LIEBHERR CNP 4313
Hűtőszekrény - A+++ energiaosztály, 209 l hűtőszekrény kapacitás, 95 l fagyasztó kapacitás, alsó fagyasztó, 40 dB zajszint, SN-T klímaosztály, 4 hűtőszekrény polc, 3 fagyasztórekesz, led világítás, no frost, "no-frost" fagyasztórendszer és szellőzés, 186,1 cm magas, 60 cm széles, 65,7 cm mély, 70 kg
Kód:  LBH084 Termékszám:  090102351 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LIEBHERR CNP 4313

A(z) LIEBHERR fagyasztós hűtőszekrény egy fagyasztóval is ellátott hűtőszekrény, amely sokoldalúságával jó szolgálatot tesz majd. Ez egy hagyományos szabadon álló modell, így nem kell szakembert hívni ahhoz, hogy betehessük a konyhába. A zsanérok felcserélhetők így a nyitási irány szabadon variálható. A(z) LIEBHERR CNP 4313 fagyasztós hűtőszekrény a legspórolósabb A+++ energiahatékonysági kategóriába tartozik. Klímaosztály besorolása: SN-T. A(z) LIEBHERR által készített hűtőszekrény zajszintje 40 dB.

A(z) LIEBHERR CNP 4313 kombinált hűtőszekrény lényegesebb attribútumai

  • A+++ energiahatékonysági osztályának köszönhetően nagyon gazdaságos
  • A NoFrost rendszer gátolja a(z) fagyasztós hűtőszekrény jegesedését, így nem kell majd kiolvasztani
  • A fagyasztó rendelkezik önkiolvasztó funkcióval
  • A(z) LIEBHERR CNP 4313 hűtőgép zajszintje: 40 dB
  • A hűtőgép maximális kapacitása: 209 l
  • A fagyasztó max. kapacitása: 95 l
  • A(z) LIEBHERR CNP 4313 hűtőgép fehér színe sajátos megjelenést kölcsönöz neki
  • Az ajtó pántjai felcserélhetők

Mi egyebet kínál a(z) LIEBHERR hűtőszekrénye?

A(z) LIEBHERR CNP 4313 kombinált hűtőgépének egyik lényeges funkciója az úgynevezett NoFrost rendszer, amely megakadályozza a jegesedést, így nincs szükség a kiolvasztásra. A fagyasztó önkiolvasztó funkcióval is bír. A hatékony, jól átgondolt légáramlásnak hála a hőmérséklet arányosan oszlik el. A(z) LIEBHERR által gyártott hűtőgép erős és takarékos LED világítással rendelkezik, hogy a finomságokat ne kelljen félhomályban keresni.

A(z) LIEBHERR hűtőszekrényének elrendezése és méretei

A(z) LIEBHERR CNP 4313 összkapacitása 300 - 349 l. A hűtő-rész összesen 209 l űrtartalommal rendelkezik, így kisebb háztartások számára ajánlott. Az élelem csoportosítására és tárolására 4 polcot használhatunk. A fagyasztó-rész összesen 95 l űrtartalommal rendelkezik. A fagyasztó elegendő hellyel rendelkezik, 3 rekesszel szerelték fel. A(z) LIEBHERR műhelyében készült fagyasztós hűtőszekrény tömege 70 kg, méretei pedig 60 × 186,1 × 65,7 cm.

Paraméterek

Klímaosztály
SN-T Kész!
Modell típusa
Szabadonálló Kész!
Szín
Fehér Kész!
Design
Klasszikus Kész!
Magasság
186,1 cm Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Méretek

Magasság
186,1 cm Kész!
Szélesség
60 cm Kész!
Mélység
65,7 cm Kész!

Belső elrendezés

Fagyasztórekeszek száma
Kész!
Hűtőszekrénypolcok száma
Kész!
Fagyasztó teljesítménye 24 óra alatt
10 kg Kész!

Tömeg

Tömeg
70 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes kiválasztott termékek két energiacímkével együtt érkezhetnek, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Egyes kiválasztott termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.
» Böngészd végig teljes hűtőszekrény kínálatunkat, melyek között kombinált hűtő, alulfagyasztós és felülfagyasztós hűtőszekrény is megtaláható. Sőt, akár többajtós side by side hűtő modellek közül is választhatsz!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LIEBHERR CNP 4313 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LIEBHERR CNP 4313. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LIEBHERR CNP 4313.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ